• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Bende çorbada yaptım :KK45:Neler neler koyacaktım hepsi uçtu:KK45:Plan yapmak olmuyor doğaçlama en iyisi:rapci:
Sen bari tecrübelisin:KK48:,bir de tek olmak,kafanı karıştıran birilerinin olmaması da gerekiyor.Neyse canım,lap top ısındı ben kaçayım,yarın devam ederiz inşallah,iyi geceler sana:KK36:

Sen bari tecrübelisin:KK48:,bir de tek olmak,kafanı karıştıran birilerinin olmaması da gerekiyor.Neyse canım,lap top ısındı ben kaçayım,yarın devam ederiz inşallah,iyi geceler sana:KK36:
Karışan yok kafama göre takılıyorum:-)
Hayırlı geceler canım:KK60:

Yokluğun farkediliyor:KK60::KK60:
Allah kolaylık versin canım:KK60:
Ben iyiyim çok şükür :KK68:Bu hafta okul kermeslerimiz vardı..Onlarla ilgilendim bayağı yoğun geçti..:-)
Sagolasin guzel yureklim :KK19:
Ooh mis gibi , senin kuzular gururlanmistir :kk77:
Ya nevos bisey sorcam ,kizimin kulagini deldirmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum,sen kizlarinin kulaklarini deldirmismiydin o_O

Ya nevos bisey sorcam ,kizimin kulagini deldirmeyi dusunuyorum ama cesaret edemiyorum,sen kizlarinin kulaklarini deldirmismiydin o_O
Benim kızıma da henüz 1 aylıkken hediye küpe getirildiği halde,3,5 yaşına geldi,hala cesaret edip deldiremedim,tek değilmişim ,sevindim.:KK73:

Sağol canım:KK60:
Kzın kaç yaşında canımo_OBen deldirmiştim ama kendilerini koruyabilecek yaşta deldirdim bir problem yaşamadık:KK19::KK19:

Back