- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Ben anlamazzzzzzz yokustan asaaaaa yuvarlarim seniHee olsun onlarda bicik bicik ediy bi ara ayaklar kemiğe degk geliy kutur kutur ohhh cignenmis gibi oldumm.taam kiz zayiflicim o yaglar gitcek gor bak yavasta olsa baslafim ya diyete yeteygg
ahahahahaahhaha bizim iletisimimiz buAyyyy niler demiş kızcagızaaaaaaa
Kız bende bayramda tatildeydim karadenizin pide yemediğim il ilçe köy kasabası aklmadı ama +1 le geldim sonra noldu anlamadm ni anda 70 olmşm düğün çok sitresss etti beniiiiIki kilo almisim dondugumde iyi yirttim diyorumyoksa bir 5 bekliyodum
İnşallah canim ya yinefe dikkat et sen kendi vucudunu daha iyi bilirsin ben açlığa dayanamiyim sinirlerim oynu bi bu eksikti insülin direnci nde olabilirmi seker hapi kullanıyorum ara saatlerim 5saatte bir yiyorum bakalimValla Çatşamba önemli 67 olursam bu çarşamba bu şekilde devam etcem beni açlık paklarrrrrrBitmeyenUmidim
Ayyy bendede vardı ni gidip baktıramadm tekrardannn ama açlığa dayanıorum bennnİnşallah canim ya yinefe dikkat et sen kendi vucudunu daha iyi bilirsin ben açlığa dayanamiyim sinirlerim oynu bi bu eksikti insülin direnci nde olabilirmi seker hapi kullanıyorum ara saatlerim 5saatte bir yiyorum bakalim
Ben gecen sene almamistm ki ikisinde de ama simdi 2 hafta ust uste olunca oldu demekKız bende bayramda tatildeydim karadenizin pide yemediğim il ilçe köy kasabası aklmadı ama +1 le geldim sonra noldu anlamadm ni anda 70 olmşm düğün çok sitresss etti beniiii
Yaa bana neler diyir zayiflamadikca tohatlicakmis beni korkiremm çıtır kizdenn ben artik zayiflayim nedekkAyyyy niler demiş kızcagızaaaaaaa
Ben varim daha kotuGrup kuralları beni kasıyor beybiiii
Ictimmmmmm ictmmmmmm sen yaak@ParteMoralll gel bi sikaraaa içekk gızzz
Amannnn tatil bu o iki kiloda bigünde gider benceBen gecen sene almamistm ki ikisinde de ama simdi 2 hafta ust uste olunca oldu demekzaten gelirken yoldada ye allah ye
Annem sizde ne cok yiyonuz diye dalga gectionunda etkisi olmustr tartida
Hadi kaçtım o bakit daha ütü yapcemmm pofff yarın görüşürüz karabuğdayınıda ıslayımm yarın uğraşmayım demlemekleIctimmmmmm ictmmmmmm sen yaak
Hee gardiyan gibi tepemizde :)) menuyu yazarken bile korkirikBen varim daha kotu
Hadi sen takima geltmmi ozledmmmm zatennnnnnHee gardiyan gibi tepemizde :)) menuyu yazarken bile korkirik
Hadi kaçtım o bakit daha ütü yapcemmm pofff yarın görüşürüz karabuğdayınıda ıslayımm yarın uğraşmayım demlemekle