Mrb arkadaslar bende pcoluyum. 29 yasindayim 3 kere hamile kaldim 2 cocugum var. Biraz kilo verip hormonlari en iyi seviyeye indirebikirseniz ve klomenle yumurta takibiyle genelde olumlu sonuc elde ediliyor. Hersey Allahtan inanin guvenin pes etmeyin... ilk cocuguma sadece klomen kullandim 5yumurta gelisti dr catlatma ignesi vermedi cogul gebelik olir diye iliskiyide yasakladi ama ben durmadim calistim
kizim oldu. 2.gebelikte yine ben direk dr gitim ted istedim ugrasmaya gerek yok olmaz diye klomenle yine hamile kaldim ama dusukle sonuclandi o. 6ay ara verdim glifor kullandim tekrar dr gittim dr dediki degerlerin cok kotu 3 ay bari dogum kintrol hapi kullan biraz dengelemeye calisalim dedi tamam dedim yasminn aldim 1ay ictim 2.kutuya baslamam gereken gun rahatsizlandim dr hapi birak bu tetikler dedi . Mecburen hapi biraktim korunmadimda nasilda olmuyor diye ☺hamile kalmisim
sukurler olsun rabbime 2. Bubarada 58 den 52ye dusmustum gliforla ve duzenli dengeli beslenerek . 2 normal dogumum var. Simdi 56 kiloyum ve yine pco bas gosterdi bebegim 4.5aylik o yuzden simdikik dogum kontrol hapi kullanmak istemedim her hafta lekelenmem oluyor.