- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.210
- 43
Çorbanı bekliyoruz canımNe bereketli bi kategori corba kategorisi onumuzdeki hafta musait bir vakitte ben de yapicam tarifimi inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorbanı bekliyoruz canımNe bereketli bi kategori corba kategorisi onumuzdeki hafta musait bir vakitte ben de yapicam tarifimi inşallah
Gel canım bekliyoruzWaayyyy bi suru tarif gelmisss Nevreste bende gelemmi
Vay çok iddialı olmuşSen dördüncü mü oluyorsunnuryolu bende geliyorum ohh birinci ve ikinci belli bakalım 3. kim olacak
Hayır tabi kiVay çok iddialı olmuşSen dördüncü mü oluyorsun
Dışardaydım yakında geldim bildirimlere bakıyorumSiz ne yapıyorsunuz canımNevosss napiyon kizz
Çok beklersinHayır tabi ki
Ben birinci oluyorum
Aaa hamile misin nevossss hiç napim yatiyorumDışardaydım yakında geldim bildirimlere bakıyorumSiz ne yapıyorsunuz canım
Kiskançlik seziyorumÇok beklersin
Oyyyyy Allah korusun bende 3 tane var .Rabbim olmayan ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsinAaa hamile misin nevossss hiç napim yatiyorum
Hiç kıskanmamKiskançlik seziyorum
Aminn inşallah hamile smileysi yapinca acaba dedim nevos hamile miOyyyyy Allah korusun bende 3 tane var .Rabbim olmayan ve isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Az kaldı maşaallah
Hiç kıskanmam
Onu senin için eklemiştimCanım ben bunlara ancak yetişiyorum Birde bu devirde en fazla 3 çocuk gerisi çok zorAminn inşallah hamile smileysi yapinca acaba dedim nevos hamile mi
Aynen az kaldi belirsizlik de fenaymis be nevos. Ne zaman olacak belli değil bekliyoruz oyle
Allah sağ salim eline almayı nasip etsinAminn inşallah hamile smileysi yapinca acaba dedim nevos hamile mi
Aynen az kaldi belirsizlik de fenaymis be nevos. Ne zaman olacak belli değil bekliyoruz oyle
Ay senden iyisi yok valla nevos. Büyütmüşsün çocukları ne güzel. Ben daha dogurcam da,buyutcem de 2. 3. Yü yapcam da ohooo gözümde buyuyo yillarOnu senin için eklemiştimCanım ben bunlara ancak yetişiyorum Birde bu devirde en fazla 3 çocuk gerisi çok zor
Allah yardımcın olsun canım
Aminn,Allah razı olsunkiz sen nasil zayifladin oyle maasallaaaahhhh dogumdan sonra 1-2 taktik verirsin bana dimiAllah sağ salim eline almayı nasip etsin