- 5 Eylül 2011
- 15.574
- 9.582
anam ne bileyim sabah gördüm narlı çorba elma çorbası :)Çorbanın asortigi de mi olurmus fallen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anam ne bileyim sabah gördüm narlı çorba elma çorbası :)Çorbanın asortigi de mi olurmus fallen
Onları meyve olarak yemeği tercih ederimanam ne bileyim sabah gördüm narlı çorba elma çorbası :)
Seni hatırlayanlar olur mutlaka
Onlar benimle daha çok ilgileniyor olabilirHı başkalarına gelince meleğim bilmem ne bana gelince "hatırlayan birisi olur mutlaka"
Onlar benimle daha çok ilgileniyor olabilir
Hem onun nick melek
Tamam pinnoşumBana da pinnoşum diyebilirsin.
İnşaallah canım tarifini bekliyoruzAyy iyi oldu bu kategori. Insallah bende katilicam bu defa.
Ünlü olacağım,parmakla gösterecekler beni,Kazen yanlışlıkla hediye etmiş,centilmenlik gereği geri almamış diyecekler.(Kazene öyle diyeyim de geri istemesin).Ben Muneye diyordum oy verirken kaydırma yapar ,aeben yerine bana tıklar diye.Kime niyet kime kısmet.Hiç belli olmaz bak deynepnaz sürpriz bir şekilde pro oldu
Yok elektrikler gitti,ben de gitmek zorunda kaldım.Markete gittim,çayımı yudumlarken az gireyim dedim.Keşke gelmeyeydi elektrik yapılacak çok işim var,burayı bırakamıyorum.[/QUOTE]deynepnaz çorba yapmaya mi gitti kj
Katıl katil bize yeni tarifler lazımBende mi katılsam acaba
Ben geçen gece Ona neler demedim kiÇuvaldız gösterdi,cımbız yetmez dedi,o zaman kovmadıysa daha da kovmaz[/QUOTE]Mune ye diyek de kovsun mu seni
ya bir akrabam var aşçı :) Ondan aldığım bir çorba tarifi var.Katıl katil bize yeni tarifler lazım