devamı-intihar etmeyi düşündüğüm gün veda günü

Erkek olmak ne kolay.
Başka bir kadınla yatağında eşine de yakalansan, daha evliyken başka bir kadın senden hamile de olsa, bir sürü kadın girip çıksa hayatına daha nice iğrençlikler...
Çocukların tüm bu rezilliklere şahit de olsa, yine de kabul görüyorsun.

Midesizliğin adı, mutlu aile tablosu oluyor. O kızların biraz büyüyüp saçma sapan ilişkiler yaşayıp, kendine yapılanlara annesinin yaptığı gibi susup, hayatlarını mahvettiğinde anlarsın mutlu aile neymiş.

Ben burda kolay kolay icsellestirmem kendimi konularlar ve konu sahipleriyle ama bir mutluluk iki de tulipanin konusu kanlari beynime sicratmistir benim.
Olan olmus artik.Yasayip gorecek olan yine kendisi.O yuzden daha yazmanin bir anlami yok bence.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu bu son hamile kalan kadında evliymiş zaten ve evet bunu da kürtaja zorlamış adam kadın doğurmak istemiş kocama yuttururum demiş hatta. adam para vermiş git aldır diye.
e şimdi sen haklısın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu zaten istemiyormuş çocuğu🤷‍♀️
Bak tam hatırlamadım oraları ama mantıken tamamladiysam demek :KK70: Sanki elindekilere babalık etti de evli kadından peydahladığı kusur kaldı.

Biz yermiyiz acaba hep aynı hikayeler birsey hissetmiyormuş muş :KK53: adam baska kadina gidene kadar zamanında çocuklarını bile kullandı bu kadın şimdi acıyormuşta oymuş buymuş çocuklarına bu kadar merhamet etmedi hiç bir zaman
Ya yıllat önce bir kadın vardı
Kocaö dönsün diye üst üste konu açıyordu
Psikolojisi berbattı
Çocuklarına bakamıyordu aşk acısından
Bu o mu acaba

Ay bi dakika benim beyin bu mesajı çözümleyemedi. Konu sahibi mi başkasının kocasına kocam diyodu?

eski kocası başka biriyle evlenmişti.
e evet başkasının kocası oluyordu🤷‍♀
yeni evlendiği kadından çocuğu yoktu benim çocuklarım var o yüzden benim kocam hala diyordu.

Katibin Ruhu Katibin Ruhu bu son hamile kalan kadında evliymiş zaten ve evet bunu da kürtaja zorlamış adam kadın doğurmak istemiş kocama yuttururum demiş hatta. adam para vermiş git aldır diye.
e şimdi sen haklısın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu zaten istemiyormuş çocuğu🤷‍♀️
Adam ceketini atsa kadınlar hamile kalmış. Bu ne ayol. Araştırılsın damızlık alınsın bu adam

Merhaba ,
İlk defa bu sitede farklı bir konu açarak siteye döndüm. Baktım konularıma yeni yorum yapılmış. Yıllar sonra yazdıklarımı tekrar okudum ..
Hayat işte. Şu an aynı eşimle evliyim. Tekrar evlendim ve devam ediyor. Ve bu yazdıklarımdan sonra bintane olay oldu. Başka biriyle evledi boşandı.Biz evlendik.Hayatında 3 yıl biri oldu.kadın hamile kaldı. çocugu oldu. Çocuk öldü. :KK43:Kadın bitti.
Biz resmen boşanmamıştık ve hala birlikteyiz.
Evet şu an o evalt acısı yaşadığı için belki kendine çok büyük ders oldu.Bir gün durulacağını biliyor bekliyordum. Ömrümdne çok gitti. Gelecğeden kariyerimden. Ama şimdi iki kız çocugumuzu birlikte büyütüyoruz. Ve çok mutlu. Geçmişi unutarak.
Herşey geride kaldı. Ve bu okuduklarınızın hepsi geride kaldı.
Belkide hiç olmadığım kadar mutluyum eşim ve kızlarımla..
Sana diyeceğim tek şey var Allah akıl,fikir versin

X