• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Birde Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım:KK51:Diyetisyen spor salonunda beni örnek gösteriyor:KK70:Bu kadın veriyorsa siz konuşmayın diyor:ıslık:

benim çocukluk arkadaşımda o aneminin taşıyıcısıydı eşide aynı hastalıktan taşıyormus şuan çocukları akdeniz anemisi ne kötü bir hastalık o ya Allah düşman başına vermesin.

Tedavide iken dr ye ilacı kullanmayı unutuyorum demiştim.Dr unutma gibi bir lüksün yok demişti:KK43:,insan fazla bilmediği için ne sorunlar yaşattığını önemsemiyor,başka rahatsızlığım da var benim,başka hormon ilacı da kullanıyorum,o ilacı içmezsem olmuyor mesela,mecbur dikkatli kullanıyorum.
Rabbim şifa versin sana da canım, ihmal etme ilaçlarını:KK68:

benim çocukluk arkadaşımda o aneminin taşıyıcısıydı eşide aynı hastalıktan taşıyormus şuan çocukları akdeniz anemisi ne kötü bir hastalık o ya Allah düşman başına vermesin.
Sağol canım:KK51:Rabbim tüm hastalara şifa versin:KK51:Ben o yüzden spor yapıyorum derdim kilo vermek değil:KK51:

Merhabalar:KK24: masallah size ben pastalar beklerken corbalar patlamis gitmis:hamarat: bos vaktimde ziyaret edicem hepside cook leziz gorunuyor:kk77::kk77: bende corbami yaptim geldim:olamaz: gambersiz dugun olmaz dimi ama:KK48: hem neden kimse yapmamis :işsiz: bu corba olmazsa olmazdi:kk77: yukleyince gorusuruz ins:KK200:

Merhabalar:KK24: masallah size ben pastalar beklerken corbalar patlamis gitmis:hamarat: bos vaktimde ziyaret edicem hepside cook leziz gorunuyor:kk77::kk77: bende corbami yaptim geldim:olamaz: gambersiz dugun olmaz dimi ama:KK48: hem neden kimse yapmamis :işsiz: bu corba olmazsa olmazdi:kk77: yukleyince gorusuruz ins:KK200:
Acaba nedir nedir?:KK45::KK45:

Back