- 26 Ekim 2022
- 943
- 1.554
- 43
- Konu Sahibi eftelya2015
-
Çok üst değil ama programlarım için yeterli ve içinde asla birşey tutmuyorum harici hdd var herşey onda. Bakımını ben kendim yapıyorum. Konudaki diğer üye gibi ssd alıp kendim takmayı düşünüyorum. Pc ömrünü uzatmış olurum hem biraz daha. Bir kere tamir gördü ama canavar gibi hâlâ bence bu biraz kullanana göre de değişiyor.Bir kez alınan bir leptop bir de Asusun üst sekment leptobu ise hiç çöp olmuyor oyun oynamadığı sürece 4 yılda gerçekten leptop çöp olmaz bizim de öğretmen bundan önceki yazıcısı için vadesini doldurmuş dedi
Okul aile birliği ayrı ama sınıf bütçesi yapılırsa müdür ona der ki hocam sen ne yapıyorsun? Bu sebepten bir meslektaşımı müdür gece aramıştı uyarmak için gece düşün?!
Öyle demeyin yukarıdan aşağı ne zaman birinin ucu dokunacağı belli olmuyor..O müdür korkakmışemsal teşkil etmez yani
Bakanın sözü açık.sınıfta kalma olmayacak mı yani?
Kesinlikle şeffaflık yok bir de okullara nakil olan öğrencilerin ödediği paralar ne oluyor mesela ben bunu da merak ediyorumBilemiyorum bu iş çok farklı boyutlara varmış çok ciddi para dönüyor ve şeffaflık sıfır. Şeffaf olamayan her kurumdan midem bulanıyor zaten. Bu kadarını kesinlikle iyi niyetli bulmuyorum hele nasıl bi ülkede yaşadığımızı düşünürsek. Perde istemek ne ya. Önceki senelerde o sınıftaki çocukların gözüne güneş gelmiyo muydu şimdi mi geliyo yani. Neresinden tutsan saçma sapan olaylar. Açıklanabilir yanı yok hiçbirinin. Eli mahkum veli çatır çatır sömürülüyor başka olan bir şey yok.
Sınıf bütçesi yapmayan mı var?Okul aile birliği ayrı ama sınıf bütçesi yapılırsa müdür ona der ki hocam sen ne yapıyorsun? Bu sebepten bir meslektaşımı müdür gece aramıştı uyarmak için gece düşün?!
Laptop çöp oldu demektense bilişimcilerden destek almak daha mantıklı illa ki ilgili veliler vardırÇok üst değil ama programlarım için yeterli ve içinde asla birşey tutmuyorum harici hdd var herşey onda. Bakımını ben kendim yapıyorum. Konudaki diğer üye gibi ssd alıp kendim takmayı düşünüyorum. Pc ömrünü uzatmış olurum hem biraz daha. Bir kere tamir gördü ama canavar gibi hâlâ bence bu biraz kullanana göre de değişiyor.
O da öyle düşünüp tutuşmuş, gece vakti aramasından belli. Ben kaynak kitap aldırırken kendimi nasıl savunurum bunu bile konuşmuştum müdürümle. Yani danışıklı dövüş bu işler. inisiyatif alamayacak tipler yönetici olmamalıÖyle demeyin yukarıdan aşağı ne zaman birinin ucu dokunacağı belli olmuyor..
Pek çok uygulama gibi bunun da altı boş. Gönül ister ki adam gibi bir iş yapılsın, çocuklar harıl harıl 70 alabilmek için uğraşsın, hepsi anadiline hakim olsun ama görünüşe göre notları 70 e tamamlamak için biz kağıt kürek işine boğulacağız.yine manasız bir değişiklik yani.
bir tarafı düzeltmeye açık kapamaya çalışırken başka bir açık vermeye devam.
Kaynak kitap değil mesele ona zaten bir şey dedikleri yok. Dolaplara kulp taktıracakmış bir de birkaç bir şey istemiş bunun için sınıf bütçesi oluşturalım demiş velilere. Velilerden biri müdüre şikayet etmiş biz neden okul aile birliği için aidat ödüyoruz bir de sınıf için ayrı toplanıyor şeklinde. Sonuç yazdığım işte.O da öyle düşünüp tutuşmuş, gece vakti aramasından belli. Ben kaynak kitap aldırırken kendimi nasıl savunurum bunu bile konuşmuştum müdürümle. Yani danışıklı dövüş bu işler. inisiyatif alamayacak tipler yönetici olmamalı
Bir ara haber çıkmıştı,bir okul müdürü okula altın varaklı oda yaptırmıştı. Herkes öyledir diyemem tabii, günahları boynuna. Merak eden Google dan bakabilir.Kesinlikle şeffaflık yok bir de okullara nakil olan öğrencilerin ödediği paralar ne oluyor mesela ben bunu da merak ediyorum
Pek çok uygulama gibi bunun da altı boş. Gönül ister ki adam gibi bir iş yapılsın, çocuklar harıl harıl 70 alabilmek için uğraşsın, hepsi anadiline hakim olsun ama görünüşe göre notları 70 e tamamlamak için biz kağıt kürek işine boğulacağız.
Gece acaba sabaha hangi yeni kararı alsam diye yatıyor olabilirler. Zira sayın bakan kasım seminerlerinin online olmasına karar verdiğini açıklarken nisan seminerinin kesinlikle okulda yapılacağını beyan etti. Yalnız nisan semineri kurbana denk geliyor. Açıp da bir takvime bakan bile olmamış bu açıklama yapılırken. Her şeye günlük karar veriliyor.
mevzuat dışı para olayı işte. İlla aynısı nasıl yaşansın. Sanki kaynak kitabı şikayet eden yok…Müdür tabansızmış. Yaşanmayan şeyler değil bunlarKaynak kitap değil mesele ona zaten bir şey dedikleri yok. Dolaplara kulp taktıracakmış bir de birkaç bir şey istemiş bunun için sınıf bütçesi oluşturalım demiş velilere. Velilerden biri müdüre şikayet etmiş biz neden okul aile birliği için aidat ödüyoruz bir de sınıf için ayrı toplanıyor şeklinde. Sonuç yazdığım işte.
Kaynak kitap değil mesele ona zaten bir şey dedikleri yok. Dolaplara kulp taktıracakmış bir de birkaç bir şey istemiş bunun için sınıf bütçesi oluşturalım demiş velilere. Velilerden biri müdüre şikayet etmiş biz neden okul aile birliği için aidat ödüyoruz bir de sınıf için ayrı toplanıyor şeklinde. Sonuç yazdığım işte.
Konuda öğrenciye değil öğretmene laptop alınıyor yalnızBiz Gürcistan'da yaşıyoruz ve burda birinci sınıfa giden her çocuğa devlet laptop veriyor.kitapları devlet karşılıyor.biz test kitaplarını ve ya ek olarak başka bir kitaba ihtiyaç duyulursa onu alıyoruz.Türkiye'de çok zormuş gerçekten.
Çok da aleni yapılmıyor ama.mevzuat dışı para olayı işte. İlla aynısı nasıl yaşansın. Müdür tabansızmış. Yaşanmayan şey mi bu
Onun sebebini de söyleyim zaman zaman öğretmenler kaynakları abartıp yayınevi ile anlaşma yapıyorlardı. Hatta Ziya Selçuk zamanıydı sanırım tek kaynak sınırı gelmişti. Mahmut özer de genelge çıkartmıştı yasak diye. Uymuyor kimse ona ama gerçekten yetersiz MEB kitabı.onda bile tutarlılık yok.
geçen sene kaynak kitap önerilmesi kesinlikle yasaktı. hem lise hem ortaokul çocuğum var iki okuldada. hatta lisedeki özel olarak sormuştu yasak öneri yapmamız demişti öğretmeni.
bu sene haldır haldır her dersten ek kaynak aldırttılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?