• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ay sonlarinda netim bitiyor,tarifem yenilenene kadar bekliyom nevoscum :)
İiyim sagolasin ,Ramazan temizligine basladim kollarimi hissetmiyorum :KK45:
Sen nasilsin nevosum :KK19:
Yokluğun farkediliyor:KK60::KK60:
Allah kolaylık versin canım:KK60:
Ben iyiyim çok şükür :KK68:Bu hafta okul kermeslerimiz vardı..Onlarla ilgilendim bayağı yoğun geçti..:-)

Etiketi görünce kaçmıştır:KK53:İnşaallah olur bizden kurtulur:KK70:
Nerde bu hanımlar kayboldular:63:
yamukprenses yamukprenses
@-VUSLAT-
@nuryolu
@nananais
Nasılsın Nevoşum:KK36:
Ben biraz internetten uzak duruyorum bu sıralar,vakit yetmiyor...Oraya koş,buraya koş,ev işi,dışarısı,doktor,bir de internette oyuna dadanmıştım,baktım başımı kaldıramıyorum biraz internetten uzaklaşayım dedim canım.

Sen nasılsın,nasıl gidiyor yarışma,yeni katılan var mı bakamadım,birazdan bakacağım:KK37:

Nasılsın Nevoşum:KK36:
Ben biraz internetten uzak duruyorum bu sıralar,vakit yetmiyor...Oraya koş,buraya koş,ev işi,dışarısı,doktor,bir de internette oyuna dadanmıştım,baktım başımı kaldıramıyorum biraz internetten uzaklaşayım dedim canım.

Sen nasılsın,nasıl gidiyor yarışma,yeni katılan var mı bakamadım,birazdan bakacağım:KK37:
İyiyim canım çok şükür:KK60:Bende bu ara çok yoğunum akşamları fırsat bulabiliyorum:KK19:
Hayırdır canım doktora mı gidiyorsun:KK19:
Yeni tarif yok :-)Katılım için son günler:KK45: deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bize sürpriz yapacakmış onu bekliyoruz:KK45:

Sen onu bilmiyor musun:KK45:
Kazen ödülü aeben yerine yanlışlıkla deynep'e verdi:KK53:Madalya dahil:KK45:Sonra proluğu hediye etti:KK73::KK73:Tabi madalya sahibine geri döndü:KK35::-)
:skandal:
Yemin ederim ne şanslı kız şu deynep ya,ben en son onu bıraktığımda banlanmıştı,döndüm pro olmuş,valla 4 gün buraları boş bırakmaya gelmiyor:KK70:bir kişide beni arkadaşlığktan silmiş,kimmiş o peşine düştüm şimdi:KK53::KK70:

Kazen cidden çocuk sevindiren amcalar var ya onlar gibi babacan:KK48:

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. gel yaz bakiyim göreyim seni kırmızı kırmızı

:skandal:
Yemin ederim ne şanslı kız şu deynep ya,ben en son onu bıraktığımda banlanmıştı,döndüm pro olmuş,valla 4 gün buraları boş bırakmaya gelmiyor:KK70:bir kişide beni arkadaşlığktan silmiş,kimmiş o peşine düştüm şimdi:KK70:

Kazen cidden çocuk sevindiren amcalar var ya onlar gibi babacan:KK48:

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. gel yaz bakiyim göreyim seni kırmızı kırmızı
Sen dikkat etmemişsin deynep bu kategorinin başında kırmızı oldu:KK45:
Kazen abi aynen öyle:KK73:
Hadi ya ben hiç sayıyı takip bile etmiyorum:70:Yanlışlıkla bile olabiliyor ben kaç defa izlmeyi bıraktım veya gözden çıkardım farkında olmadan:ıslık::KK23:

Sen dikkat etmemişsin deynep bu kategorinin başında kırmızı oldu:KK45:
Kazen abi aynen öyle:KK73:
Hadi ya ben hiç sayıyı takip bile etmiyorum:KK70:Yanlışlıkla bile olabiliyor ben kaç defa izlmeyi bıraktım veya gözden çıkardım farkında olmadan:ıslık::KK23:
Farketmemişim canım çok dikkatli biri değilim zaten,hele bu sıralar benim kafa tam bir çorba,içinde ne ararsan var:confused:
Yok canım sayıya ben de dikkat etmiyorum,profilime birşey yazılmadığı müddetçe aklıma bile gelmiyor bakmak,kimsenin profiline de yazamıyorum,aklıma gelmiyor,anca arada geyik yapıyorum oda binde bir.Geçen gün tanımadığım birisi izleyince farketmiştim sayıyı,bugün farklıydı o yüzden,önemli değil yani.

Ben de çok yapıyorum onu canım ya,hele şu telefon dönemimde epey kişiyi izlemekten bilmeden vazgeçmişim ve gözardı etmişim,gözardı etleri geri aldım ama izlediklerimden vazgeçtiklerimi yeniden utancımdan izleyemiyorum da:KK48:

Farketmemişim canım çok dikkatli biri değilim zaten,hele bu sıralar benim kafa tam bir çorba,içinde ne ararsan var:confused:
Yok canım sayıya ben de dikkat etmiyorum,profilime birşey yazılmadığı müddetçe aklıma bile gelmiyor bakmak,kimsenin profiline de yazamıyorum,aklıma gelmiyor,anca arada geyik yapıyorum oda binde bir.Geçen gün tanımadığım birisi izleyince farketmiştim sayıyı,bugün farklıydı o yüzden,önemli değil yani.

Ben de çok yapıyorum onu canım ya,hele şu telefon dönemimde epey kişiyi izlemekten bilmeden vazgeçmişim ve gözardı etmişim,gözardı etleri geri aldım ama izlediklerimden vazgeçtiklerimi yeniden utancımdan izleyemiyorum da:KK48:
Telefon veya tabletten girince dokunmaya bile gelmiyor hemen başka taraflara gidiyor..:confused:Bende bazen izlemeyi bıraktığımı farkediyorum sonra dediğin gibi çekiniyorum tekrar izlemeye almayı:-)

Telefon veya tabletten girince dokunmaya bile gelmiyor hemen başka taraflara gidiyor..:confused:Bende bazen izlemeyi bıraktığımı farkediyorum sonra dediğin gibi çekiniyorum tekrar izlemeye almayı:-)
Tamam işte beni anlamışsın Nevoşum,benim parmaklar bir de dolma gibi,var düşün gerisini:KK48:

Burayı okuyan arkadaşlar varsa,valla ben sizi bilerek takip etmeyi bırakmadım,hepsi parmaklarımın suçu diye sosyal mesajımı da vereyim kurtulayım:oops::KK48:

Tamam işte beni anlamışsın Nevoşum,benim parmaklar bir de dolma gibi,var düşün gerisini:KK48:

Burayı okuyan arkadaşlar varsa,valla ben sizi bilerek takip etmeyi bırakmadım,hepsi parmaklarımın suçu diye sosyal mesajımı da vereyim kurtulayım:oops::KK48:
Bu sosyal mesajı bende kullanayım:KK45:Bende bilerek bırakmadım:bicak:
Geçen nuryolunu göz ardı etmiştim:70:

Böreği yaptın mı:KK45:
Bende merak ediyorum :sus:
:110:Niyetlendim yapacaktım,ikindide misafirim geldi ,çay yaptım,kolesterolü olduğu için böreği yapamadım,daha kolay şeyler yaptım,oğlumla benim karnım doydu,sadece eşim için de yapmak istemedim:KK53:Ama illa yapacağım,bugün olmazsa yarın:KK45:,azmettim,o börek bu mideye inecek ,o kadarrr:KK72:

Back