• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Kendisi dayım olur:KK8:
Saka yapiyon yine

Bize gazoz içirdiği için olabilir mi:skandal:
Ahahahha sende mi yamuk yapiyon kiz :KK70:

Yavas yavas azalt cnm zararı cokmus ondan almıyorum bıle eve:KK51: esım sever arada alır bıde der mısafır falan gelır onlara alıyorum:KK48: cocuklar ıcınde ıyı degıl ne kadar uzak tutabılırsem ıste:KK14:
Bende bi ara sodaya verdim kendimi, kolayi unutmak icin. Ama simdi yine basladi ya. Bu cola krizleri beni oldurcek

Yarın öbürgün dalıyorum eve temizlik işini halletmem lazım , yahu en büyük kabusum oldu temizlik:mad:
Kendi kendini temizleyen ev istiyorum ben ya:KK34:

Hafta içi de yapıcam çorbamı aklımdakini hala yapan olmamış , pazartesiye kadar da olmaz inşallah :dua:
O evden bende istiyorum:işsiz::KK45:
Hayırlısı olsun canım:KK19:Tarifini bekliyoruz:kk77:

Yarın öbürgün dalıyorum eve temizlik işini halletmem lazım , yahu en büyük kabusum oldu temizlik:mad:
Kendi kendini temizleyen ev istiyorum ben ya:KK34:

Hafta içi de yapıcam çorbamı aklımdakini hala yapan olmamış , pazartesiye kadar da olmaz inşallah :dua:
Ben de sunum yapmadan önce mutfak dolabını,camını siliyordum ,sanki görüyorlarmış gibi:KK53:
Bak şimdi merak ettim,az ipucu versene:KK45:

Bizde uzak tutmaya çalışıyoruz..Kızlar çok aramıyorlar ama olursa oğlum içiyor..Bizde bulundurmuyoruz:KK48:
Benımkılerde gormezlerse hıc aramazlar ufaklık soda ıcer buyugum meyve suyu ama evde varsa yada gıttıgımız yerde gormuslerse azıcık musade edıyorum
Eve almamak en ıyısı:KK19:

Saka yapiyon yine

Ahahahha sende mi yamuk yapiyon kiz :KK70:

Bende bi ara sodaya verdim kendimi, kolayi unutmak icin. Ama simdi yine basladi ya. Bu cola krizleri beni oldurcek
Şaka tabii canım,ne bileyim,bende hatırlamıyorum neden ne için koyduğumu ama maksat muziplik olsun diye sanırım,sonra da benimle bütünleşti bu foto,ondan kaldırmıyorum.:KK48::rapci:

Benımkılerde gormezlerse hıc aramazlar ufaklık soda ıcer buyugum meyve suyu ama evde varsa yada gıttıgımız yerde gormuslerse azıcık musade edıyorum
Eve almamak en ıyısı:KK19:
Sodayı benimkilerde seviyor ama sürekli içmiyorlar..Aynen sizin yaptığınız gibi..
Ben çay ve kahvede içmelerine izin vermiyorum..Çok nadir..

image.jpeg
Bak sarmamızda hazır pısmeye:halay:

Ben de sunum yapmadan önce mutfak dolabını,camını siliyordum ,sanki görüyorlarmış gibi:KK53:
Bak şimdi merak ettim,az ipucu versene:KK45:
Üniden ev arkadaşımın tarifi bu, üniden bir tarif olunca tabiki çok pratik :KK53: Yapayım süpriz olsun yapamazsam o Zaman açıklarım sırrımı :KK70:

Back