- 3 Şubat 2018
- 6.028
- 23.719
- 27
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
Ben size güncelleyeyim, konu sahibinin kocası geri döndü, kedi gibi oturuyor köşesinde, minnoş minnoş yaşayıp gidiyorlar.konu açık olduğu sürece istediğim konuya yorum yapabilirim. tedavülden kalkma gibi bir durum yok. siz de yargı mercii değilsiniz ki boşa emek vermiş olasınız. her konu bir hikaye. güncele taşınmasıyla ilgili sizi bağlayan bir şey yok. sanki yargıçsınız da önünüze memur eski dosya getirmiş gibi tavır alıp üstüne azarlamışsınız. kk nın da böyle bir amacı olsa eski konuları gündeme getirmeyi yasaklar zaten.
Çok üzüldüm yalnız şu an, kadın 38 yaşında menopoza girmiş, kanser olmuş büyük ihtimal stresten. Dünyanın öteki ucunda zavallı seks işçileriyle 3 kuruş karşılığında birlikte olan rezil bir herif için değer mi ya. Bu kadınlar ne zaman akıllanacakBen size güncelleyeyim, konu sahibinin kocası geri döndü, kedi gibi oturuyor köşesinde, minnoş minnoş yaşayıp gidiyorlar.
Umrunda değil, gözü de yok, adam köşe minderi gibi otursa yeter ona. Umarım çocukları sağlıklı bir şekilde minimum hasarla bağını keser ilerde bu garip ikiliden.Çok üzüldüm yalnız şu an, kadın 38 yaşında menopoza girmiş, kanser olmuş büyük ihtimal stresten. Dünyanın öteki ucunda zavallı seks işçileriyle 3 kuruş karşılığında birlikte olan rezil bir herif için değer mi ya. Bu kadınlar ne zaman akıllanacak
Esas sen ne yaptınKral sen napmışsın ya üşenmedim okudum
Esas sen ne yaptınHelal olsun.
Kullan kız, yakışırBen de günlük gibi kullanacağım BDV 'yi
Bi üstlerde konu sahibi yorum yapmış geçen sene zaten. Aktif bir konu demek 8 sene guncellenmis hay masallahBacım konunun tarihine bakıp yorum yapsan keşke. 2015te açılan konuya güncel yorum yapıyorsun farkında mısın?
Ahha ahha ben bu konuyu görmemişim, okuma isteği doğdu içimdeDüzenli aralıklarla hortlatılan konunun hortlatılma zamanı gelmiş yine
Go go Nostalji trenine hfjsjdk ne varsa orda varBiriniz de öncesi linkini vermemiş
Bu üye her an gelebilir o yüzden yasak.Go go Nostalji trenine hfjsjdk ne varsa orda var
Yaşadığına göre yasak olmamalı bence bu kezBu üye her an gelebilir o yüzden yasak.