Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kopya vermek ister gibi duruyorsunAklında çok iddialı tarifler var değil mi?Mesela 2 tanesini yazan ,yapacağım diyenler oldu ,bakalım göreceğiz..Bence biraz daha araştırma yap neler neler var
Iyiyim şükür nurummm sen nasilsinmHarbim ,nasilsin canimmmm
Hemen bi arayış içine gireyimBende 7 oydum sanki , pek takip edemedim gerci son durumu bilmiyrm Baglayacak bisiler bulmalisin bnce canim , yoksa kuru kuru olmuyor
Fırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacak.Gerçi o zaman da gazı için,anne sütünü arttırma yolları için girersin.Çorbalara iyi bak,süt yapan çorbalar var arasında.Iyiyim şükür nurummm sen nasilsinm
Ay başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorum ay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsemFırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacak.Gerçi o zaman da gazı için,anne sütünü arttırma yolları için girersin.Çorbalara iyi bak,süt yapan çorbalar var arasında.
Harbim Mutlu güne çok az kalmış Rabbim sağlıkla, kolay doğum nasip etsin canım benimAy başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorum ay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem
İsteyene kopya verilirKopya vermek ister gibi duruyorsunAklında çok iddialı tarifler var değil mi?Mesela 2 tanesini yazan ,yapacağım diyenler oldu ,bakalım göreceğiz..
Panik yapma gelirAy başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorum ay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem
Buraya açacaksınız...yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım
Aynı anda yazmışız ruh ikizim
teşekkür ederim.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Üsteki linkte, sayfa kenarında yeni konu aç butonuna tıklayın...
Olmaz mı Nur'cum daha çoğu yapılmadı
Bence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .Hemen bi arayış içine gireyim
Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardımAynı anda yazmışız ruh ikizim
Deynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalar ben güzel şeyler severimBence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .
Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım
Ayy pardon dalgınlığıma gelmiş Ruh üçüzümBence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .
Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım
Kıymalı su böreğinden belli oluyor zaten,sen yine benim aklıma uyma,avatarına güvenip o çorba sayesinde zayıfladın sanarlar,şehriye çorbası yap sen,çok basitDeynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalar ben güzel şeyler severim