- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Takimlara katilsana sende cok faydasi olur cnmBen 75 kiloyum((
Ben anlamıyorumki takımlardan amaTakimlara katilsana sende cok faydasi olur cnm
Tamam dur etiketlicemm :) ben takimdayimm tabi :)Ben anlamıyorumki takımlardan amasen takimdamisin? Benide alsaniza
Etiketledim seniiiii. :)Ben anlamıyorumki takımlardan amasen takimdamisin? Benide alsaniza
Canımmm ay sağol valla ya bende bu sefer inanıyorum akşm yeöeğe gittik eşimle yani o yedi ben kayfe içtim sade dedim kendime sen olmuşsunnnEtiketledim seniiiii. :)
anım bnecde kurallara uyarsan faydası olurrrBen anlamıyorumki takımlardan amasen takimdamisin? Benide alsaniza
Insallah baby yazin zorluyo insaniCanımmm ay sağol valla ya bende bu sefer inanıyorum akşm yeöeğe gittik eşimle yani o yedi ben kayfe içtim sade dedim kendime sen olmuşsunnn
Valla 1 senedir biley yapabildiğim yok bakalım en azından 2 hafta sürse bariiii 70 olmuşum inanabiliomusun 1 yılda 10 kilooooInsallah baby yazin zorluyo insani
Yaparsin kararliysan
Bilmemmi en iyi ben bilirim seniValla 1 senedir biley yapabildiğim yok bakalım en azından 2 hafta sürse bariiii 70 olmuşum inanabiliomusun 1 yılda 10 kiloooo
Tamammmm sakin olllllllllll inersinnnnnnnnnnn eminimmmmmm@ParteMoralll hani 66 falanken avunuyodum yaa şimdiiiii
Oooo selcan hanimmmmmm napiyosunz yaaaaaa. Siz burayi nerden buldunzzzzSsiiisssttt noluyor burda moonlii senmisin :))
Sorma citirliktan olucemHayirli olsun topiginn takipteyim bendee :)) @ParteMoralll bebigim nasilsin citir hatunn
Kiz tesadüf girdim ne detoksuymus derken sizi gördüm :))Oooo selcan hanimmmmmm napiyosunz yaaaaaa. Siz burayi nerden buldunzzzz