• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
:110:Niyetlendim yapacaktım,ikindide misafirim geldi ,çay yaptım,kolesterolü olduğu için böreği yapamadım,daha kolay şeyler yaptım,oğlumla benim karnım doydu,sadece eşim için de yapmak istemedim:KK53:Ama illa yapacağım,bugün olmazsa yarın:KK45:,azmettim,o börek bu mideye inecek ,o kadarrr:KK72:
Cümlenin sonunu o çorba bu yarışmaya gelecek diye tamamlayacaksın sandım ama her zaman ki gibi yanıltmadın deynep:KK70:
Gelmeyecekisin canım,açtık kollarımızı seni bekliyoruz,hem şu kırmızının hakkını ver bakalım:KK19:

Tamam işte beni anlamışsın Nevoşum,benim parmaklar bir de dolma gibi,var düşün gerisini:KK48:

Burayı okuyan arkadaşlar varsa,valla ben sizi bilerek takip etmeyi bırakmadım,hepsi parmaklarımın suçu diye sosyal mesajımı da vereyim kurtulayım:oops::KK48:
Beni izlemediğin için sorun yok:63:

Cümlenin sonunu o çorba bu yarışmaya gelecek diye tamamlayacaksın sandım ama her zaman ki gibi yanıltmadın deynep:KK70:
Gelmeyecekisin canım,açtık kollarımızı seni bekliyoruz,hem şu kırmızının hakkını ver bakalım:KK19:
Kırmızının hakkını veriyorum zaten,kendimi gizledim,yazımı renklendirdim, süsledim:KK53:

:110:Niyetlendim yapacaktım,ikindide misafirim geldi ,çay yaptım,kolesterolü olduğu için böreği yapamadım,daha kolay şeyler yaptım,oğlumla benim karnım doydu,sadece eşim için de yapmak istemedim:KK53:Ama illa yapacağım,bugün olmazsa yarın:KK45:,azmettim,o börek bu mideye inecek ,o kadarrr:KK72:
Tamam o zaman bize haber verisin sonra aklına soktuğumuz için üzülürüz:confused::-)

Hayır o kategorilerde bildirim yoktu:KK45:Biz bildirimlere yeni başladık:rapci:
Kız eşine de böyle hazır cevap mısın?:KK53:Amaaaaan boşver:KK30: ,canım sağolsun:süslü:,bak sunum yapanlar konuyu açıp gidiyorlar,yine ben boş bırakmıyorum buraları:KK45:.Kiminin sunumu,kiminin yorumu:KK53:

Kız eşine de böyle hazır cevap mısın?:KK53:Amaaaaan boşver:KK30: ,canım sağolsun:süslü:,bak sunum yapanlar konuyu açıp gidiyorlar,yine ben boş bırakmıyorum buraları:KK45:.Kiminin sunumu,kiminin yorumu:KK53:
Sağolasın canım benim:KK60:Sen olmazsan kimse gelip sormuyor:63:Tamam öyle olsun sen her zaman buralarda ol:KK60:Elbet bir kategoride kandırırm:70:

Sağolasın canım benim:KK60:Sen olmazsan kimse gelip sormuyor:63:Tamam öyle olsun sen her zaman buralarda ol:KK60:Elbet bir kategoride kandırırm:KK70:
Son cümlen olmasaydı iyiydi.:KK53:.Kahvaltı sofralarındaki,şerbetlilerdeki çilekler, muzlar nereye gitti acaba,kimse koymamış bu sefer.:KK48:

Son cümlen olmasaydı iyiydi.:KK53:.Kahvaltı sofralarındaki,şerbetlilerdeki çilekler, muzlar nereye gitti acaba,kimse koymamış bu sefer.:KK48:
Çorba ile pek bağlantısı olmadığı için olabilir mi:KK53:
Ramazan sofralarında yine görebiliriz:KK45:

Aklıma geldi de,normalde kahvaltıda,tatlının yanında da meyva yemem ben, ama görsel olarak kullanmıştım:KK53:
Bazı tatlılara çok yakışıyor:KK45:Özellikle pasta ve sütlü tatlılarda:KK53:
Ben dilber dudağında çilek koyacaktım unuttum:KK53:Oysa yıkayıp bir kenara koymuştum.:işsiz::KK53:

Bazı tatlılara çok yakışıyor:KK45:Özellikle pasta ve sütlü tatlılarda:KK53:
Ben dilber dudağında çilek koyacaktım unuttum:KK53:Oysa yıkayıp bir kenara koymuştum.:işsiz::KK53:
Sen yine çilek unutmuşsun,ben neler unutmadım ki,kahveyi,çatalı,peçeteyi,süsümü,zil çalmıştı,daha fırsat bulamam diye,aceleden çekmiştim:KK48:

Sen yine çilek unutmuşsun,ben neler unutmadım ki,kahveyi,çatalı,peçeteyi,süsümü,zil çalmıştı,daha fırsat bulamam diye,aceleden çekmiştim:KK48:
Bende çorbada yaptım :KK45:Neler neler koyacaktım hepsi uçtu:KK45:Plan yapmak olmuyor doğaçlama en iyisi:rapci:

Back