- 9 Eylül 2007
- 21.432
- 66.517
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
sevaptir bize bi ozet geçKendine gel Selma. Saçmalıyorsun.
Ne demek keşke boşanmasaydım? Herif seni defalarca aldatmış, bi de bildiğin halde katlanmışsın.
Burada boşanan yüzlerce kadın var, hiçbirinin senin kadar güçsüz olduğunu görmedim.
Umarım bunlar olayın şokuyla yazılmış günlük parçalarıdır, ve fikrin değişmiştir.
Psikiyatrik yardım al ayrıca.
Allah ım bu intihar konusu vedalasiyomu konu sahibi lutfen birileri gereğini yapsın
o kadar ilgi gördü ki bir de 2. serisi var
sevaptir bize bi ozet geç
5. seri yani :) valla her yerde bunun konuları var2 seri değil bu 5.konu
45 dk içinde 5 konu açmış
sadece bu kadarını ve bu şekilde yazaydıUğur selmayı aldatmış, selma affetmiş. Sonra boşanmışlar. Bir daha evlenmişler sonra bir daha boşanmışlar. Adam da başkasıyla evlenmiş. Bir de kaynana var ortada birlikte yaşıyorlar. O da ortalığı karıştırmış. Selma intihar etmek istemiş edememiş. Sanırım ilk evlendiğinde etmiş ama muhtemelen ölmemiş ki bu kadar şey yazmış. Öyle işte. Anca bu kadar özetlendi.
Aynen abartmış da abartmış. Ama arkadaşın ruh hali abartı zaten toptan. İntiharlar ölümler havada uçuşuyor.sadece bu kadarını ve bu şekilde yazaydı
sayfalarca kişilere cevap verıp içini rahatlamıs olurdu.
Sesli güldüüüümkızlar konuları aramızda paylaşalım akşam 9 da orta noktada buluşup elimizdeki verileri karşılaştırırız