- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 53
- 29
- Konu Sahibi Zeynepzhra
-
Valla ben hepsini denedim klpmenle başladım, iğneyle büyütüp çatlatmaiğnesi vs denedim aşılama da denedim tüp bebekte yaptık.4 yıl oldu 4 yıldır uğraşırız hala sonuç.alamadık.hayırlısını diledik hep demekki henüz hayirli değilmiş. Toplam 48 ay geçmiş evleneliÖyle canım. Ben de zamanında soğanla flan uğraştım da en kısa yol iyi bir dr la aşılama yoluna gitmek. Öbür türlü yüzde çok düşük. Ayrıca aşılamada tutmadı diyelim birkaç ay vücut iğnelerin etkisinde oluyor. İlk oğlan tutmayan aşılama sonrası tedavisiz olmuştu.
Tmm süren yaklaşmış senin. İlk oğlum 5. Yılda kucağımdaydı. Yakında abla hamileyim yazarsın. Ankaradaysan ahmet erdem e uğra. Çok kıymetliValla ben hepsini denedim klpmenle başladım, iğneyle büyütüp çatlatmaiğnesi vs denedim aşılama da denedim tüp bebekte yaptık.4 yıl oldu 4 yıldır uğraşırız hala sonuç.alamadık.hayırlısını diledik hep demekki henüz hayirli değilmiş. Toplam 48 ay geçmiş evleneli48 ay boyunca acaba hamileliğin diye geçti ya her ay . Neyi çok istersen imtihanın olurmuş bizimkiside öyle sanırım
Tmm süren yaklaşmış senin. İlk oğlum 5. Yılda kucağımdaydı. Yakında abla hamileyim yazarsın. Ankaradaysan ahmet erdem e uğra. Çok kıymetli
Ooo baya uğraşmışsınız canım ya. Eşinin durumu nasıl varmı problem spermlerde o da çok etkiliyoValla ben hepsini denedim klpmenle başladım, iğneyle büyütüp çatlatmaiğnesi vs denedim aşılama da denedim tüp bebekte yaptık.4 yıl oldu 4 yıldır uğraşırız hala sonuç.alamadık.hayırlısını diledik hep demekki henüz hayirli değilmiş. Toplam 48 ay geçmiş evleneli48 ay boyunca acaba hamileliğin diye geçti ya her ay . Neyi çok istersen imtihanın olurmuş bizimkiside öyle sanırım
Ozelden mesaj attim. Belki isim vermem yasaktır diyeAmin canımmbitkisel ne kullanıyosun pekala?
Evet kuzum ya niye o kadar pahalıysa vitaminler takviye gıdalar. inositol u kullanmaya devam etmek isterdim ama bi aylık 165 tl ve başka bir sürü şey alıyoruz bu konun içinn maddi yönden zorluyor.Biz hiç spermiyogram yaptırmadık ama her ihtimale karşı keçiboynuzu pekmezi aldım havuç suyu da çok iyi geliyormus bide çakşır suyuda duydum erkekler için
Haklisin canım eminim bizede iyi gelicek .Hiç meyve yemeyin demiyorum.Gün içinde bir kase veya 2 kase yiyin.Amma akşam kesinlikle.Bunu ablamın almanyadaki doktoru demiş.Önceleri aman nolcak dedim yedim de yedim.Baktım kilo gitmiyor akşamları meyveyi kesince bana iyi geldi.ablam şeker hastası ve kilolu, doktoru gğn içinde çok olmamak şartı ile önermiş.bende kilo veremiyordum.Uyguladım şu an iyi gidiyorum.Adet olamıyordum.Arada teklesede adet olmaya başladım kilo verince...
Maşallah canım iyi kilo vermişsinBende pko yum.Adetlerim düzensizdi kilom çoktu.1.5 yıldır diyoformin kullanıyorum.Adetlerim ilk kullandığım aydan itibaran düzeldi.Isülin direnci çıktı.Endokrine gidiyorum 17 kilo verdim.
Merhaba sadece diaformin ile mi verdiniz 17 kiloBende pko yum.Adetlerim düzensizdi kilom çoktu.1.5 yıldır diyoformin kullanıyorum.Adetlerim ilk kullandığım aydan itibaran düzeldi.Isülin direnci çıktı.Endokrine gidiyorum 17 kilo verdim.
Benim de ikizlerim boyle oldu.Aşılamayı atlayip direkt tüp bebek deneyecektim.Doktorumun 1 defa catlatma ignesi deneyelim dedi.Tutmayan catlatma ignesinde vuruldugum yumurta gelistirici ignelerin etkisiyle oldu.Ertesi ay tedavisiz hamile kaldim..Doktor ignelerin etkisi 2 -3 ay surebiliyor o sayede oldu demisti.Hatta tedaviyle mi oldu ikizlerin diye soranlara yari tedavilir yari dogal diyorum :)Öyle canım. Ben de zamanında soğanla flan uğraştım da en kısa yol iyi bir dr la aşılama yoluna gitmek. Öbür türlü yüzde çok düşük. Ayrıca aşılamada tutmadı diyelim birkaç ay vücut iğnelerin etkisinde oluyor. İlk oğlan tutmayan aşılama sonrası tedavisiz olmuştu.
Belki benimde doktorum öyle yapar. Korunma süreci bittikten sonra. İnşallah ikizim olur ayyBenim de ikizlerim boyle oldu.Aşılamayı atlayip direkt tüp bebek deneyecektim.Doktorumun 1 defa catlatma ignesi deneyelim dedi.Tutmayan catlatma ignesinde vuruldugum yumurta gelistirici ignelerin etkisiyle oldu.Ertesi ay tedavisiz hamile kaldim..Doktor ignelerin etkisi 2 -3 ay surebiliyor o sayede oldu demisti.Hatta tedaviyle mi oldu ikizlerin diye soranlara yari tedavilir yari dogal diyorum :)
Belki benimde doktorum öyle yapar. Korunma süreci bittikten sonra. İnşallah ikizim olur ayypekala yumurta geliştirici iğnenin ismi neydi acaba
Siizn adınıza çok sevindimMrb arkadaslar bende pcoluyum. 29 yasindayim 3 kere hamile kaldim 2 cocugum var. Biraz kilo verip hormonlari en iyi seviyeye indirebikirseniz ve klomenle yumurta takibiyle genelde olumlu sonuc elde ediliyor. Hersey Allahtan inanin guvenin pes etmeyin... ilk cocuguma sadece klomen kullandim 5yumurta gelisti dr catlatma ignesi vermedi cogul gebelik olir diye iliskiyide yasakladi ama ben durmadim calistimkizim oldu. 2.gebelikte yine ben direk dr gitim ted istedim ugrasmaya gerek yok olmaz diye klomenle yine hamile kaldim ama dusukle sonuclandi o. 6ay ara verdim glifor kullandim tekrar dr gittim dr dediki degerlerin cok kotu 3 ay bari dogum kintrol hapi kullan biraz dengelemeye calisalim dedi tamam dedim yasminn aldim 1ay ictim 2.kutuya baslamam gereken gun rahatsizlandim dr hapi birak bu tetikler dedi . Mecburen hapi biraktim korunmadimda nasilda olmuyor diye ☺hamile kalmisim sukurler olsun rabbime 2. Bubarada 58 den 52ye dusmustum gliforla ve duzenli dengeli beslenerek . 2 normal dogumum var. Simdi 56 kiloyum ve yine pco bas gosterdi bebegim 4.5aylik o yuzden simdikik dogum kontrol hapi kullanmak istemedim her hafta lekelenmem oluyor.
Cook sağolun Ne güzell Allah nasip etmişInsallahhh sizin de benimki gibi olur.Ben ikiz ikiz diye yanip tutusuyordum.Allah nasip etti.Isteyen herkese nasip eder insallah.Benim yumurtalar cok tembeldi.Gonal f 75 kullandim 5 gun.5 gunun sonunda catlatma ignesi vuruldum ama dedigim gibi 15 gun sonra adet oldum.1 ay sonra da hamile oldugumu ogrendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?