Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
ne çok çeşit çorba varmış hepsini deneyeceğim ama bu en az on yılı mı alır galiba :KK70:DD

Fırsat bu fırsat gir nete,1 hafta sonra maraton başlayacak:KK8:.Gerçi o zaman da gazı için,anne sütünü arttırma yolları için girersin:KK45:.Çorbalara iyi bak,süt yapan çorbalar var arasında:kahve:.
Ay başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorum:anneadayı: ay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem:110:

Ay başlasın artık hazırım ben o maratona yıllardır o günü bekliyorum:anneadayı: ay bir de süt gelme derdi var,ya gelmezse,ya yetemezsem:110:
Harbim:KK60: Mutlu güne çok az kalmış:anne::nazar: Rabbim sağlıkla, kolay doğum nasip etsin canım benim:KK60:
Sütüm gelmez diye düşünme hemen canım, ne kadar sık emzirirsen o kadar çok olur sütün:KK19:
Ben çok fazla sıvı tüketmediğim halde sık sık emzirdiğimden boşa bile akıyordu:)) Olumsuz düşünceleri yerleştirme aklına canım:KK60:

yarışmaya nereden konu açılıyordu ?
resim eklemek vs için. bulamadım

eklemeye çalışıyorum ama . bir sürü iş verdi amirim. ve yarım kaldı şimdilik. umarım tamamlarım

Bence formunu korumak için kara lahana çorbası diyorlar ya,o tarife bak .:KK45:

:KK67: Unuttun mu sen,ikiz değil üçüzdünüz.3. bendim.Ben açık olaydım ben de yazardım:KK53:
Deynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalar :KK53: ben güzel şeyler severim :KK8:

Deynepnazım hiç bu tür arayış içine dusmedim, bilmem ben öyle form koruyan çorbalar :KK53: ben güzel şeyler severim :KK8:
Kıymalı su böreğinden belli oluyor zaten:KK53:,sen yine benim aklıma uyma,avatarına güvenip o çorba sayesinde zayıfladın sanarlar,şehriye çorbası yap sen,çok basit:KK53:

X