- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
Takimlara katilsana sende cok faydasi olur cnmBen 75 kiloyum ((
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takimlara katilsana sende cok faydasi olur cnmBen 75 kiloyum ((
Ben anlamıyorumki takımlardan ama sen takimdamisin? Benide alsanizaTakimlara katilsana sende cok faydasi olur cnm
Tamam dur etiketlicemm :) ben takimdayimm tabi :)Ben anlamıyorumki takımlardan ama sen takimdamisin? Benide alsaniza
Etiketledim seniiiii. :)Ben anlamıyorumki takımlardan ama sen takimdamisin? Benide alsaniza
Canımmm ay sağol valla ya bende bu sefer inanıyorum akşm yeöeğe gittik eşimle yani o yedi ben kayfe içtim sade dedim kendime sen olmuşsunnnEtiketledim seniiiii. :)
anım bnecde kurallara uyarsan faydası olurrrBen anlamıyorumki takımlardan ama sen takimdamisin? Benide alsaniza
Insallah baby yazin zorluyo insaniCanımmm ay sağol valla ya bende bu sefer inanıyorum akşm yeöeğe gittik eşimle yani o yedi ben kayfe içtim sade dedim kendime sen olmuşsunnn
Valla 1 senedir biley yapabildiğim yok bakalım en azından 2 hafta sürse bariiii 70 olmuşum inanabiliomusun 1 yılda 10 kilooooInsallah baby yazin zorluyo insani
Yaparsin kararliysan
Bilmemmi en iyi ben bilirim seniValla 1 senedir biley yapabildiğim yok bakalım en azından 2 hafta sürse bariiii 70 olmuşum inanabiliomusun 1 yılda 10 kiloooo
Tamammmm sakin olllllllllll inersinnnnnnnnnnn eminimmmmmm@ParteMoralll hani 66 falanken avunuyodum yaa şimdiiiii
Oooo selcan hanimmmmmm napiyosunz yaaaaaa. Siz burayi nerden buldunzzzzSsiiisssttt noluyor burda moonlii senmisin :))
Sorma citirliktan olucem seni yuvarlayamadigim icin uzgunumHayirli olsun topiginn takipteyim bendee :)) @ParteMoralll bebigim nasilsin citir hatunn
Kiz tesadüf girdim ne detoksuymus derken sizi gördüm :))Oooo selcan hanimmmmmm napiyosunz yaaaaaa. Siz burayi nerden buldunzzzz