- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen o zaman en çok Bdv'de takılıyorsun(dun)ben ondan seni geç farkettimSadece ilgimi ceken konulara yaziyorum. Ekşınli bdv konulari falan
Kablom kisa ya kahretsin
Beklerken sıkılıyorumAyyy durun beynim döndü,bu ne hız,beynim döndü yeminle,yetişemiyorum hızınıza
İlk zamanlar bende BDVde çok takılıyordum,şimdi buraya ve bazende siyasete takılıyorum.Siyasettekiler beni sizin gibi sevmiyorSadece ilgimi ceken konulara yaziyorum. Ekşınli bdv konulari falan
Kablom kisa ya kahretsin
Orasi benim mekanim oldu adetaSen o zaman en çok Bdv'de takılıyorsun(dun)ben ondan seni geç farkettim
Anam ben öleyim o zaman bu internetleBeklerken sıkılıyorum
O zaman sende en çok bizimle ilgilenİlk zamanlar bende BDVde çok takılıyordum,şimdi buraya ve bazende siyasete takılıyorum.Siyasettekiler beni sizin gibi sevmiyor
Belli,3 mesaj geriden geliyorsun,kahve içmeyi bırak ta buraya odaklanAyyy durun beynim döndü,bu ne hız,beynim döndü yeminle,yetişemiyorum hızınıza
Yeni mekanın burası olur inşaallahOrasi benim mekanim oldu adeta
Anam ben öleyim o zaman bu internetle
Ben de Mahmood (nescafe)varEki Görüntüle 1832242 Kurabıyemı aldım geldım ne ıcıyoruz yanında
O nekı dıyecektım acıklama gelmısBen de Mahmood (nescafe)var
Bir de ben tutabilsem şu boğazımı Nevoşum ama olmuyor,ben diyet falan yapamıyorum,4.gün direkt ağlamaya başlıyorum stresten,anca spor yaparak zayıflayabilirim,ne yapayım ya aşk yaşıyorum yemeklerle benEn sonundada ip atliyim bari ayıp olmasınBen uzak durmaya çalışıyorum ama arada tutamıyorumAfiyet olsun
çilekli çikolata canım,Dido çikolata,dene bayılacaksınO ne kız anlamadım,bimde satılan dörtlü triplex gofrette çayın,kahvenin yanında iyi gidiyor
Ben bdv ye çok takılamıyorum Colin,hele ekşınlı konuları hiç yakalayamıyorum,hep banlanmış birini görünce niye banlanmış diye profilinden iz sürünce görüyorum mesajları,tabii ben görünceye kadar konu kapanmış,Mune kapanış konuşmasını yapmış oluyorSadece ilgimi ceken konulara yaziyorum. Ekşınli bdv konulari falan
Kablom kisa ya kahretsin
Hoşgeldin canımEllerine sağlıkKahve var,çay varBen bu saatlerde yeşilçay içiyorum sana da verebilirimEki Görüntüle 1832242 Kurabıyemı aldım geldım ne ıcıyoruz yanında
yeminle yetişemedikçe stres oluyorum Nevoş ya,tamam yazmıyayım o zamanBeklerken sıkılıyorum
Ben bı kac senedır ıcemıyorum ondanBendw colaciyim. En iyi kola gider kurabiyeyle
Yok canım siyasette ben de sevilmiyor girdiğimde de ban yemeden çıkmıyorum o yüzden girmiyorum artıkxpreiaZ ,mesajımı beğenmişsin,yoksa sen de mi beni beğenmiyorsun
Benim kadar olamazsın,korkumdan almıyorum eve.Tek başına 2,5 litreyi içiyorum.Onun yerine soda alıyorum,bir nebze idare ediyor.Bendw colaciyim. En iyi kola gider kurabiyeyle
Siyaseti orada bırakıp diğer topiklere taşımazsan severler Deynebim niye sevmesinlerİlk zamanlar bende BDVde çok takılıyordum,şimdi buraya ve bazende siyasete takılıyorum.Siyasettekiler beni sizin gibi sevmiyor