Sen bari tecrübelisinBende çorbada yaptımNeler neler koyacaktım hepsi uçtu Plan yapmak olmuyor doğaçlama en iyisi
Karışan yok kafama göre takılıyorumSen bari tecrübelisin,bir de tek olmak,kafanı karıştıran birilerinin olmaması da gerekiyor.Neyse canım,lap top ısındı ben kaçayım,yarın devam ederiz inşallah,iyi geceler sana
Karışan derken,mesela küçük çocuk olunca,dikkati dağılıyor insanın,o sebeple dedimdiKarışan yok kafama göre takılıyorum
Hayırlı geceler canım
Anladım canımKarışan derken,mesela küçük çocuk olunca,dikkati dağılıyor insanın,o sebeple dedimdi
Anladım canımBenim eşim bazen müdahale ediyor
Benimki bazen şu şöyle olsun falan diyorEşimi sunum yaparken düşünemiyorum bile.
Sagolasin guzel yureklimYokluğun farkediliyor
Allah kolaylık versin canım
Ben iyiyim çok şükürBu hafta okul kermeslerimiz vardı..Onlarla ilgilendim bayağı yoğun geçti..
Yatılı misafirim var deynebim gelemiyorum canım
Benim kızıma da henüz 1 aylıkken hediye küpe getirildiği halde,3,5 yaşına geldi,hala cesaret edip deldiremedim,tek değilmişim ,sevindim.Sagolasin guzel yureklim
Ooh mis gibi , senin kuzular gururlanmistir
Ya nevos bisey sorcam ,kizimin kulagini deldirmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum,sen kizlarinin kulaklarini deldirmismiydin
Ayy sağol tatlım, Bizi genç görüp kutladığın içinGunaydinlar hayirli sabahlar 19 mayis spor ve Gençlik bayramimiz kutlu olsun hanimlar
Ruhumuz gençAyy sağol tatlım, Bizi genç görüp kutladığın için
Sağol canımSagolasin guzel yureklim
Ooh mis gibi , senin kuzular gururlanmistir
Ya nevos bisey sorcam ,kizimin kulagini deldirmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum,sen kizlarinin kulaklarini deldirmismiydin
Senin yüzünden kalpten gideceğimKızlar 23.tarifimiz gelmiş.(Ben değilim ha,heyecanlanmayın)
NevoşumEtiketi görünce kaçmıştırİnşaallah olur bizden kurtulur
Nerde bu hanımlar kayboldular
@yamukprenses
-VUSLAT-
nuryolu
@nananais
Ellerine sağlık canım ne güzel yapmışsınNevoşumErtelediğim mobilya boyama işlerim var canım, onlarla uğraşıyorum İçim vernik, boya kokusu doldu
Sağol canımEllerine sağlık canım ne güzel yapmışsınAman dikkat et sonra hasta olursun
Allah kolaylık versin canımSağol canımBalkonda yapıyorum ama yine de içime de gidiyor azıcık Bir de evvelki gün sprey vernik yaptım balkonda, içeri bir girdim duman olmuş her yer Rüzgar içeri atmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?