- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
- 798
Sağol canım benim Eski yatak odası komidinlerini boyadım, sehpa yapıcam, çekmecelerini de mutfağa rafAllah kolaylık versin canımNeler boyuyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım benim Eski yatak odası komidinlerini boyadım, sehpa yapıcam, çekmecelerini de mutfağa rafAllah kolaylık versin canımNeler boyuyorsun
Ellerine sağlık ne güzel yapmışsın DeğenlendirmişsinGüle güle kullanınSağol canım benim Eski yatak odası komidinlerini boyadım, sehpa yapıcam, çekmecelerini de mutfağa raf
Kendine iyi bak canımGörüşürüzNevoşum ben kaçtım
Sağol canımEllerine sağlık ne güzel yapmışsın DeğenlendirmişsinGüle güle kullanın
Kendine iyi bak canımGörüşürüz
Kaçma gel,ben buradayımKimse yok, gideyim bari
Tam kaçıyordum, yeni tarife bakmak aklıma geldi Ne haberKaçma gel,ben buradayım
İyilik kız,boya yapmışsın,facede çok gördüm ama cesaret edemedim,iyi etmişsin,yeni gibi oluyor.Beyaza mı bayadın yoksa,beyaz akımı var.Tam kaçıyordum, yeni tarife bakmak aklıma geldi Ne haber
Evet, beyaza boyadım Koyu renkten bıktım, her şeyi beyaz yapıcamİyilik kız,boya yapmışsın,facede çok gördüm ama cesaret edemedim,iyi etmişsin,yeni gibi oluyor.Beyaza mı bayadın yoksa,beyaz akımı var.
Eskiden koyu renk modaydı,yok kirlenir,yok tozlanır,halbuki koyu renk daha çok tozu,kiri belli ediyor.Evet, beyaza boyadım Koyu renkten bıktım, her şeyi beyaz yapıcam
Koyu rengi oldum olası hiç sevmedim de, mecburiyetten almıştık Hele siyah renkte çok fazla toz belli oluyorEskiden koyu renk modaydı,yok kirlenir,yok tozlanır,halbuki koyu renk daha çok tozu,kiri belli ediyor.
Oylamaya az kaldı heyecan var mı?Ben rahatımKoyu rengi oldum olası hiç sevmedim de, mecburiyetten almıştık Hele siyah renkte çok fazla toz belli oluyor
Yok 3 senedir yarışmalardayım, alıştım artıkOylamaya az kaldı heyecan var mı?Ben rahatım
Ben nasıl oldu da senin madalya aldığın sunuma bakmamışım,merak ettim şimdi,link atsana,benim bulmam uzun sürer ,az bakayımYok 3 senedir yarışmalardayım, alıştım artık
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/beyti-sarma-sinangil-un-sponsorlugunda.740830/Ben nasıl oldu da senin madalya aldığın sunuma bakmamışım,merak ettim şimdi,link atsana,benim bulmam uzun sürer ,az bakayım
Smilelere kendini döven de eklenmeliymiş..Beyti sarma yazısını okuyunca korktum bakmasam mı acaba dedim
Teşekkür ederim canım Yok canım, tam hatırlamıyorum ama ortalarda eklemiştim herhalde:) O zamanlar beğeni butonu çok kullanılmıyordu demek kiSmilelelere kendini döven de eklenmeliymiş..Beyti sarma yazısını okuyunca korktum bakmasam mı acaba dedim
Gece gece işkence oldu bana,bayıldım canım.Bir o kadar da şaşırdım,o madalyaya göre o beğeni sayısı tatlı sunumu gibi son saatte mi yükledin ki
2.sayfada beğenmişsin ama.,Şimdi yorum yazanlara cevap yazsan ,beğensen nasıl olur.deynepnaz o zaman beğeni butonu yoktu canım, şimdi baktım da yorumlarda beğeni yok