• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diaformin ve polikistik over sendromu

Kızlar sabah uyandım limonlu ılık suyumu içtim. 12 gibide kahvaltı yapıcam akşama kadar bakalım nasıl olcak. Bu arada diaformin acayip karnımı ağrıtıyo ve ishal yaptı. Resmen 1 kilo vermişim tuvalt yüzünden :KK70:

Kızlar sabah uyandım limonlu ılık suyumu içtim. 12 gibide kahvaltı yapıcam akşama kadar bakalım nasıl olcak. Bu arada diaformin acayip karnımı ağrıtıyo ve ishal yaptı. Resmen 1 kilo vermişim tuvalt yüzünden :KK70:
Canım bende sabah limonlu su içtim şimdi yürüyüş yapıyorum 50 dk oldu 😁😁 yediklerime de çok dikkat ediyorum. Böyle devam 😊😊

Canım bende sabah limonlu su içtim şimdi yürüyüş yapıyorum 50 dk oldu 😁😁 yediklerime de çok dikkat ediyorum. Böyle devam 😊😊
Ben dışarı çıkıp yürüyüş yapmak zor geliyor canım yaa anca eşim olcak yanımda arkadasımda yok 😬 ama evde hareketler yapıcam 😍

Siizn adınıza çok sevindim😍 benimde doktorum yasmin verdi 1 ay kullan bakalm dedi diaforminede başladık. Aslında ben hemen istiyorumm böyle vakit kaybı gibi oluyor çok moralm bozuldu. Ama doktorum yumurtalarımın kalitesiz oldğunu düşük yapabilceğmi söledi. Allah bilir tabii ama doktoru dinlemek zorundayım. Bakalm bir ay yasmin bile kistleri düzenleyebilirmiş inşallah sizin gibi yasminden sonra gebe kalırım 🤲
Tesekkur ederim . benim lh asiri yuksekti bebek icin gidip dogum komtrol hapi verdiklerinde bende uzuluyordum ama aradaji bir dusugunn sebebi bozuk hormonla gebe kalmamdi birde benim o donem sutum hala kesilmemisti sut hormonumda yuksekti kacinikmaz son olmustu dusuk . Saglam adimlarla ilerlemek en guzeli yasmin 1 ayda benim lh i hallettiyse sizinkinide halleder insallah hakkinizda hayirlisi kalbinizdeki en guzeli olsun ☺🤲

Kızlaaar nasıl geçiyo gününüz? 🙂 mesai bitti 3 saat online dersim var sonra spora 👍🏻 Bu sabah 73,7ydim bayrama kadar 72 olsam cok mutlu olucamm 🙂🙂🙂🙂
Valla canıım ben günlük 1200 kalorimi tamamladm ama spor yok😬

Kızlaaar nasıl geçiyo gününüz? 🙂 mesai bitti 3 saat online dersim var sonra spora 👍🏻 Bu sabah 73,7ydim bayrama kadar 72 olsam cok mutlu olucamm 🙂🙂🙂🙂
Bence başarabilirsin yediklerine de dikkat edersen 😊😊 ben de bir saat hızlı tempo yürüdüm diyeti bozmadım şükür 😁 bol su içtim böyle geçti bir hün daha bakalım 😊

Canım aynısı bende de var. Kıllanma öyle bir arttı ki 2 yılda anlatamam... Kilom 15 kilo aldım. Hatta 20 fazlam varda... Sivilce desen yıllardır kendimi bildim bileli var. Daha 2 gün önce doktora gittim. İleri derece polikistik var dirençli dedi . İnsülinim çok yüksek. Diaformin verdi 1000mg. Bende bugun kullanmaya basladım ne tesadüf. Suan ishal yaptı çok fena
Feci ishal yapıyor, o yuzden kademeli gecıs uygulayın.. Bende kullanıyorum sabah aksam 1000 er..
İlk 1 hafta yarım yarım, sonrakı hafta yarım +tam, sonrakı hafta tam tam.. Bıraz yan etkisi fazla oluyor.. Ama cok rahat kılo verirsiniz

Feci ishal yapıyor, o yuzden kademeli gecıs uygulayın.. Bende kullanıyorum sabah aksam 1000 er..
İlk 1 hafta yarım yarım, sonrakı hafta yarım +tam, sonrakı hafta tam tam.. Bıraz yan etkisi fazla oluyor.. Ama cok rahat kılo verirsiniz
2.günüm şuan. Tam açlık bastırma durumu olmadı. Yan etki var ama tam bi etki yok belki sonra mı etki eder bilemedim. İnşallah kilo verebilirim çok sağolun 🙏

Merhaba arkadaşlar çok zorlu bir süreç içerisindeyim. Polikstik över sendromum var. Son 2 senedir epey kilo aldım yüzümde artan tüyler çene altındaki killanmalar vs. Birde üzerine bolca saç dökülmesi ve saç kıran. Neler yaptım neler. Bir türlü kilo veremedim. Üzerine adet düzensizliği . 3 aydır regli olamıyordum. Kadın doğuma gittim bana duphaston verdi . İlacı kullandığım 5. Gün regli oldum. Ardından endokronolojiye gittim. Bana diaformin verdi bugün ilk günüm kullanmaya başladım. 2 senelik evliyim. Yeni yeni bebek dusunuyoruz. İnşallah rabbim nasip eder. Bilgili ve bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlar varsa benimle paylaşıp yol gösterebilir mi . Yardımlarınıza ihtiyacım olucak. Şimdiden teşekkür ederim . Rabbim isteyen herkese evlâd nasip etsin.
Cnm bende pko luyum tuylenme bende
Merhaba arkadaşlar çok zorlu bir süreç içerisindeyim. Polikstik över sendromum var. Son 2 senedir epey kilo aldım yüzümde artan tüyler çene altındaki killanmalar vs. Birde üzerine bolca saç dökülmesi ve saç kıran. Neler yaptım neler. Bir türlü kilo veremedim. Üzerine adet düzensizliği . 3 aydır regli olamıyordum. Kadın doğuma gittim bana duphaston verdi . İlacı kullandığım 5. Gün regli oldum. Ardından endokronolojiye gittim. Bana diaformin verdi bugün ilk günüm kullanmaya başladım. 2 senelik evliyim. Yeni yeni bebek dusunuyoruz. İnşallah rabbim nasip eder. Bilgili ve bu tarz şeyler yaşayan arkadaşlar varsa benimle paylaşıp yol gösterebilir mi . Yardımlarınıza ihtiyacım olucak. Şimdiden teşekkür ederim . Rabbim isteyen herkese evlâd nasip etsin.
cnm bende pkoluyum bende de tuylenme var 170 boyundayım 75 kıloyum hıc veremıyorum bende ılac ıcmeden adet goremıyodum o yuzden kendılıgınden olmadı bebek asılama tedavısıne karar verdık suan 3 yasına yakın bı oglum var 15 gundur de 2. Cocuk ıcın tekrar asılama tedavısı goruyorum dogumdan sonra hıc korunmamıza ragmen kendılıgınden olmadı

2.günüm şuan. Tam açlık bastırma durumu olmadı. Yan etki var ama tam bi etki yok belki sonra mı etki eder bilemedim. İnşallah kilo verebilirim çok sağolun 🙏
1 hafta sonra net farkı görürsünüz, bide şekerli bişey yeme istegi tamamen kalkıyor.. Paketli ürünlere cok dıkkat edın, en az yarım saat tempolu yürüyüş..

1 hafta sonra net farkı görürsünüz, bide şekerli bişey yeme istegi tamamen kalkıyor.. Paketli ürünlere cok dıkkat edın, en az yarım saat tempolu yürüyüş..
Gerçekten mi inşallah 😍 🙏 uygulayacağım yürüyüşü hareketsiz çok zor gibi cidden

Back