- 29 Kasım 2010
- 1.328
- 2
Ben de çok severim dikiş dikmeyiama kumaşı alıp sıfırdan bişey dikmektense bişeyleri kesip biçip yeni şeyler yaratmayı tercih ediyorum. hem daha pratik, hem eskiler-kullanılmayanlar değerleniyor, hem de güzel olmasa da güzelim kumaşı mahvettim diye üzülmüyorum, zaten giyilmiyordu diye avutuyorum kendimi :)
Diktiğim etekle elbiseyi ekliyeyim çok net değil ütüsü olunca üstümde de giyer eklerim
Eki Görüntüle 330834 Eki Görüntüle 330834 Eki Görüntüle 330839 Eki Görüntüle 330841 Eki Görüntüle 330842
idare edin şimdilik ütüsüde yok
tebrik ederim arkadaşım pek güzel olmuş güle güle giy
Diktiğim etekle elbiseyi ekliyeyim çok net değil ütüsü olunca üstümde de giyer eklerim
Eki Görüntüle 330834 Eki Görüntüle 330834 Eki Görüntüle 330839 Eki Görüntüle 330841 Eki Görüntüle 330842
Etege bayıldımikiside çok güzel olmuş ellerine sağlık kalıplarını resmedermisin canım bende çizeyim sonra kendi ölçülerime göre ayarlarım ben onu
yarın yapsam şu an karışık bir yerde çünkü kalıplarnet çıkar mı acaba:44:eteği kalıpsız diktim kloş etek bel kısmını büzgü yaparak drape gibi yaptım
Sanki önde buyuk bir pile var gibi duruyor resimden herhalde ama güzel kesmişsin ellerine sağlık. Kemer çok yakışmış 70 ler modası gibi pitikarelisini yapacağım zevkime göre kumaş bulursam çizmelerle güzel olur :)
Ne zaman müsait olursan canım rahat ol daha ortada kumaş yok nasılsa :)
tebrik ederim arkadaşım pek güzel olmuş güle güle giy
hayırlısı olsun tatlım inş güzel güzel kıyafetler giyersinnnnSonunda dikiş makinası aldım bugün veya yarın gelecek arkadaşlar janome 423Heyecanla bekliyorum
Sonunda dikiş makinası aldım bugün veya yarın gelecek arkadaşlar janome 423Heyecanla bekliyorum
hayırlısı olsun tatlım inş güzel güzel kıyafetler giyersinnnn
Çok sevindim canımm güzel günlerde kullan çok heveslisin sende ne şaheserler çıkacak elinden bakalım :)