Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ay sonlarinda netim bitiyor,tarifem yenilenene kadar bekliyom nevoscum :)
İiyim sagolasin ,Ramazan temizligine basladim kollarimi hissetmiyorum
Sen nasilsin nevosum
Yokluğun farkediliyor
Allah kolaylık versin canım
Ben iyiyim çok şükür Bu hafta okul kermeslerimiz vardı..Onlarla ilgilendim bayağı yoğun geçti..

Etiketi görünce kaçmıştırİnşaallah olur bizden kurtulur
Nerde bu hanımlar kayboldular
yamukprenses
@-VUSLAT-
@nuryolu
@nananais
Nasılsın Nevoşum
Ben biraz internetten uzak duruyorum bu sıralar,vakit yetmiyor...Oraya koş,buraya koş,ev işi,dışarısı,doktor,bir de internette oyuna dadanmıştım,baktım başımı kaldıramıyorum biraz internetten uzaklaşayım dedim canım.

Sen nasılsın,nasıl gidiyor yarışma,yeni katılan var mı bakamadım,birazdan bakacağım

İyiyim canım çok şükürBende bu ara çok yoğunum akşamları fırsat bulabiliyorum
Hayırdır canım doktora mı gidiyorsun
Yeni tarif yok Katılım için son günler deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bize sürpriz yapacakmış onu bekliyoruz

Sen onu bilmiyor musun
Kazen ödülü aeben yerine yanlışlıkla deynep'e verdiMadalya dahilSonra proluğu hediye ettiTabi madalya sahibine geri döndü

Yemin ederim ne şanslı kız şu deynep ya,ben en son onu bıraktığımda banlanmıştı,döndüm pro olmuş,valla 4 gün buraları boş bırakmaya gelmiyorbir kişide beni arkadaşlığktan silmiş,kimmiş o peşine düştüm şimdi

Kazen cidden çocuk sevindiren amcalar var ya onlar gibi babacan

deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. gel yaz bakiyim göreyim seni kırmızı kırmızı

Sen dikkat etmemişsin deynep bu kategorinin başında kırmızı oldu
Kazen abi aynen öyle
Hadi ya ben hiç sayıyı takip bile etmiyorumYanlışlıkla bile olabiliyor ben kaç defa izlmeyi bıraktım veya gözden çıkardım farkında olmadan

Farketmemişim canım çok dikkatli biri değilim zaten,hele bu sıralar benim kafa tam bir çorba,içinde ne ararsan var
Yok canım sayıya ben de dikkat etmiyorum,profilime birşey yazılmadığı müddetçe aklıma bile gelmiyor bakmak,kimsenin profiline de yazamıyorum,aklıma gelmiyor,anca arada geyik yapıyorum oda binde bir.Geçen gün tanımadığım birisi izleyince farketmiştim sayıyı,bugün farklıydı o yüzden,önemli değil yani.

Ben de çok yapıyorum onu canım ya,hele şu telefon dönemimde epey kişiyi izlemekten bilmeden vazgeçmişim ve gözardı etmişim,gözardı etleri geri aldım ama izlediklerimden vazgeçtiklerimi yeniden utancımdan izleyemiyorum da

Telefon veya tabletten girince dokunmaya bile gelmiyor hemen başka taraflara gidiyor..Bende bazen izlemeyi bıraktığımı farkediyorum sonra dediğin gibi çekiniyorum tekrar izlemeye almayı

Telefon veya tabletten girince dokunmaya bile gelmiyor hemen başka taraflara gidiyor..Bende bazen izlemeyi bıraktığımı farkediyorum sonra dediğin gibi çekiniyorum tekrar izlemeye almayı
Tamam işte beni anlamışsın Nevoşum,benim parmaklar bir de dolma gibi,var düşün gerisini

Burayı okuyan arkadaşlar varsa,valla ben sizi bilerek takip etmeyi bırakmadım,hepsi parmaklarımın suçu diye sosyal mesajımı da vereyim kurtulayım

Bu sosyal mesajı bende kullanayımBende bilerek bırakmadım
Geçen nuryolunu göz ardı etmiştim

Böreği yaptın mı
Bende merak ediyorum
Niyetlendim yapacaktım,ikindide misafirim geldi ,çay yaptım,kolesterolü olduğu için böreği yapamadım,daha kolay şeyler yaptım,oğlumla benim karnım doydu,sadece eşim için de yapmak istemedimAma illa yapacağım,bugün olmazsa yarın,azmettim,o börek bu mideye inecek ,o kadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…