Diaformin ve polikistik over sendromu

Vallahi bunu paylasman güzel oldu benimde reglimin 3. Günü bitti soğan kürüne baslayim diyorum kizlar sizler denediniz mi soğan kürünü yapan varsa nasıl yapacağımı söyleyebilir mi

Hayıtında çakşır suyunnda faydası olacağına inanıyorum canım bizde macun gelmeseydi hayıt suyuna başlayacaktık inşallah güzel sonuçlar alırsın burdan seni hamiş uğurlarız.

Bende polistik over var canım doktora ılk cocuk istiyorum die gittiğim zaman bana kılo almamamı soyledı kı o zamanlar 44 kıloydum bende de saç dokulmesı var kıllanma yok düzensizlık yok 20 gunde 1 regl oluyotum sadece bu ay gecıkmem oldu.. Klomen çatlatma iğnesi kullandm sonuc alamadm asılamaya karar verdı doktorumuz erteledık.. Regl gnlerm 2 gun 3. Gun aksamı bitmiş oluyor ve asırı sancılı gecıyor

Benim yaşadıklarımın aynısı bende şeker hastası olduğumu bilmiyordum. Doktor bu ilaç seni zayiflaticak ama sende gayret et dedi daha iyi sonuç için. Bence biz yaparız rabbim izin verdiği sürece

Hayit suyunu ilk defa duydum nedir acaba canım

Vallahi bunu paylasman güzel oldu benimde reglimin 3. Günü bitti soğan kürüne baslayim diyorum kizlar sizler denediniz mi soğan kürünü yapan varsa nasıl yapacağımı söyleyebilir mi
Aynen kuzum bakalim kim nasıl sonuç alacak fikir alışverişi iyi olur canım ben yaptım ve mükemmel bir şekilde adet oldum normalde çok az gelir tam sökülmez. . Şuan o kahverengi kabuklu soğandan ben bulamadım ben eylülde çıkarmış o daha etkili diye biliyorum.

SOĞAN KÜRÜ
Bir orta boy kahverengi kabuklu soğanı, kabuklarıyla beraber yıkayıp dörde bölüyoruz.
1.5 bardak klorsuz suya atıp ağzı kapalı 5 dk kaynatıyoruz.
Süzüp sabah akşam aç karna 1 bardak içiyoruz her öğün taze hazırlanıyor.
15 günndevam ediyoruz

Ben yaptım kuzum bir orta boy soğanı 4e bölüp 1,5 bardak klorsuz suda 5 dk kaynatıp ılıyınca içiyosun sabah akşam. 15 gün yapıyosun adetten itibaren. Ben çok faydasını göremedim. Glukofen de kullanıyorum onun da cok faydasını göremedim ama 6 ay kullanmak lazımmış doktor insülin değerin iyi dediği için bıraktım

Canım ovulasyon testi yaptım ama pcos oldugu için hep silik çıktı. Hiç piki göremedim. Çörekotu tarçın bal kürünü uyguladım. Ama o da işe yaramadı. Yakı kullandım ilişki esnasında . Şimdi inositol diye bir vitamin var pcoslara iyi geliyormus inofolic combi onu kullanıyorum doktor tavsiyesi ile ve şeker ilacı canım. D vitaminimide kullanıyorum. Beslenmem aşırı kötü yarında diyetle desteklicem inşallah.

Ayy ne guzel beraber zayıflıyorsunuz. Benimki zaten zayıf bana hiç uymuyo akşam gel yürüyüş yapalm diyorum yorgunum diyo . Şanslısın canım

Kızlar ben de pko hastasıyım ilaçsız regl olduğumu pek hatırlamam.. Evlendim hemen gebe kalmışım dört buçuk aylıkken muayane ye gittim kalbi durmuş dediler kaybettim. Üç ay korunduk yedi aydır da deniyoruz ama henüz olmadı zaten regl im de iyice düzensiz ilaç almaktan yoruldum giderek kilo alıyorum İnsülin direnci olduğu için çok acıkıyorum.. Giderek umudum kesiliyor kızlar

Evet canım inositol iyi geliyormuş şifa olsun inşallah ben son gittiğimde insülin direnci çıkmadığı için şeker hapını bıraktım zaten aşırı mide bulantısı yapıyordu. Ah ah bugün 23. Gün hala pik göremedim ben de canım bitene kadar yapacam bakalim.
Spor ve diyet PCO ile başa çıkmanın en önemli anahtarı

Ben soğan kürünü yarım yaptım tam günümü doldurmadım çalışıyordum sabahları yapıp içmek zor oluyodu. Tabii işe yaramadı o yuzden. Ama bu adetimde bende denemek istiyorum. Doktorum 2 ay korunma verdi çünkü serbestim hersey deneyebilirm

Evet gerçekten spor ve diyet vitaminlere bile gerek yok aslında. Vazgeçme canım bazen adetten hemen önce çatlıyor sürekli yap

Hayor sakın umutsuzluk en son şey. Benim 4. Yılım ve her şeyi denedim ama yılmak yok..bu sfer kesin kilo vericem kilo verirken deneyecen tedavilerimi. Burda bizimle kal motive olalım hep birlikte canım şeker ilacı kullanıyor musun. İyi gelecektir glifor ,glucophage falan. Kilo aldıkça daha çok uzaklaşıyoruz. Henüz çok yeni evlisin zaten.bitkisel kürlere şans ver hayıt falan gerçekten adet düzenliypr bir çok kişide sende dene

Benimkide aşşıırıı sancılı geçiyor. Her sy apranax plus içiyordum iğne vuruluyordum. Ama artık bebiş için ssdece parol içiyorum. 4 saat çekiyorum sancıyı doğum sancısı yanında aynı kalır

Ozman bu sürede kesin dene bence kist varsa temizleyecektir , hormonlara gauddası olacaktır muhakkak bir çok kişi faydasını görmüş.yapıp diğer ay hamile kalan çok kişi var. çalışırken zor olur gerçekten ama naneli sakız vs üstesinden gelebilirsin inanıyorum

Ben ilaç almamaya özen gösterıyorum canım çok dayanamazsam acıle gidiyorum iğne oluyorum hap aldıgım zaman hemen kesılıyor malesef hepi topu 2 gun zaten

Pko ya bağlı İnsülin direncim çıktı ve karaciğer yağlanmam var bu yüzden doktor karaciğer de sorun olduğu içim bitkisel kürlerden uzak dur dedi bitkisel şeyler karaciğeri yermiş. Şeker ilacı vermedi ama ben kendim gidip glifor aldım tarlusal dört gün önce bitti regl olmayı bekliyorum regl olayım başlayacağım Bi umut hamileysem diye kullanmaya başlamadım glifor u. İnşallah canım ya benim gibi sorunları olanları duyunca insan yalnız değilmişim diyor.. Hele şu kilo almaya yatkınlık ve verememek.. Günü gününe regl olanlara hep özendim

Ah canım ya. Ben o konuda şanslıyım çok hafif olur ağrım. Hatta adet olsamda o ağrıyı hissetsem derim.adet olamamak beni çok strese soktuğundan o hafif ağrıyı iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…