• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
image.jpeg
Kurabıyemı aldım geldım:KK25: ne ıcıyoruz yanında:KK48:

Ben uzak durmaya çalışıyorum ama arada tutamıyorum:eek:Afiyet olsun:KK19:
Bir de ben tutabilsem şu boğazımı Nevoşum ama olmuyor,ben diyet falan yapamıyorum,4.gün direkt ağlamaya başlıyorum stresten,anca spor yaparak zayıflayabilirim,ne yapayım ya aşk yaşıyorum yemeklerle ben:dondurma::eğlence::kahve::hamarat::KK50:En sonundada ip atliyim bari ayıp olmasın:spor:
O ne kız anlamadım,bimde satılan dörtlü triplex gofrette çayın,kahvenin yanında iyi gidiyor
çilekli çikolata canım,Dido çikolata,dene bayılacaksın:kk77:
Sadece ilgimi ceken konulara yaziyorum. Ekşınli bdv konulari falan :KK53:

Kablom kisa ya kahretsin :KK42:
Ben bdv ye çok takılamıyorum Colin,hele ekşınlı konuları hiç yakalayamıyorum,hep banlanmış birini görünce niye banlanmış diye profilinden iz sürünce görüyorum mesajları,tabii ben görünceye kadar konu kapanmış,Mune kapanış konuşmasını yapmış oluyor:KK48:

xpreiaZ xpreiaZ ,mesajımı beğenmişsin,yoksa sen de mi beni beğenmiyorsun:sopa:
Yok canım siyasette ben de sevilmiyor girdiğimde de ban yemeden çıkmıyorum o yüzden girmiyorum artık :halay:
Gerçi buraya da çok büyük hedeflerle gelmiştim:deli: Proluk için çorba yapcaktım mutfağı toparlayamadım ki yarışmaya katılayım :skandal:

Back