- 25 Ocak 2011
- 30
- 0
kızlar selam. ben bir şey soracağım size. ben daha önce hiç elime dikiş iğnesi bile almadım. ancak bir süredir çok öğrenmek istiyorum. blogu olan bir kadınla konuşuyorum bir süredir. o bana ders verebileceğini söyledi. ismek'in kursları falan çalıştığım için bana uymuyor. özel kurslar da çok pahalı. bu kadının da işi çok iyi gerçekten.
şimdi benim sorularım şunlar: dikiş kolay öğrenilen bir şey mi ? şimdi ben öğrendiğim zaman kendime etek elbise falan dikebilir miyim cidden ? yarın makine almaya gideceğim. janome 1012 ve 3016 arasında kaldım. 4 adımda ilik açan makinelerde sorun yaşandığını duydum bunun aslı var mı ? yoksa 4 adımda ilik açan makine almamda bir sakınca olmaz mı ?
of ya bilmiyorum hiç naapcamı..
şimdi benim sorularım şunlar: dikiş kolay öğrenilen bir şey mi ? şimdi ben öğrendiğim zaman kendime etek elbise falan dikebilir miyim cidden ? yarın makine almaya gideceğim. janome 1012 ve 3016 arasında kaldım. 4 adımda ilik açan makinelerde sorun yaşandığını duydum bunun aslı var mı ? yoksa 4 adımda ilik açan makine almamda bir sakınca olmaz mı ?
of ya bilmiyorum hiç naapcamı..