• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Benim kızıma da henüz 1 aylıkken hediye küpe getirildiği halde,3,5 yaşına geldi,hala cesaret edip deldiremedim,tek değilmişim ,sevindim.:KK73:
Bizimkini de babaanne aldi,acayip sirin bisey takmak icin sabirsizlaniyprum ama kendine zarr verir diye takamiyorum.Bende sevindim yanliz olmadigima :KK53: :D Benimki daha 2 bucuk canim :KK200:

Bizimkini de babaanne aldi,acayip sirin bisey takmak icin sabirsizlaniyprum ama kendine zarr verir diye takamiyorum.Bende sevindim yanliz olmadigima :KK53: :KK70: Benimki daha 2 bucuk canim :KK200:
Bebekken deldirseydik keşke.Bazı bebeklerde görünce hevesleniyor insan.O zaman ne olduğunu anlamadan delerdiler.Şimdi akılları başında ,biz iğne yaptırırken,dr muayene olurken bile 2 kişi zor zaptediyoruz..Geçen sefer dr tekmeledi,:KK53:

Millet hep bebekken deldiriyor ya,mesela yeğenimi annesi 10 aylıkken deldirdi.Ne olduğunu anlamadı bile,az ağladı sustu.Şimdi bizimkilerin kulaklarını deldirmeye çalışsan:eek:
Tamam deldirmek problem değil;)Ama kapanmaması için küpe takman lazım..Çocuklar küpeyi çekiştirebiliyor.Bu sebeple kendini koruyacak yaşta olması en doğrusu olduğunu düşünüyorum.Ben öyle yapmıştım..:KK45:

Tamam deldirmek problem değil:KK66:Ama kapanmaması için küpe takman lazım..Çocuklar küpeyi çekiştirebiliyor.Bu sebeple kendini koruyacak yaşta olması en doğrusu olduğunu düşünüyorum.Ben öyle yapmıştım..:KK45:
Zaten deldirince hemen takılıyor ya.Neysa sende ne var ne yok,tam çıkacaktım ,seni gördüm selam vereyim dedim.Bu saatten sonra fazla giremiyorum:KK45:

Zaten deldirince hemen takılıyor ya.Neysa sende ne var ne yok,tam çıkacaktım ,seni gördüm selam vereyim dedim.Bu saatten sonra fazla giremiyorum:KK45:
Evet takılıyor:KK48:
İyiyim canım sağol :KK19:Sende iyisin inşaallah:KK45:
Bende biraz boştum yeni tarife baktım birazdan kaçarım:KK55:

Back