Tadına bayıldı hala kendine gelemiyor olabilirBende merak ediyorum
Yokluğun farkediliyorAy sonlarinda netim bitiyor,tarifem yenilenene kadar bekliyom nevoscum :)
İiyim sagolasin ,Ramazan temizligine basladim kollarimi hissetmiyorum
Sen nasilsin nevosum
Bizde gelek mi
Nasılsın NevoşumEtiketi görünce kaçmıştırİnşaallah olur bizden kurtulur
Nerde bu hanımlar kayboldular
yamukprenses
@-VUSLAT-
@nuryolu
@nananais
İyiyim canım çok şükürNasılsın Nevoşum
Ben biraz internetten uzak duruyorum bu sıralar,vakit yetmiyor...Oraya koş,buraya koş,ev işi,dışarısı,doktor,bir de internette oyuna dadanmıştım,baktım başımı kaldıramıyorum biraz internetten uzaklaşayım dedim canım.
Sen nasılsın,nasıl gidiyor yarışma,yeni katılan var mı bakamadım,birazdan bakacağım
Evet canım gidiyorum,bildiğin konular işte..İyiyim canım çok şükürBende bu ara çok yoğunum akşamları fırsat bulabiliyorum
Hayırdır canım doktora mı gidiyorsun
Yeni tarif yokKatılım için son günler deynepnaz bize sürpriz yapacakmış onu bekliyoruz
Anladım canımEvet canım gidiyorum,bildiğin konular işte..
Deynep mi aaaa hiç şaşırmadım,onun adı son dadika golü deynep olsun
Nasıl kaptı,ne zaman kaptı,ne oldu,ne kaçırdım ben yineAnladım canım
Proluğu kaptı bize bir çorba yapması lazım
Sen onu bilmiyor musunNasıl kaptı,ne zaman kaptı,ne oldu,ne kaçırdım ben yine
Sen onu bilmiyor musun
Kazen ödülü aeben yerine yanlışlıkla deynep'e verdiMadalya dahil Sonra proluğu hediye etti Tabi madalya sahibine geri döndü
Sen dikkat etmemişsin deynep bu kategorinin başında kırmızı oldu
Yemin ederim ne şanslı kız şu deynep ya,ben en son onu bıraktığımda banlanmıştı,döndüm pro olmuş,valla 4 gün buraları boş bırakmaya gelmiyorbir kişide beni arkadaşlığktan silmiş,kimmiş o peşine düştüm şimdi
Kazen cidden çocuk sevindiren amcalar var ya onlar gibi babacan
deynepnaz gel yaz bakiyim göreyim seni kırmızı kırmızı
Farketmemişim canım çok dikkatli biri değilim zaten,hele bu sıralar benim kafa tam bir çorba,içinde ne ararsan varSen dikkat etmemişsin deynep bu kategorinin başında kırmızı oldu
Kazen abi aynen öyle
Hadi ya ben hiç sayıyı takip bile etmiyorumYanlışlıkla bile olabiliyor ben kaç defa izlmeyi bıraktım veya gözden çıkardım farkında olmadan
Telefon veya tabletten girince dokunmaya bile gelmiyor hemen başka taraflara gidiyor..Farketmemişim canım çok dikkatli biri değilim zaten,hele bu sıralar benim kafa tam bir çorba,içinde ne ararsan var
Yok canım sayıya ben de dikkat etmiyorum,profilime birşey yazılmadığı müddetçe aklıma bile gelmiyor bakmak,kimsenin profiline de yazamıyorum,aklıma gelmiyor,anca arada geyik yapıyorum oda binde bir.Geçen gün tanımadığım birisi izleyince farketmiştim sayıyı,bugün farklıydı o yüzden,önemli değil yani.
Ben de çok yapıyorum onu canım ya,hele şu telefon dönemimde epey kişiyi izlemekten bilmeden vazgeçmişim ve gözardı etmişim,gözardı etleri geri aldım ama izlediklerimden vazgeçtiklerimi yeniden utancımdan izleyemiyorum da
Tamam işte beni anlamışsın Nevoşum,benim parmaklar bir de dolma gibi,var düşün gerisiniTelefon veya tabletten girince dokunmaya bile gelmiyor hemen başka taraflara gidiyor..Bende bazen izlemeyi bıraktığımı farkediyorum sonra dediğin gibi çekiniyorum tekrar izlemeye almayı
Bu sosyal mesajı bende kullanayımTamam işte beni anlamışsın Nevoşum,benim parmaklar bir de dolma gibi,var düşün gerisini
Burayı okuyan arkadaşlar varsa,valla ben sizi bilerek takip etmeyi bırakmadım,hepsi parmaklarımın suçu diye sosyal mesajımı da vereyim kurtulayım
Ben de nameaveri gözardı etmişim,aha dedim noluyor,kullan tabi top bizden çıktı,okusunlarBu sosyal mesajı bende kullanayımBende bilerek bırakmadım
Geçen nuryolunu göz ardı etmiştim
Bence biz kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz kimse okumuyorBen de nameaveri gözardı etmişim,aha dedim noluyor,kullan tabi top bizden çıktı,okusunlar
olsun evrene gönderdik biz o mesajı belki birgün lazım olur,nasıl olsa herşey kayıtlı,birşey olursa bu sayfayı delil olarak gösteririzBence biz kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz kimse okumuyor
Çok haklısın ben bunu hiç düşünmemiştimolsun evrene gönderdik biz o mesajı belki birgün lazım olur,nasıl olsa herşey kayıtlı,birşey olursa bu sayfayı delil olarak gösteririz
Böreği yaptın mı
Bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?