- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek ki 2 sayfaya geçtiğinde buton eklenmiş Deli derler adama2.sayfada beğenmişsin ama.,Şimdi yorum yazanlara cevap yazsan ,beğensen nasıl olur.
Gözler radar3.kendini gizleyen pro üye kimse çıksın ortaya,en azından yazmasa da beğeni yapsın,merak ettim.
Zaten görünmüyor,mesajı yazınca niye kaçtı ki?Canım benim lap top ısındı ben kaçayım,iyi geceler sanaGözler radar
Zaten görünmüyor,mesajı yazınca niye kaçtı ki?Canım benim lap top ısındı ben kaçayım,iyi geceler sana
Sağol canım
Kzın kaç yaşında canımBen deldirmiştim ama kendilerini koruyabilecek yaşta deldirdim bir problem yaşamadık
Bizimkini de babaanne aldi,acayip sirin bisey takmak icin sabirsizlaniyprum ama kendine zarr verir diye takamiyorum.Bende sevindim yanliz olmadigima Benimki daha 2 bucuk canimBenim kızıma da henüz 1 aylıkken hediye küpe getirildiği halde,3,5 yaşına geldi,hala cesaret edip deldiremedim,tek değilmişim ,sevindim.
Bebekken deldirseydik keşke.Bazı bebeklerde görünce hevesleniyor insan.O zaman ne olduğunu anlamadan delerdiler.Şimdi akılları başında ,biz iğne yaptırırken,dr muayene olurken bile 2 kişi zor zaptediyoruz..Geçen sefer dr tekmeledi,Bizimkini de babaanne aldi,acayip sirin bisey takmak icin sabirsizlaniyprum ama kendine zarr verir diye takamiyorum.Bende sevindim yanliz olmadigima Benimki daha 2 bucuk canim
Daha küçük canım bence biraz daha beklemelisin2 bucuk yasinda kizim ,biraz fazla.huysuz ve mizmiz oldugundan kendine zarar verir falan diye korkuyorum nevoscum
Daha küçük canım bence biraz daha beklemelisin2 bucuk yasinda kizim ,biraz fazla.huysuz ve mizmiz oldugundan kendine zarar verir falan diye korkuyorum nevoscum
Millet hep bebekken deldiriyor ya,mesela yeğenimi annesi 10 aylıkken deldirdi.Ne olduğunu anlamadı bile,az ağladı sustu.Şimdi bizimkilerin kulaklarını deldirmeye çalışsanDaha küçük canım bence biraz daha beklemelisin
Tamam deldirmek problem değilAma kapanmaması için küpe takman lazım..Çocuklar küpeyi çekiştirebiliyor.Bu sebeple kendini koruyacak yaşta olması en doğrusu olduğunu düşünüyorum.Ben öyle yapmıştım..Millet hep bebekken deldiriyor ya,mesela yeğenimi annesi 10 aylıkken deldirdi.Ne olduğunu anlamadı bile,az ağladı sustu.Şimdi bizimkilerin kulaklarını deldirmeye çalışsan
Zaten deldirince hemen takılıyor ya.Neysa sende ne var ne yok,tam çıkacaktım ,seni gördüm selam vereyim dedim.Bu saatten sonra fazla giremiyorumTamam deldirmek problem değilAma kapanmaması için küpe takman lazım..Çocuklar küpeyi çekiştirebiliyor.Bu sebeple kendini koruyacak yaşta olması en doğrusu olduğunu düşünüyorum.Ben öyle yapmıştım..
Evet takılıyorZaten deldirince hemen takılıyor ya.Neysa sende ne var ne yok,tam çıkacaktım ,seni gördüm selam vereyim dedim.Bu saatten sonra fazla giremiyorum
İyiyim ,yemek yapıyorum ,yaprak haşlıyorum,salatalık turşusu yapmayı düşünüyorum,çıkabilirsem buradan.Evet takılıyor
İyiyim canım sağol Sende iyisin inşaallah
Bende biraz boştum yeni tarife baktım birazdan kaçarım
Kolay gelsin canımHadi çık bakalımİyiyim ,yemek yapıyorum ,yaprak haşlıyorum,salatalık turşusu yapmayı düşünüyorum,çıkabilirsem buradan.
Gelirken boş gelmeyin,madem geç geldiniz,gelirken ceza olarak, çorba yapın da getirin diyor Nevreste