- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Cümlenin sonunu o çorba bu yarışmaya gelecek diye tamamlayacaksın sandım ama her zaman ki gibi yanıltmadın deynepNiyetlendim yapacaktım,ikindide misafirim geldi ,çay yaptım,kolesterolü olduğu için böreği yapamadım,daha kolay şeyler yaptım,oğlumla benim karnım doydu,sadece eşim için de yapmak istemedim Ama illa yapacağım,bugün olmazsa yarın ,azmettim,o börek bu mideye inecek ,o kadarrr
Duyduğuma göre oy alamamaktan tırsıyormuşİyiyim canım çok şükürBende bu ara çok yoğunum akşamları fırsat bulabiliyorum
Hayırdır canım doktora mı gidiyorsun
Yeni tarif yokKatılım için son günler deynepnaz bize sürpriz yapacakmış onu bekliyoruz
Beni izlemediğin için sorun yokTamam işte beni anlamışsın Nevoşum,benim parmaklar bir de dolma gibi,var düşün gerisini
Burayı okuyan arkadaşlar varsa,valla ben sizi bilerek takip etmeyi bırakmadım,hepsi parmaklarımın suçu diye sosyal mesajımı da vereyim kurtulayım
Kırmızının hakkını veriyorum zaten,kendimi gizledim,yazımı renklendirdim, süsledimCümlenin sonunu o çorba bu yarışmaya gelecek diye tamamlayacaksın sandım ama her zaman ki gibi yanıltmadın deynep
Gelmeyecekisin canım,açtık kollarımızı seni bekliyoruz,hem şu kırmızının hakkını ver bakalım
Tamam o zaman bize haber verisin sonra aklına soktuğumuz için üzülürüzNiyetlendim yapacaktım,ikindide misafirim geldi ,çay yaptım,kolesterolü olduğu için böreği yapamadım,daha kolay şeyler yaptım,oğlumla benim karnım doydu,sadece eşim için de yapmak istemedim Ama illa yapacağım,bugün olmazsa yarın ,azmettim,o börek bu mideye inecek ,o kadarrr
Korkmasın birşey olmazDuyduğuma göre oy alamamaktan tırsıyormuş
22 tane tarif var,yeter,daha fazla olup ta ,milletin kafası karışmasınKorkmasın birşey olmaz
Yok canım karışmaz22 tane tarif var,yeter,daha fazla olup ta ,milletin kafası karışmasın
O zaman bildirim gidiyordu ama,şimdi oy vereceklerin üçte biri sunum yapmış zaten..Yok canım karışmazTakipçiler daha önce 30 tariften fazlasını bile gördü
Hayır o kategorilerde bildirim yoktuO zaman bildirim gidiyordu ama,şimdi oy vereceklerin üçte biri sunum yapmış zaten..
Deynep kacabilirsin ama saklanamazsınO zaman bildirim gidiyordu ama,şimdi oy vereceklerin üçte biri sunum yapmış zaten..
Kız eşine de böyle hazır cevap mısın?Hayır o kategorilerde bildirim yoktuBiz bildirimlere yeni başladık
Deynep kacabilirsin ama saklanamazsınyap bir çorba hergun yaptıgın şey zaten seni yormaz
Sağolasın canım benimKız eşine de böyle hazır cevap mısın?Amaaaaan boşver ,canım sağolsun ,bak sunum yapanlar konuyu açıp gidiyorlar,yine ben boş bırakmıyorum buraları .Kiminin sunumu,kiminin yorumu
Son cümlen olmasaydı iyiydi.Sağolasın canım benimSen olmazsan kimse gelip sormuyor Tamam öyle olsun sen her zaman buralarda ol Elbet bir kategoride kandırırm
Çorba ile pek bağlantısı olmadığı için olabilir miSon cümlen olmasaydı iyiydi..Kahvaltı sofralarındaki,şerbetlilerdeki çilekler, muzlar nereye gitti acaba,kimse koymamış bu sefer.
Aklıma geldi de,normalde kahvaltıda,tatlının yanında da meyva yemem ben, ama görsel olarak kullanmıştımÇorba ile pek bağlantısı olmadığı için olabilir mi
Ramazan sofralarında yine görebiliriz
Bazı tatlılara çok yakışıyorAklıma geldi de,normalde kahvaltıda,tatlının yanında da meyva yemem ben, ama görsel olarak kullanmıştım
Sen yine çilek unutmuşsun,ben neler unutmadım ki,kahveyi,çatalı,peçeteyi,süsümü,zil çalmıştı,daha fırsat bulamam diye,aceleden çekmiştimBazı tatlılara çok yakışıyorÖzellikle pasta ve sütlü tatlılarda
Ben dilber dudağında çilek koyacaktım unuttumOysa yıkayıp bir kenara koymuştum.
Bende çorbada yaptımSen yine çilek unutmuşsun,ben neler unutmadım ki,kahveyi,çatalı,peçeteyi,süsümü,zil çalmıştı,daha fırsat bulamam diye,aceleden çekmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?