- 8 Temmuz 2020
- 546
- 614
- 53
- 29
- Konu Sahibi Zeynepzhra
-
Yaa üzüldüm canım riskiyse Allah korusun tedavi edecem dşye daha kötü olma.sağlıklı şeylerle açlığını yatıştırmaya çalış inşallah üstesinden gelebilirsin..aç olunca insanın gözü dönüyor bilirim yani şükür benim azalmış direncim inşallah seninki de düşer. Glisemik indeksi düşünerek beslenmeye çalışıyorum.Pko ya bağlı İnsülin direncim çıktı ve karaciğer yağlanmam var bu yüzden doktor karaciğer de sorun olduğu içim bitkisel kürlerden uzak dur dedi bitkisel şeyler karaciğeri yermiş. Şeker ilacı vermedi ama ben kendim gidip glifor aldım tarlusal dört gün önce bitti regl olmayı bekliyorum regl olayım başlayacağım Bi umut hamileysem diye kullanmaya başlamadım glifor u. İnşallah canım ya benim gibi sorunları olanları duyunca insan yalnız değilmişim diyor.. Hele şu kilo almaya yatkınlık ve verememek.. Günü gününe regl olanlara hep özendim
Ay ya meyveye de aşırı düşkünümakşamları kesinlikle meyve yemiyorum .Siyah ekmek tüketiyorum.Gün aşırı bisiklete biniyorum.Bazen hiç binmediğim haftalarda oldu.12 kg verwbildim 3 ayda.Polikistik overim var.Saçlarım dökülüyor kıllanma yok şükür.Akşamları meyve yemeyin kızlar.Ben meyve yiyince çok acıkıyormuşum meğer.Bi 10 kg sonra ideal kilomda olacağım.
Sen ilaç kullanıyor musun canım?Yaa üzüldüm canım riskiyse Allah korusun tedavi edecem dşye daha kötü olma.sağlıklı şeylerle açlığını yatıştırmaya çalış inşallah üstesinden gelebilirsin..aç olunca insanın gözü dönüyor bilirim yani şükür benim azalmış direncim inşallah seninki de düşer. Glisemik indeksi düşünerek beslenmeye çalışıyorum.
Glifor kullanıyordum ama bıraktım.sağlık ocağında doktor insülin direncin yok dedi. Hep çıkardı normalde . Birde spor ve diyet yaptığım için şekere yüklenmediğim için kullanmaya gerek duymuyorum canım zaten aşırı mide bulantısı yapıyordu 2 yıldır alışamadım bir türlü.Sen ilaç kullanıyor musun canım?
Şu virüs biraz daha azalsın da yürüyüşlere başlayım yavaştan bari ya hareket şart :/Glifor kullanıyordum ama bıraktım.sağlık ocağında doktor insülin direncin yok dedi. Hep çıkardı normalde . Birde spor ve diyet yaptığım için şekere yüklenmediğim için kullanmaya gerek duymuyorum canım zaten aşırı mide bulantısı yapıyordu 2 yıldır alışamadım bir türlü.
Şu virüs biraz daha azalsın da yürüyüşlere başlayım yavaştan bari ya hareket şart :/
Ben de regl olayım da glifor alcam kuzum Bi ay belki işe yarar Bi iki kilo veririm sonra bırakırımGlifor kullanıyordum ama bıraktım.sağlık ocağında doktor insülin direncin yok dedi. Hep çıkardı normalde . Birde spor ve diyet yaptığım için şekere yüklenmediğim için kullanmaya gerek duymuyorum canım zaten aşırı mide bulantısı yapıyordu 2 yıldır alışamadım bir türlü.
Bal miKızlar meyve yemiceksek nerden alcaz bu şekeri?? Ben duramam ki. Ya bitter çikilata yerim yada bal falan
Aman dikkat et kuzum.genelde pko lıların bir çoğuna veriyorlar zaten de işte herkeste durum farklı olabiliyor. Biz yürüyüş bandı aldık ikinci el 300 tlye.. kapalı olduğum için dışarda rahat yürüyüp koşamıyorum terleyemiypru. Evde iyi oldu açıkçası rahat rahat koşup yürüyorumBen de regl olayım da glifor alcam kuzum Bi ay belki işe yarar Bi iki kilo veririm sonra bırakırım
Kızlar meyve yemiceksek nerden alcaz bu şekeri?? Ben duramam ki. Ya bitter çikilata yerim yada bal falan
Meyvesiz ve tatlı şekerli Bi şey olmadan ben de duramam açıkcası
Aman dikkat et kuzum.genelde pko lıların bir çoğuna veriyorlar zaten de işte herkeste durum farklı olabiliyor. Biz yürüyüş bandı aldık ikinci el 300 tlye.. kapalı olduğum için dışarda rahat yürüyüp koşamıyorum terleyemiypru. Evde iyi oldu açıkçası rahat rahat koşup yürüyorum
Ben bir tek yumurtayı ekmekle yiyorum oda tam buğday ekmeği, o sayılmaz değilmiiiKızlar lütfen kendinizi şartlamayın ben bir haftadır şekerli hiçbirşey yemedim sadece bugün 1 kayısı yediminanın meyve çok acıktırıyo ekmeğin hiçbi türlüsünü tüketmemeye çalışın zaten insan beyni unutuyo tadını:) lütfen önce kendinize inanın biz kilo verebiliyoruz ama zor veriyoruz umutsuzluğa kapılmayın
Çok pahalı yaaKuzuu termal taytlardan al normalin on katı terliceksiin
Maşallah abla Allah bağışlasınSaç dökülmesi, kilo, bebek tedavisi, sivilceler hepsini yaşattı bana bu pco. Sonra ne mi oldu? 35 yaşımda her ay adet görmeye başladım. Şimdi 4 çocuk annesiyim. Pco lumolup bebeği olmayan görmedim bunca yıl. Süründürüyor ama oluyor. Allah beterinden saklasın
Bende en çok incire verdiğim paraya acıyorummÇok pahalı yaaveremiyorum açıkçası 70 tl falan . Ne bilim artık ilaca tedaviye çok para harcayınca psikolojik olarak onu alacağıma ilaç alirim incir alirim aktarsa harcarım vs gibi düşünüyorum.
Öyle canım. Ben de zamanında soğanla flan uğraştım da en kısa yol iyi bir dr la aşılama yoluna gitmek. Öbür türlü yüzde çok düşük. Ayrıca aşılamada tutmadı diyelim birkaç ay vücut iğnelerin etkisinde oluyor. İlk oğlan tutmayan aşılama sonrası tedavisiz olmuştu.Maşallah abla Allah bağışlasınbu pko nunda sağı solu belli değil. dediğin gibi süründürüyor ama bir şekilde oluyor.her doktor bana aynı şeyi söyledi. Tedaviye en kolay cevap veren hastalarımız diyoruz dediler hep..
Ay evet bide sürekli alıyoruz artıkBende en çok incire verdiğim paraya acıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?