• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Bir de ben tutabilsem şu boğazımı Nevoşum ama olmuyor,ben diyet falan yapamıyorum,4.gün direkt ağlamaya başlıyorum stresten,anca spor yaparak zayıflayabilirim,ne yapayım ya aşk yaşıyorum yemeklerle ben:dondurma::eğlence::kahve::hamarat::KK50:En sonundada ip atliyim bari ayıp olmasın:spor:

çilekli çikolata canım,Dido çikolata,dene bayılacaksın:kk77:

Ben bdv ye çok takılamıyorum Colin,hele ekşınlı konuları hiç yakalayamıyorum,hep banlanmış birini görünce niye banlanmış diye profilinden iz sürünce görüyorum mesajları,tabii ben görünceye kadar konu kapanmış,Mune kapanış konuşmasını yapmış oluyor:KK48:
Bende diyet yapamıyorum canım:KK19:Ama yaşam tarzım biraz sağlıklı beslenmeye yönelik olduğu için alışkanlıklardan dolayı sorun olmuyor..Örneğin bu saatlerde ne olursa olsun hiçbirşey yiyemem:KK53:

Yok canım siyasette ben de sevilmiyor girdiğimde de ban yemeden çıkmıyorum o yüzden girmiyorum artık :halay:
Gerçi buraya da çok büyük hedeflerle gelmiştim:deli: Proluk için çorba yapcaktım mutfağı toparlayamadım ki yarışmaya katılayım :skandal:
Daha 1 hafta var canım ,yaparsın inşallah,bak ben de yapmadım ama buradayım,sen de katıl sohbete:KK19:

Yok canım siyasette ben de sevilmiyor girdiğimde de ban yemeden çıkmıyorum o yüzden girmiyorum artık :halay:
Gerçi buraya da çok büyük hedeflerle gelmiştim:deli: Proluk için çorba yapcaktım mutfağı toparlayamadım ki yarışmaya katılayım :skandal:
Daha vaktimiz var:KK45:

Yavas yavas azalt cnm zararı cokmus ondan almıyorum bıle eve:KK51: esım sever arada alır bıde der mısafır falan gelır onlara alıyorum:KK48: cocuklar ıcınde ıyı degıl ne kadar uzak tutabılırsem ıste:KK14:
Bizde uzak tutmaya çalışıyoruz..Kızlar çok aramıyorlar ama olursa oğlum içiyor..Bizde bulundurmuyoruz:KK48:

Daha vaktimiz var:KK45:
Yarın öbürgün dalıyorum eve temizlik işini halletmem lazım , yahu en büyük kabusum oldu temizlik:mad:
Kendi kendini temizleyen ev istiyorum ben ya:KK34:

Hafta içi de yapıcam çorbamı aklımdakini hala yapan olmamış , pazartesiye kadar da olmaz inşallah :dua:

Back