- 16 Ağustos 2010
- 293.163
- 603.162
- 43
Bizde çorbayı öğrenmiş oluruzya bir akrabam var aşçı :) Ondan aldığım bir çorba tarifi var.
Fakat yapıp buraya eklemek zor olacak gibi, ufaklık var bende de ne kadar sağlıklı bir paylaşım olur soru işareti :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde çorbayı öğrenmiş oluruzya bir akrabam var aşçı :) Ondan aldığım bir çorba tarifi var.
Fakat yapıp buraya eklemek zor olacak gibi, ufaklık var bende de ne kadar sağlıklı bir paylaşım olur soru işareti :)
Her yörenin tarhanası farklı olduğundan, tarhana xx yöresi tarhanası diye bir kaçtane olabilirİnşallah, umarım, sanırım, belki de
Tarhana pişirsem dedim ama arkadaş yapacakmış.
Ablam bize çorba yapsanaDur bir düşüneyim azcık,gerçi çok yoğun olacam bu aralar
Ablam bize çorba yapsana
Ablacım daha yeni başladık işlerini halledersen bekliyoruzBu sefer istiyorumda,yarın dünür geliyor alışveriş için salı günüde beraber gidiyoruz ev yerleştirmeye vakit yok aslında..
Ablacım daha yeni başladık işlerini halledersen bekliyoruz
Hayırlı olsun düğün ne zaman
Her yörenin tarhanası farklı olduğundan, tarhana xx yöresi tarhanası diye bir kaçtane olabilir
Benim kafamdada var bir tarif, yaz için uygun ve misafir olupta beğenmeyen şu güne kadar kimse olmadı..
Üşenmezsem yapayım diyorum..
Gerçi bir tarif daha var karar veremedim.. Neyse gidişata bakıp karar vereyim bu sefer
Belkide katılmam.. Aman kafa bullak allak
Az kalmışHazırlıklar tamam mıİnşallah bakalım artık,nikah bu ayın sonunda düğünde temmuzda olacak
Neeee ,düğün çorbası mı yapacaksıııın?Sen yarışmaya katılacaksın da biz de göreceğiz ,o hoooİnşallah bakalım artık,nikah bu ayın sonunda düğünde temmuzda olacak
Bana göre ikiside güzel tarif, yani lezzet garantili diyebilirimKatıl katıl.
En zorlarına katıl buna katılma.
Olmaz yani.
Hem beni yüreklendirmiş ol biraz.
Evet bence de, gerçekten paylaşmak isterim de, çok vakit almasa da el oyalayan birşey...Bizde çorbayı öğrenmiş oluruz
İnşaallah zaman bulabilirsinizEvet bence de, gerçekten paylaşmak isterim de, çok vakit almasa da el oyalayan birşey...
Yaptım olduSen yap beybi.
Az kalmışHazırlıklar tamam mı
Neeee ,düğün çorbası mı yapacaksıııın?Sen yarışmaya katılacaksın da biz de göreceğiz ,o hooo
Tabi Ablam kolay değilBir ev tamamen diziliyorDahada var bitmiyor ki mübarek
Heeeeee beğenemedinnmiiii ben yapayımda gör bakkk
Atıp tutmaya benzemiyor katılmak,konuşmak kolay icraati görelimDahada var bitmiyor ki mübarek
Heeeeee beğenemedinnmiiii ben yapayımda gör bakkk
İnşallahİnşaallah zaman bulabilirsiniz
Tabi Ablam kolay değilBir ev tamamen diziliyor
Atıp tutmaya benzemiyor katılmak,konuşmak kolay icraati görelim