- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Hahaha detoks olunca aklin gitti dimi ben bile bukadar takip etmiyorumKiz tesadüf girdim ne detoksuymus derken sizi gördüm :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha detoks olunca aklin gitti dimi ben bile bukadar takip etmiyorumKiz tesadüf girdim ne detoksuymus derken sizi gördüm :))
Heee simdi iyi yuvarlann bini bi saga bir sola yanlarim kutur kutur edr :)Sorma citirliktan olucem seni yuvarlayamadigim icin uzgunum
Canımmm evettt benimmmmSsiiisssttt noluyor burda moonlii senmisin :))
Takipte kal canım umarım buda son rezilliğim olmazHayirli olsun topiginn takipteyim bendee :)) @ParteMoralll bebigim nasilsin citir hatunn
Bide cigniyim mii gi ay allah seni guldurdun aklima geldiii hahahahahahahaHeee simdi iyi yuvarlann bini bi saga bir sola yanlarim kutur kutur edr :)
Eee zayifsin yaaaa ne takip etcenn cozum ariyy kisa yoldanHahaha detoks olunca aklin gitti dimi ben bile bukadar takip etmiyorum
Ahahahhhhhhh balla en şekillisinden detoks yapıorum aonum hayrolaaaKiz tesadüf girdim ne detoksuymus derken sizi gördüm :))
Umarim kalirim.Takipte kal canım umarım buda son rezilliğim olmaz
Sen demirbaşsınnnn kızzz kimler geldi kimler geçti senn burdasın halaaaUmarim kalirim.
Sen hakkini kaybettin ben bebelere cignettiriyom iyi oluy kutur kutur :))Bide cigniyim mii gi ay allah seni guldurdun aklima geldiii hahahahahahaha
Seni gordugume sevindim valla bende yapacam karabugday ama simdi regliyim son iki gun kala yapiyimAhahahhhhhhh balla en şekillisinden detoks yapıorum aonum hayrolaaa
Superrrrrrrrrrrrrr 2 kgyla yirttim kiz buyuk basari ahahahahah@ParteMoralll tatil nasıldıı beybüüü ben zayıflamazsam gitmicemmmmmm
Grubun demirbasiyimda burda yeniyimSen demirbaşsınnnn kızzz kimler geldi kimler geçti senn burdasın halaaa
kiz sende kemikmi var sirf yagSen hakkini kaybettin ben bebelere cignettiriyom iyi oluy kutur kutur :))
Yap bacım ben daha önce yapmştım güveniorummmmSeni gordugume sevindim valla bende yapacam karabugday ama simdi regliyim son iki gun kala yapiyim
Hee olsun onlarda bicik bicik ediy bi ara ayaklar kemiğe degk geliy kutur kutur ohhh cignenmis gibi oldumm.taam kiz zayiflicim o yaglar gitcek gor bak yavasta olsa baslafim ya diyete yeteyggGrubun demirbasiyimda burda yeniyim
Gruba gelmicekmisin
kiz sende kemikmi var sirf yag
O ni demek kızzSuperrrrrrrrrrrrrr 2 kgyla yirttim kiz buyuk basari ahahahahah
Ayyyy niler demiş kızcagızaaaaaaaGrubun demirbasiyimda burda yeniyim
Gruba gelmicekmisin
kiz sende kemikmi var sirf yag
Iki kilo almisim dondugumde iyi yirttim diyorum yoksa bir 5 bekliyodumO ni demek kızz