- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Profilden bayağı oyun geleceğe benziyorBen hep bdv deyim zati. Bi de profil mesajlarinda. Cok takiliyom buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilden bayağı oyun geleceğe benziyorBen hep bdv deyim zati. Bi de profil mesajlarinda. Cok takiliyom buraya
Bende kimse yok diye sessiz sessiz dolaşıyorumArada geliyorum ,bakıyorum kimseler yok,geri gidiyorum
Çat kapı gelmeseler iyi olacak,sorun onda zaten,3 kere baskın yedim
Yok Nevoşum bende çok içmem ama bugün kendi kendime keyif yapıyorum.Çikilata var yen miBen çay alayım kahveyi çok fazla içemiyorum bir fincan yetiyorYanında kurabiye börek falan var mı
Etmiyo, alisti artik. uyuyo OOooo yatakta giriyorsun yani nete,eşin laf etmiyor mu?
Yok hep aktifim ben burda. Uye oldugumdan beri. Bagimliyim galiba buraya. Gidip tedavi olacamEski üyesin ama son zamanlarda daha çok takılıyorsunYanılıyor muyumYoksa daha önce farketmedim mi
HahahaaBende kimse yok diye sessiz sessiz dolaşıyorum
Genelde yaşlılar evde olunca öyle bir algı oluyor,ne de olsa evdelerdir Ama bakalım ben müsaitmiyim kimse bunu düşünmüyor
Çikilata mıYenmez miYok Nevoşum bende çok içmem ama bugün kendi kendime keyif yapıyorum.Çikilata var yen mi
Mesaj sayına istinaden öyle düşündüm ama yanlış oldu o zamanEtmiyo, alisti artik. uyuyo O
Yok hep aktifim ben burda. Uye oldugumdan beri. Bagimliyim galiba buraya. Gidip tedavi olacam
Modemi hole ve atıyorum giriş kapısı yada tuvalet kapısının üstüne bir yere ama görünmeyen yere koyun canım.Tabletten giriyom. Salondaki modemden yatak odasinda cekmiyo iyi mi
Yok canım evde kayınvalidesi varHahahaa
Deynep,Nevoş sana yaşlı didi
Gerçi kendisine de dedi
Bizim wifi karşı apartmanın köşeyi döndün mü çekmeye başlıyorModemi hole ve atıyorum giriş kapısı yada tuvalet kapısının üstüne bir yere ama görünmeyen yere koyun canım.
Bu aralar Bim de satılan çileki didoya taktım,ondan var canım,afiyet olsunÇikilata mıYenmez mi
Sağol alayım
2.cümleyi yazmayaydın iyiydi.Yok canım evde kayınvalidesi var
Tabi deynep'te pek genç sayılmaz
Yok ya, ben hatir oylamasina karsiyim. Herkes begendigi yemege oy versin boylesi adil olur.Profilden bayağı oyun geleceğe benziyor
Yuhhh o neymiş öyle ya,markası ne?Bizim wifi karşı apartmanın köşeyi döndün mü çekmeye başlıyor
Ben uzak durmaya çalışıyorum ama arada tutamıyorumAfiyet olsunBu aralar Bim de satılan çileki didoya taktım,ondan var canım,afiyet olsun
Yaş yolun yarısını çoktan geçti ne deme mi bekliyorsun2.cümleyi yazmayaydın iyiydi.
O ne kız anlamadım,bimde satılan dörtlü triplex gofrette çayın,kahvenin yanında iyi gidiyorBu aralar Bim de satılan çileki didoya taktım,ondan var canım,afiyet olsun
Süperonline canımYuhhh o neymiş öyle ya,markası ne?
Sadece ilgimi ceken konulara yaziyorum. Ekşınli bdv konulari falanMesaj sayına istinaden öyle düşündüm ama yanlış oldu o zaman
Kablom kisa ya kahretsinModemi hole ve atıyorum giriş kapısı yada tuvalet kapısının üstüne bir yere ama görünmeyen yere koyun canım.