- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
ya bir akrabam var aşçı :) Ondan aldığım bir çorba tarifi var.
Fakat yapıp buraya eklemek zor olacak gibi, ufaklık var bende de ne kadar sağlıklı bir paylaşım olur soru işareti :)
Ünlü olacağım,parmakla gösterecekler beni,Kazen yanlışlıkla hediye etmiş,centilmenlik gereği geri almamış diyecekler.(Kazene öyle diyeyim de geri istemesin).Ben Muneye diyordum oy verirken kaydırma yapar ,aeben yerine bana tıklar diye .Kime niyet kime kısmet.
Lezzeti şahane :)Ufaklık varsa ısrar edemem ama o çorbayı merak etmedim de değil hani :)
Çok tatlısın yaValla deynepnaz senin için iyi olduşanslısın demek ki bide bize bak gökten pro üyelik yağsa başıma ban düşer dedim içimden
Umudunu yitirme,bakarsın ummadığın bir anda pro olmuşsunKeşke biz de yanlışlıkla falan pro olsak Nevoşum yoksa 1. olacağımız yok
Seni ne dışlıyacak,kandiriyon sen bizi tamam diyoruz pinoli bu sefer katılacak anamm gene vazgeçmiş.katıl,katıl, katıl hatun yap bize çorbalarGünaydın kızlar.
Bu ne hız ya çorbalara geçilmiş.
@Nevreste tabi sen başkalarını etiketle.
Dışla beni.
Umudunu yitirme,bakarsın ummadığın bir anda pro olmuşsun.Reklamlardaki söz aklıma geldi;
Çok istersen olur bence
Alt tarafı iki dene zar zor kazandım zaarKakao ve Ben nerdeee gell bakam buraaa bak simdi sen gozlerini kapa ziynetlerini cikar beni dinle sana ne anlaticm .
yapıcagım corbayı belirledim en kısa zamanda yapıcam insallah ama bu sefer ilk bese gireyim artıkBu kadar dinlenme yeterÇorba ile devam edelim
Tarifini bekliyoruz canım
Kelle paçayı yap oyum sana deynepSize değil oğluma
Kv üst katımda ,yaşlı tek yaşıyor,kaç gündür rahatsızdı,iyice iştahdan düştü,kaç gündür çorba yemek götürüyordum ama baktım zor oluyor,iyileşene kadar bizde kal dedim.Ya iyileşemezsem dedi.Bu ihtimaldan biraz tırstım ama,2 gündür yanımda,kvyi çabucak ayağa kaldıran çorbalar paylaşın,Onu düşündüğümden diyorum,kendim için değil
Şehriye istedi yaptım,yayla çorbası,ısırgan yaptım,yarın kelle paça yapacağım(çorbanın ismi o da,paçası yok,sadece kelle)Kesin Nevoş şimdi yapmışken çek diyecek,benim sunum yapmak için kılıktan kılığa girdiğimi bilmiyor tabii.
Teşekkür ederim vuslatcım
Herkes sevmiyor ki ama o tür çorbaları,et yemeyen kişiler de çokKelle paçayı yap oyum sana deynep
Tebrik ederim aebenTeşekkür ederim vuslatcım
Tebrik ederim aeben