Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Cümlenin sonunu o çorba bu yarışmaya gelecek diye tamamlayacaksın sandım ama her zaman ki gibi yanıltmadın deynep
Gelmeyecekisin canım,açtık kollarımızı seni bekliyoruz,hem şu kırmızının hakkını ver bakalım

Beni izlemediğin için sorun yok

Kırmızının hakkını veriyorum zaten,kendimi gizledim,yazımı renklendirdim, süsledim

Tamam o zaman bize haber verisin sonra aklına soktuğumuz için üzülürüz

Hayır o kategorilerde bildirim yoktuBiz bildirimlere yeni başladık
Kız eşine de böyle hazır cevap mısın?Amaaaaan boşver ,canım sağolsun,bak sunum yapanlar konuyu açıp gidiyorlar,yine ben boş bırakmıyorum buraları.Kiminin sunumu,kiminin yorumu

Kız eşine de böyle hazır cevap mısın?Amaaaaan boşver ,canım sağolsun,bak sunum yapanlar konuyu açıp gidiyorlar,yine ben boş bırakmıyorum buraları.Kiminin sunumu,kiminin yorumu
Sağolasın canım benimSen olmazsan kimse gelip sormuyorTamam öyle olsun sen her zaman buralarda olElbet bir kategoride kandırırm

Sağolasın canım benimSen olmazsan kimse gelip sormuyorTamam öyle olsun sen her zaman buralarda olElbet bir kategoride kandırırm
Son cümlen olmasaydı iyiydi..Kahvaltı sofralarındaki,şerbetlilerdeki çilekler, muzlar nereye gitti acaba,kimse koymamış bu sefer.

Son cümlen olmasaydı iyiydi..Kahvaltı sofralarındaki,şerbetlilerdeki çilekler, muzlar nereye gitti acaba,kimse koymamış bu sefer.
Çorba ile pek bağlantısı olmadığı için olabilir mi
Ramazan sofralarında yine görebiliriz

Aklıma geldi de,normalde kahvaltıda,tatlının yanında da meyva yemem ben, ama görsel olarak kullanmıştım
Bazı tatlılara çok yakışıyorÖzellikle pasta ve sütlü tatlılarda
Ben dilber dudağında çilek koyacaktım unuttumOysa yıkayıp bir kenara koymuştum.

Bazı tatlılara çok yakışıyorÖzellikle pasta ve sütlü tatlılarda
Ben dilber dudağında çilek koyacaktım unuttumOysa yıkayıp bir kenara koymuştum.
Sen yine çilek unutmuşsun,ben neler unutmadım ki,kahveyi,çatalı,peçeteyi,süsümü,zil çalmıştı,daha fırsat bulamam diye,aceleden çekmiştim

Sen yine çilek unutmuşsun,ben neler unutmadım ki,kahveyi,çatalı,peçeteyi,süsümü,zil çalmıştı,daha fırsat bulamam diye,aceleden çekmiştim
Bende çorbada yaptım Neler neler koyacaktım hepsi uçtuPlan yapmak olmuyor doğaçlama en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…