Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
ya bir akrabam var aşçı :) Ondan aldığım bir çorba tarifi var.
Fakat yapıp buraya eklemek zor olacak gibi, ufaklık var bende de ne kadar sağlıklı bir paylaşım olur soru işareti :)

Ufaklık varsa ısrar edemem ama o çorbayı merak etmedim de değil hani :)

Ünlü olacağım,parmakla gösterecekler beni,Kazen yanlışlıkla hediye etmiş,centilmenlik gereği geri almamış diyecekler.(Kazene öyle diyeyim de geri istemesin:KK53:).Ben Muneye diyordum oy verirken kaydırma yapar ,aeben yerine bana tıklar diye:KK45:.Kime niyet kime kısmet.:spor:

Valla deynepnaz senin için iyi oldu :-) şanslısın demek ki bide bize bak gökten pro üyelik yağsa başıma ban düşer :KK70::KK70: dedim içimden:KK70::p

Çorbalar yarışmasına katılanlar daha şanslı.Herkes hemen hemen her gün çorba yapıyor.Oy vermeye geçene kadar paylaşılan çorbaları çoğu kişi yapacak,tadını beğenecek,ona göre oy verecek.:kahve:

mirac-kandili-mesajlari.jpg

Size değil oğluma:KK45:
Kv üst katımda ,yaşlı tek yaşıyor,kaç gündür rahatsızdı,iyice iştahdan düştü,kaç gündür çorba yemek götürüyordum ama baktım zor oluyor,iyileşene kadar bizde kal dedim.Ya iyileşemezsem dedi.Bu ihtimaldan biraz tırstım ama :KK53:,2 gündür yanımda,kvyi çabucak ayağa kaldıran çorbalar paylaşın,Onu düşündüğümden diyorum,kendim için değil:KK8:
Şehriye istedi yaptım,yayla çorbası,ısırgan yaptım,yarın kelle paça yapacağım(çorbanın ismi o da,paçası yok,sadece kelle:KK45:)Kesin Nevoş şimdi yapmışken çek diyecek,benim sunum yapmak için kılıktan kılığa girdiğimi bilmiyor tabii.:KK70:
Kelle paçayı yap oyum sana deynep :KK66:

X