Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Bende çorbada yaptım Neler neler koyacaktım hepsi uçtuPlan yapmak olmuyor doğaçlama en iyisi
Sen bari tecrübelisin,bir de tek olmak,kafanı karıştıran birilerinin olmaması da gerekiyor.Neyse canım,lap top ısındı ben kaçayım,yarın devam ederiz inşallah,iyi geceler sana

Sen bari tecrübelisin,bir de tek olmak,kafanı karıştıran birilerinin olmaması da gerekiyor.Neyse canım,lap top ısındı ben kaçayım,yarın devam ederiz inşallah,iyi geceler sana
Karışan yok kafama göre takılıyorum
Hayırlı geceler canım

Yokluğun farkediliyor
Allah kolaylık versin canım
Ben iyiyim çok şükür Bu hafta okul kermeslerimiz vardı..Onlarla ilgilendim bayağı yoğun geçti..
Sagolasin guzel yureklim
Ooh mis gibi , senin kuzular gururlanmistir
Ya nevos bisey sorcam ,kizimin kulagini deldirmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum,sen kizlarinin kulaklarini deldirmismiydin

Sagolasin guzel yureklim
Ya nevos bisey sorcam ,kizimin kulagini deldirmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum,sen kizlarinin kulaklarini deldirmismiydin
Benim kızıma da henüz 1 aylıkken hediye küpe getirildiği halde,3,5 yaşına geldi,hala cesaret edip deldiremedim,tek değilmişim ,sevindim.

Sagolasin guzel yureklim
Sağol canım
Kzın kaç yaşında canımBen deldirmiştim ama kendilerini koruyabilecek yaşta deldirdim bir problem yaşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…