Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz yeni gordum bildirimlerde kaynamis bakmiyorum diye@ParteMoralll ooooo vanısı rütbeyi yeni farkettim keptınımmmmmmm
Olsunnn senide motive eder ay bugün avm ye gittim geldm yürüyerek yoruldummmmmkiz yeni gordum bildirimlerde kaynamis bakmiyorum diye
Evet bayadir oyle ama disiplinden sorumlu listeyle fln ugrasmiyorum
Nasıl uyguluyorsun canım?Karabuğday detoksunda dolu dolu 3.günüm haftaya çarşambaya kadar devam etmeye çalışocam henelde bu şekildeki listelere pek uyum sağlayamam ama nedense kendimi yapmak zorunda hissediyorum beşki biri açar okurda faydam olur
Iyi olmustur yuruyuss isteeee ne guzelllll kizzOlsunnn senide motive eder ay bugün avm ye gittim geldm yürüyerek yoruldummmmm
Merhaba sabah öğle ve akşam 1 küçük çay bardağı karabuğday ve yoğurt yiyorum 1 de salatalık rendeliyorum içine ama ben geç kalktığm için 2 öğün yiyebiliyorum normalde 3 öğün tavsiye edilenNasıl uyguluyorsun canım?
Günaydın canısııııı napiosun bakalımmmmIyi olmustur yuruyuss isteeee ne guzelllll kizz
Ya ben senin yazdiklarini gec goruyormmmmm iyi.napayim sicaktan bunalmaca sen napiyosun nasil gidiyoGünaydın canısııııı napiosun bakalımmmm
Haşlama değil mi karabuğday? Baska bir sey yemiyorsun tüm gün değil mi?kilo verebildin mi?Merhaba sabah öğle ve akşam 1 küçük çay bardağı karabuğday ve yoğurt yiyorum 1 de salatalık rendeliyorum içine ama ben geç kalktığm için 2 öğün yiyebiliyorum normalde 3 öğün tavsiye edilen