Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Ben de eğlenmek için yazdım zaten:KK45:.Herkesin çorbasında emek var,her çorbanın kendine has özelliği var,takılmayın bana:KK53: @demirleke merakla bekliyorum sunumunu canım,:KK19:ben de yükleme konusunda zorlanıyorum:cry:
hımm. evet . dosya yükle kısmı en alta atıyor. o yüzden olmuyor. bazı sitelerden alıyorum url. onu da konunun içinde eklemesi için url ekle butonundan yapıyorum. konumda görünmüyor resim. eklemiyor yani

Selamlarrr uzuun bir aradan sonra.:KK54: Corba yapcam da simdi bende katilayim bari dedim ama mercimek corbasi tarifi verilmis. Bende mercimek yapsam olurmu? Gecmisi okumadim boyle bi konu gecti mi bilmiyorum.ayni tarifler olabiliryormuo_O

Selamlarrr uzuun bir aradan sonra.:KK54: Corba yapcam da simdi bende katilayim bari dedim ama mercimek corbasi tarifi verilmis. Bende mercimek yapsam olurmu? Gecmisi okumadim boyle bi konu gecti mi bilmiyorum.ayni tarifler olabiliryormuo_O
Selam canım, bayağı uzun zaman oldu, her şey yolundadır umarım:)
Eklenebiliyor canım aynı tariflerde:KK66:

İstediğin çorbayı yapabilirsin canım:KK19:

X