- 20 Ağustos 2014
- 3.278
- 8.911
-
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
harkulade ifade etmişsiniz.Erkek ailelerinde de yeni moda biz oğlumuzun parasını yiyelim oğlumuz da gelinin parasını. ohh ne ala.
herşeyimizi kendimiz aldık zaten, sadece beyaz eşyayı almaları da çok değil bana göre. ama onu bile biz ödüyoruz, baştan ödeseymişiz keşke. biz aldık oldu şimdi.
kesinlikle borca sok en vermeyeni bile bi bakıyorsun evlenince coşuyor sok brca göndersin görelimvalla araba için birikim yapıyorduk ama direk borca mı soksam napsam...
Aynen şuan bu söylediğini yapıyorumbenim eşim benim gönlüm yokken maaşının yarısını kalkıp ailesine gönderirse işten çıkarım derhal. banane yani o kadar ailesine yardım edecek kadar durumu iyi ise karısını da çalıştırmasın. ben zaten çalışmayı sevmiyorum ve çocuk olup ücretsiz izne ayrılacağım günleri hasretle bekliyorum hiç gözünün yaşına bakmam veririm istifamı..
Aynen şuan bu söylediğini yapıyorum
Bastan sona hakslısın arkadasım.Ankastre set az buz bir birsey de değil istedikleri...Benim ki de derin dondurucu istemisti almadım simdi de görüntülü telefona taktı sürekli arayıp onu istiyor torununu görecekmis zaten 2-3 hafta da bir götürüyoruz canlı görüyor ama maksat birseyler istemek.Aldırmadım, aldırmam da bu nedir? esime de söyledim fazla olyuyor ergen gibi hiç istekleri bitmiyor diye...Bizi okutup onca emek verenlere alıp yapmazken bu kadar fantazi kasmak arsızlıktan baska birsey değil.Ben öğretmenim 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım çocuğumun yanında olabilmek için ...ben çocuğumu böylesine düsünürken keske her anne baba bu kadar fedakar olabilse...Hazır parayı seviyor erkek anne babaları çalısmayı biliyorsak elbet kazandığımızı yemesini de biliriz.Yani indirek olarak kocan ve ailesi için sabahın köründe kalkıp bir dünya insanla uğraşacaksın bu durumda. Çalışırken bugün kaynanamın davlumbaz setine ihtiyacı var onu almak için ben burdayım diye düşünülürse istifa etmek pek de mantıksız değil.
Benim altın bileziğim diplomam sonuçta bugün de istifa etsem her halukarda iş bulabilirim. İlle de çalışacağım kendi ayaklarımın üstünde duracağım diye bir derdim yok, kendi ayaklarımın üzerinde durabilecek kadar yetiştirildim bundan sonrasında ihtiyaç olursa kendi ayaklarımın üzerinde dururum zaten.
Kusura bakma bu kadar pasif kalmana şaşırdım alistirmissin iyice..Bu sekilde hic birsey sahibi olamazsınız esini bi kendine getirmen lazim.Zatenn bastan cok duzenli bir geliri olmamis sen gecindirmissin evi ve sonrasi yine ayni bu sefer aileye calisiyor.Oyle kocaya yol veririm ben direkt..Ailelere cok zorunlu olmadikca yani saglik ya da yiyecek vs sıkıntısı olmadikca cebinizi kapatmassaniz ne ev alinir ne de birikim yapilir.Ama anne baba maassizdir yiyecek ekmege muhtactir ya da saglik harcaması gerekir basim üstüne ondan once ben veririm.evlenmeden önce aynı cümleleri kuruyodum inan. hatta aynı sorunu yaşayan evli arkadaşıma ne akıllar veriyordum. ama şimdi gemileri yakmadan akıllıca hareket etmem gerektiğini hissediyorum yoksa sadece kavga edeceğiz ve sonuçsuz kalacak.