- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Bende bıtkı caycıyım hosbuldum cnmHoşgeldin canımEllerine sağlıkKahve var,çay varBen bu saatlerde yeşilçay içiyorum sana da verebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bıtkı caycıyım hosbuldum cnmHoşgeldin canımEllerine sağlıkKahve var,çay varBen bu saatlerde yeşilçay içiyorum sana da verebilirim
Bende diyet yapamıyorum canımAma yaşam tarzım biraz sağlıklı beslenmeye yönelik olduğu için alışkanlıklardan dolayı sorun olmuyor..Örneğin bu saatlerde ne olursa olsun hiçbirşey yiyememBir de ben tutabilsem şu boğazımı Nevoşum ama olmuyor,ben diyet falan yapamıyorum,4.gün direkt ağlamaya başlıyorum stresten,anca spor yaparak zayıflayabilirim,ne yapayım ya aşk yaşıyorum yemeklerle benEn sonundada ip atliyim bari ayıp olmasın
çilekli çikolata canım,Dido çikolata,dene bayılacaksın
Ben bdv ye çok takılamıyorum Colin,hele ekşınlı konuları hiç yakalayamıyorum,hep banlanmış birini görünce niye banlanmış diye profilinden iz sürünce görüyorum mesajları,tabii ben görünceye kadar konu kapanmış,Mune kapanış konuşmasını yapmış oluyor
Bana da yasak aslinda ama iciyom yinede offfBen bı kac senedır ıcemıyorum ondan
Tamam o zaman biz birlikte bitki çayı içelim ben her türlü bitki çayını içiyorumBende bıtkı caycıyım hosbuldum cnm
Daha 1 hafta var canım ,yaparsın inşallah,bak ben de yapmadım ama buradayım,sen de katıl sohbeteYok canım siyasette ben de sevilmiyor girdiğimde de ban yemeden çıkmıyorum o yüzden girmiyorum artık
Gerçi buraya da çok büyük hedeflerle gelmiştim Proluk için çorba yapcaktım mutfağı toparlayamadım ki yarışmaya katılayım
Hoşgeldin Beniciğim,ahanda kurabiye,hoşgeldin hoşgeldinEki Görüntüle 1832242 Kurabıyemı aldım geldım ne ıcıyoruz yanında
Piiiii,mis gibi kahve ,kola,soda varkenTamam o zaman biz birlikte bitki çayı içelim ben her türlü bitki çayını içiyorum
Daha vaktimiz varYok canım siyasette ben de sevilmiyor girdiğimde de ban yemeden çıkmıyorum o yüzden girmiyorum artık
Gerçi buraya da çok büyük hedeflerle gelmiştim Proluk için çorba yapcaktım mutfağı toparlayamadım ki yarışmaya katılayım
Hatuna bak ya,herkese tek tek cevap vermiş yazmış,bir de üstüne mesaj tekrarı yazmış ,bu ne hızMesaj tekrarı
Kola ve hazır meyve suyuda içmiyorumÇay ve bitki çayı favorimdir.Tabi şekersiz olacakPiiiii,mis gibi kahve ,kola,soda varken
Kendisi dayım olurKiz senin profilinde neden nuri alco var, sorcam sorcam hep unutuyom
Bize gazoz içirdiği için olabilir miKiz senin profilinde neden nuri alco var, sorcam sorcam hep unutuyom
Diğer topiklere derkenSiyaseti orada bırakıp diğer topiklere taşımazsan severler Deynebim niye sevmesinler
Yavas yavas azalt cnm zararı cokmus ondan almıyorum bıle eve esım sever arada alır bıde der mısafır falan gelır onlara alıyorum cocuklar ıcınde ıyı degıl ne kadar uzak tutabılırsem ısteBana da yasak aslinda ama iciyom yinede offf
Ben sizi bekliyorumHatuna bak ya,herkese tek tek cevap vermiş yazmış,bir de üstüne mesaj tekrarı yazmış ,bu ne hız
Bizde uzak tutmaya çalışıyoruz..Kızlar çok aramıyorlar ama olursa oğlum içiyor..Bizde bulundurmuyoruzYavas yavas azalt cnm zararı cokmus ondan almıyorum bıle eve esım sever arada alır bıde der mısafır falan gelır onlara alıyorum cocuklar ıcınde ıyı degıl ne kadar uzak tutabılırsem ıste
Yarın öbürgün dalıyorum eve temizlik işini halletmem lazım , yahu en büyük kabusum oldu temizlikDaha vaktimiz var
Hosbuldum cnmHoşgeldin Beniciğim,ahanda kurabiye,hoşgeldin hoşgeldin