İlk günler genelde öyle olur aöa azmin sonu zaferdirBende detoxa basladim bugun. Açlıktan uyuyamıyorum
Detox zaten max. 3 gün yapılması gerekir ama benim bünyem alışkınValla bu detox isi hic akilli isi degil ben bunu anladim ama pes etmek yok
InsAllah verirsin. Vitamin aliyormusun? Bi vitamin vardı zayıflarken vücudun sarkmasını engelliyormuş bulamadım unuttumBen de 1 hafta boyunca öğle yemeği yerine
1bardak kefir
10 dal maydonoz
1 ufak salatalık
Rondodan geçirip içiçem bakalım. Yağları yakıyormuş. Aynı zaman da hamile kalabilmek için soğan kürü yapıyorum. Hamile kalmadan 5 kilo verebilsem çok güzel olur
Ben 75 kiloyumDetox zaten max. 3 gün yapılması gerekir ama benim bünyem alışkınsen kaç kilosun
Benimde bacaklar kollar zayıf göbeğim var çok alakasız vücut hatlarim. 30% spor 70% diyet diyorlar göbek için ben anlamadım gitti sabah karnım dümdüz ilerleyen saatlerde şişiyorum resmen belki kaslar zayifYok vitamin kullanmıyorum sarkmalar için. Ama pilates topu üstünde günde 5 set 50 şer adet mekik çekiyorum. En büyük sıkıntım göbek Zaten
Benimde bacaklar kollar zayıf göbeğim var çok alakasız vücut hatlarim. 30% spor 70% diyet diyorlar göbek için ben anlamadım gitti sabah karnım dümdüz ilerleyen saatlerde şişiyorum resmen belki kaslar zayif
Bende korse gibi birşey var göbek için sauna gibi sarıyorsun terliyorsun ama ben ölçmedim inanmiorum 2 cm gideceğine cunki 10 gece yapsan 20 cm gitmez yani bence o o anlık oluyo sonra çıkarınca normale donuyo. Ama terleyip faydası olabilir. Yoğurt kurude var hanı pulbiber limon ve yoğurt karıştırıp yatmadan yiyorsun gece yag yakiorsun. Ben 3 gün yaptım sonra üşendim yapamadım dahadaDenemedim ama saf zeytinyağı ile pul biberi karıştırıp göbeğe strech film ile sarıp yatan bir tanıdığım bir gece de 2 cm incelme olduğunu söyledi. Bu sıcaklarda durulmaz öyle diye denemedim. Birde her hangi bir vücut losyonu (2kaşık)ile bir kaşık kadar taze zencefili karıştırıp onu sarıp yatanlar da var. Ama denemedim
Bnde öyle şeylere hep üşenirim yapamamm ne geldiyse başıma hazır yemekten geldi zatennnBende korse gibi birşey var göbek için sauna gibi sarıyorsun terliyorsun ama ben ölçmedim inanmiorum 2 cm gideceğine cunki 10 gece yapsan 20 cm gitmez yani bence o o anlık oluyo sonra çıkarınca normale donuyo. Ama terleyip faydası olabilir. Yoğurt kurude var hanı pulbiber limon ve yoğurt karıştırıp yatmadan yiyorsun gece yag yakiorsun. Ben 3 gün yaptım sonra üşendim yapamadım dahada
Yettimmm gariiii ama karabugdy benlik degl biliyosun sana afiyet olsunnn yaparsin sen biliyormmmmmmmmm@ParteMoralll cansııııııı gördün müüüğ