Topic hayırlı olsun canım
Emeklerimizi paylaşırız inş.
Önce kolları sıvayıp bir dikişe başlayalım da
Bende varım bende varımDikiş kursuna başlamıştım 2 yıl önce etek dikmiştik gömleğe geçtik derslerimle çakıştı bıraktım ve öyle de kaldı...
Şimdi evlendim kayınvalidem meşhur bir terzi burada. Pratik dikiyor kalıpla filan uğraşmıyor, bende öğrenmek istiyorum
Aaa ne güzel bak kayınvalidenden öğrenebilirsin hemde pratik dikimi
Benim annemde pratik dikerdi ben okullu olduğumdan daha titiz dikerdim teğeller , boy iplikleri vs. annem bana sinir olurdu
Titiz dikmek bana göre kötü değil belki biraz daha uğraştırıyor ama
Annemde biliyordu dikiş ama öyle öğrenemiyor insan nedense, ben çok istemiştim ama olmamıştı. Şimdi acaba dikiş kursuna mı gitsem dedim bi ara, eşimde dikiş kursu yukarda diye güldü (kayınvalimdem üst katımızda oturuyor da) benim makinem yok şuan, onunkileri kullanmam gerekecek, henüz 2,5 aylık evliyim, biraz daha zaman geçsin bakalım. Bu arada bende netten bilgiler topluyorum videolar izliyorum filan
bende dikiş kursuna gitmek istiyorum ama şu an sezon ortasında hangi kurs alır ki beni :18::18::18:
bu topic çok iyi olmuş:)
dikiş bilenler yardımcı olsunlar lütfen..
bende heveslendim..makinem yok:) bir sürü kumaş aldım:) bir bayan var bana yardımcı olacak..eski burda dergilerini bul dedi bana..ama ben bulamadımyeni sayılarını aldım bakalım istediğim gibi elbisemodeli yok..
bende elbiseler etekler dikeyim istiyorum hep:)dikenler neler dikiyorsunuz nasıl öğrendiniz zor mudur?