dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

pembe elbise süper.keşke manken üzerinde ya da sizin üzerinizdeyken resmini çekseydiniz.ellerinize sağlık

çok beğendim canım güle güle giy

Sagol canim acemi isi :)

pembe elbise süper.keşke manken üzerinde ya da sizin üzerinizdeyken resmini çekseydiniz.ellerinize sağlık

Aslinda bordo ama isiktan pembe duruyor. Kendime degil hediye yaptim ve verdim ama giydirip resmini cekerim :)

elbise çok guzel ellerinize sağlık...

Sagol canim.

Kizlar bu gun Burda dergisinin pratik dikis olanindan aldim guzel seyler var oradan da birseyler dikmeyi planliyorum.

Sagol canim acemi isi :)

Aslinda bordo ama isiktan pembe duruyor. Kendime degil hediye yaptim ve verdim ama giydirip resmini cekerim :)

Sagol canim.

Kizlar bu gun Burda dergisinin pratik dikis olanindan aldim guzel seyler var oradan da birseyler dikmeyi planliyorum.

bende burdanın pratik dikiş dergisinde almak niyetindeyim:KK34: en kısa zamanda alıcam inş.

Keske bu kıyafetleri dike bilsem:KK17:
$100520030254_big.jpg
$100520025559_big.jpg
$100520032325_big.jpg

Ben isterim dogrusu her turlu alirim ciktisini :)

Canım ben indirdim hosuma giden derginin cıktısını alıyorum ama hala makina almadım İnşakkah en yakın zamanda alacagım büyük olasılıkla ayın 1de alacagım taksiti bir sonraki ay başlamak için:26:

Canım ben indirdim hosuma giden derginin cıktısını alıyorum ama hala makina almadım İnşakkah en yakın zamanda alacagım büyük olasılıkla ayın 1de alacagım taksiti bir sonraki ay başlamak için:26:

Hem buyuk kolaylik hemde hayal gucu icin harika tabii sevdigin kumaslari bulmak sart burada malesef mumkun degil hepimiz bir baslayalimda dikislere kumas paylasimida yapariz yada siparisle aliriz birbirimize su grup biraz hareketlensin de...

bende dikiş dikmek istiyorumancak hiç bilmiyorum.makine de almak istiyorum.ucuz pratik hangisi var.ve nerden başlamalıyım.

bende dikiş dikmek istiyorumancak hiç bilmiyorum.makine de almak istiyorum.ucuz pratik hangisi var.ve nerden başlamalıyım.

Canım Aynı durumdayız benim merakım cok ama hala bir makinam yok ama Jamone 1012 veye Jamone423s düsünüyorum:)

merhaba arkadaşlar benimde rahmetli kaynanamın almanyadan getirdiği bir makinası vardı öyle duruyordu ablam dikiş kursuna başladı ve benide imrendirdi 1 yaşında kızım var ewde çok sıkılıyorum ve bende dikiş öğrenmek istiyorum tabi kursa gidemem önce küçük bez parçalarıyla başlıyım diyorum umarım öğrenebilirim zewkli oldğunu biliyorum bundan sonra buraya sık sık uğrucam sanırım herkese kolay gelsin...

merhaba arkadaşlar benimde rahmetli kaynanamın almanyadan getirdiği bir makinası vardı öyle duruyordu ablam dikiş kursuna başladı ve benide imrendirdi 1 yaşında kızım var ewde çok sıkılıyorum ve bende dikiş öğrenmek istiyorum tabi kursa gidemem önce küçük bez parçalarıyla başlıyım diyorum umarım öğrenebilirim zewkli oldğunu biliyorum bundan sonra buraya sık sık uğrucam sanırım herkese kolay gelsin...

Ufak seylerle basla canim birde lacin tenel diye bir mimar var harika cocuk seyleri dikiyor hemde cok guzel anlatiyor orayida takip edebilirsin.

:)) bende kumaşta var bilgide ama makina yok:) ucuz yollu bi makina alayım diyorum ama bakalım bebk bekliyorum şimdi başlarsam yarım kalacak herşey ama sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.kolay gelsin.

teşekkür ederim ewet bugun izledim o hanımın yaptıklarını gerçekten çok güzel

Bende cok begenıyorum uzman tv de de ogretıcı vıdeoları var.

:)) bende kumaşta var bilgide ama makina yok:) ucuz yollu bi makina alayım diyorum ama bakalım bebk bekliyorum şimdi başlarsam yarım kalacak herşey ama sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.kolay gelsin.

Ben kumas arıyorum burada yok malesef sen bıze pratik bilgiler ver o zaman ara ara cok memnun oluruz. Bebişin gelsin ona ciciler yaparız şirin şirin...

Ben de çok severim dikiş dikmeyi :KK31: ama kumaşı alıp sıfırdan bişey dikmektense bişeyleri kesip biçip yeni şeyler yaratmayı tercih ediyorum. hem daha pratik, hem eskiler-kullanılmayanlar değerleniyor, hem de güzel olmasa da güzelim kumaşı mahvettim diye üzülmüyorum, zaten giyilmiyordu diye avutuyorum kendimi :)

X