- 5 Aralık 2013
- 498
- 59
- 34
ben galiba mc9700 alıyorum. ama y.dışından. burdan 1/3 ucuz. bende bekliycem gelmesini.
valla alacak eşim. doğum içinde yuku para lazım . kredı ceksın napıyım. yıllrdır kendim için istediği yegane tek şey :) hemde kıyak yapıp y. dışından geluo yine uygun oluyo :)
merhaba bazen ipliklerde çürük oluyor istersen birde farklı iolik takıp dene , hala devam ediyorsa tansiyonunu temizle oda olmuyosa tansiyonun yayı eskimiştir değişmesi lazım bence :)Dikis makinemin ust ipligi zigzag dikerken hep kopuyor. Tansiyonu degistirsem de gelisi guzel ayarini denk getiremiyorum. Nerede yanlis yapiyorum?
kimse uğramaz olmuş.küçükken annem bize kıyafetler dikerken bende bebeklerime dikerdim şimdi büyüdüm biraz da kendime dikeyim diyorum ama bu işte çokta usta değilim dergilerden kalıp çıkarmaya çalışıyor becerebildiğim kadarıyla dikmeye çalışıyorum benim gibi az bilenler veya bilmeyenler burda toplanarak sorular soralım beraberce dikiş dikmeyi öğrenelimm
cnm bende onu almaya karar verdim memnunmusunBende Janome 1008 dikiş makinesi aldım. İnternetten araştırarak birşeler yapmaya çalışacağım. Birde İsmek'in kurslarına başvuru yaptım bakalım oğlumdan fırsat bulabilirsem inşallah birşeyler yapacağım.
Merhaba canım eşim bana tr1018 aldı ama ben hiç anlamam kutusunda duruyor sıfır almak istersen fiyatta anlaşabilirizkızlar bende janome 1018 le 1008 arasında kaldım sizce hangisi