- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Eki Görüntüle 1832257 Bak sarmamızda hazır pısmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1832257 Bak sarmamızda hazır pısmeye
Kremali bi corba yap ya. Kimse kremali corba yapmadi.Üniden ev arkadaşımın tarifi bu, üniden bir tarif olunca tabiki çok pratik Yapayım süpriz olsun yapamazsam o Zaman açıklarım sırrımı
Düşündüğümüz şeyleri yapamıyoruzBen başka bir çorba yapacaktım bunu yapınca resim çektim yapacağım herşeyi unuttumBen cok guzel bi sunum dusunmustum ama, fircayi yiyince tirstim yeminle yapmadim.
Masallah kalem gibi sarmissiniz. Ellerinize saglik
Olamaz, bakamiyciim
Yok cnm sız yıyın ıstedıgınız kadar gerıye kalanı tamamlarım ben parmak ucuyla nolcekkıArtık kurabiyeleri mi götüreceksin söze,bizim gözümüz kaldı o kurabiyelerde,yerken bizi hatırla
Yok canııımm,daha önce başka profillerim oldu,hm profile bakarak erkek mi kadınmı olduğunu nasıl anlayacaklar ki,yoksa sana yaptılar mıEee, sana da erkek uye muamelesi yaptilar mi
Hangi çorbayı yapacaktın Nevoş,Zelifmenin yaptığını mı?Düşündüğümüz şeyleri yapamıyoruzBen başka bir çorba yapacaktım bunu yapınca resim çektim yapacağım herşeyi unuttum
Evet onuda düşünmüştümNerden tahmin ettinHangi çorbayı yapacaktın Nevoş,Zelifmenin yaptığını mı?
Off hemde kac kere. Hala da devam ediyorlar. Yildim yeminle. Bi bakiyom birisi yazmis erkek uye misin diye. Hatta beni sikayet bile ettiler erkek diyeYok canııımm,daha önce başka profillerim oldu,hm profile bakarak erkek mi kadınmı olduğunu nasıl anlayacaklar ki,yoksa sana yaptılar mı
Ya ben bu kizin ismini zelfime diye okuyodum hep.Hangi çorbayı yapacaktın Nevoş,Zelifmenin yaptığını mı?
Yorumuna yazmıştın?.Evet onuda düşünmüştümNerden tahmin ettin
Okumadan beğenilir miMaşallah Nevreste .Mesajı yazar yazmaz,senin tarafından beğendi bildirimi geliyor,okumadan mı beğeniyorsun yoksa
Yaşlılık hemen unutuyorumHaklısın yazmıştımYorumuna yazmıştın?.
Hayırlı geceler canımHadı ben kactım cay kahve soda ıcecekler ıcın tesekkurler azıcık kotuluk yaptım bu saatte ama affedın gorusuruz
O hızla olunca şaşırdımOkumadan beğenilir mi
O hızla olunca şaşırdım