dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

kızlar selam. ben bir şey soracağım size. ben daha önce hiç elime dikiş iğnesi bile almadım. ancak bir süredir çok öğrenmek istiyorum. blogu olan bir kadınla konuşuyorum bir süredir. o bana ders verebileceğini söyledi. ismek'in kursları falan çalıştığım için bana uymuyor. özel kurslar da çok pahalı. bu kadının da işi çok iyi gerçekten.

şimdi benim sorularım şunlar: dikiş kolay öğrenilen bir şey mi ? şimdi ben öğrendiğim zaman kendime etek elbise falan dikebilir miyim cidden ? yarın makine almaya gideceğim. janome 1012 ve 3016 arasında kaldım. 4 adımda ilik açan makinelerde sorun yaşandığını duydum bunun aslı var mı ? yoksa 4 adımda ilik açan makine almamda bir sakınca olmaz mı ?

of ya bilmiyorum hiç naapcamı..

Canım aynı durumdayız benimde merakım cok ben 1012 almayı düsünüyorum daha önce hiç makine kullanmadım Ama bence dikiş cok zor birsey degil yani öyle görünüyor

Birsey sormak istiyorum ben int eski dikiş dergileri falan indirdim
Ama bilemedim hagi kagıda cıktı alınıyo:44: ??
İnternetten kalıp indiren varmı aranızda??

küçükken annem bize kıyafetler dikerken bende bebeklerime dikerdim şimdi büyüdüm biraz da kendime dikeyim diyorum

buraya kadar okudum ve beni anlattigini sandim

ben suan gelistirdim dikisimi, kendime güzel güzel cicilr dikiyorum millet inanmiyor

bi tane trench coat diktim kimse inanmiyor arkadas, neyse

bu böyle topic araciligi ile ögrenlicek bisi degil bence

pratik gerek, ve makineye hakim olmak gerek en önemli tüyolar bunlar

dediklerin doğru birileri göstermeden bişeyleri dikişte yapmak azcık zorlar insanı küçük tüyoları bilmek gerekiyor ama burda birbirimizi motive ederek yapabileceklerini göstererek birbirimize destek olmaya çalışıcazzz :118::118::118::118::118::118::118::118::118:

yakamoz bloguna baktım nasıl güzel şeyler dikmişsin. dikiş makineni sorabilir miyim ?

teşekkürler güzel sözlerin için makinem bernette ama hiç memnun değilim onu söyleyeyim en kısa zamanda değiştirip paff alıcam.isterse herkes güzel şeyler yapabilir ben sadece2 ay kursa gittim çoğu şeyi kendim öğrendim şuandada modelistliğe gidiyorum öğrenmenin sonu yok yola devam inşlh

ay bende yarın hava ii olursa kumaş almaya gidicem geçen hafta da gidemedim bakalım bende dikicem bişeyler garip olan ne dikcem belli değil
sanırım aldığım kumaşa bağlı

ne güzel modelistlik kursuna gitmen.bende çok severim tasarım etmeyi.:)önce azcık elim iğne tutması lazım.ben hafta sonu hobisi olarak başladım bakalım nasıl olacak.çok zevkli bir iş birşeyler üretmek.

ne güzel modelistlik kursuna gitmen.bende çok severim tasarım etmeyi.:)önce azcık elim iğne tutması lazım.ben hafta sonu hobisi olarak başladım bakalım nasıl olacak.çok zevkli bir iş birşeyler üretmek.

güzel olduğu kadar zorda ufak bir etek bile çok uarımzun inşlh burda yaptığım minyatürlerin resmini çekip koyarım.çok zevkli dikiş dikmek en güzelide birtek sana özel olması diktikleriinin

Kizlarr neler dikilmis bakacagim birazdan donup ben salonumun kapisi acik ve isitamiyorum bu sebeple polar kumas aldim perde dikecegim yikadim kumasi kuruturum bu aksam yarinda dikerim artik :) Resimlerini cekerim koyarim buraya . Ayrica polardan ev elbisesinide kestim resimleri bitince ekleyecegim dua edin beceririm insallah... Makinada duz dikis ayari bir turlu istedigim gibi olmuyor makinam asagida bana ayarini bilen varsa soyleyebilir mi ?

kolay gelsin canım polar ev elbisen nasıl olacak merak içerisindeyim biter bitmez hemencik koy resimeleri

Benimde singer ama nasıl yardımcı olabilirim ki:26: ben kullanma kitabcığından düz dikişe ayarladım saten yeni aldım bir daha da ayarlarını değiştirmedim

Düz dikişte iri yada ufak boy dikme yeri var onu ayarladım birde ipin sıkılığını ayarladım o kadardı bildiğim kadarıyla

Ipin kalinligina gore tansiyon var birde genislik var kitaptaki gibi yapiyorum ama ille alttaki ip yukarda gorunuyor bir hata var ama birde ben esimin deri ceketinin cirt cirti bozulmus onu diktim bozmamisimdir insallah makinami((

Ipin kalinligina gore tansiyon var birde genislik var kitaptaki gibi yapiyorum ama ille alttaki ip yukarda gorunuyor bir hata var ama birde ben esimin deri ceketinin cirt cirti bozulmus onu diktim bozmamisimdir insallah makinami((

alla alla inş. bozulmamıştır ya altta ki ip dediğin mekikteki ip mi:26:

alla alla inş. bozulmamıştır ya altta ki ip dediğin mekikteki ip mi:26:

Evet mekikteki ip kitapta ayari bozuktur diyor ama bir turlu o ayari beceremedim bir suru sey denedim olmadi ptesi gotururum olmadi bu gun polarla deneyecegim canim polarla dikis yaparken 18 numara ignemi kullaniyim ince bir polar aslinda?

Evet mekikteki ip kitapta ayari bozuktur diyor ama bir turlu o ayari beceremedim bir suru sey denedim olmadi ptesi gotururum olmadi bu gun polarla deneyecegim canim polarla dikis yaparken 18 numara ignemi kullaniyim ince bir polar aslinda?

en iyisi servise göstermen fazla kurcalama bari
ben polar hiç dikmedim kalın iğne kullanmak mantıklı bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…