Ben bayılırım . Bence yapımı okadarda kolaydegil oy alır diye düşünüyorumHerkes sevmiyor ki ama o tür çorbaları,et yemeyen kişiler de çok.Yine de nasıl olsa proluğum var di mi,ben bir düşüneyim bunu
Seni ne dışlıyacak,kandiriyon sen bizi tamam diyoruz pinoli bu sefer katılacak anamm gene vazgeçmiş.katıl,katıl, katıl hatun yap bize çorbalar
Alt tarafı iki dene zar zor kazandım zaar
Ya ben vallaha haşhaşlı revaniyi yapacaktım başkası yapmış.
Bir de özenince olmuyor kız kakoş.
Dün akşam arkadaşlara ıslak kek yaptım.
Akşamın bir yarısı.
Yok olmadı olmadı.
Kafalarına tsam kafalarını yarar.
O derece kötü oldu.
Bu yarışmaya da tarhana çorbasıyla katılayım bari.
Gelecek zaman kipiyle değilde geçmiş zaman kipiyle çekimlesek '' yapma '' fiiliniO ne kız?
Yoksa sen mi yapacaksın tarhana çorbasını
Gelecek zaman kipiyle değilde geçmiş zaman kipiyle çekimlesek '' yapma '' fiiliniresim yükleyemedim nevoş yardım ediyodu
Benim için hiç problem değilAyy yüce Tanrım.
Yapmamam için bütün evren işbirliği halinde.
Benim için hiç problem değiliki tarhana olsun ben hep sunumda çakıyorum zaten
Duydumki sende yarışmaya katılıyormuşsunSen yap beybi.
EneeeeeeeAlt tarafı iki dene zar zor kazandım zaar
Duydumki sende yarışmaya katılıyormuşsun
İnşaallah olursunyapıcagım corbayı belirledim en kısa zamanda yapıcam insallah ama bu sefer ilk bese gireyim artık
Bence çok ünlü oldunÜnlü olacağım,parmakla gösterecekler beni,Kazen yanlışlıkla hediye etmiş,centilmenlik gereği geri almamış diyecekler.(Kazene öyle diyeyim de geri istemesin).Ben Muneye diyordum oy verirken kaydırma yapar ,aeben yerine bana tıklar diye .Kime niyet kime kısmet.
Bizde çorbayı öğrenmiş oluruzya bir akrabam var aşçı :) Ondan aldığım bir çorba tarifi var.
Fakat yapıp buraya eklemek zor olacak gibi, ufaklık var bende de ne kadar sağlıklı bir paylaşım olur soru işareti :)