Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kim demişşş pehhhDuyduğuma göre pastadan başka bilmiyormuşsunÇorba yapamıyor musun
Dumam mı teee buralara gadar geldiDedikoduyu sizde duydunuz mu Çorba yapmayı bilmiyormuşEvde kalacak sonra ne yapacağız
Çok geçmiş olsun canımAcil şifalar diliyorum ne güzel yapmışsınSize değil oğluma
Kv üst katımda ,yaşlı tek yaşıyor,kaç gündür rahatsızdı,iyice iştahdan düştü,kaç gündür çorba yemek götürüyordum ama baktım zor oluyor,iyileşene kadar bizde kal dedim.Ya iyileşemezsem dedi.Bu ihtimaldan biraz tırstım ama ,2 gündür yanımda,kvyi çabucak ayağa kaldıran çorbalar paylaşın,Onu düşündüğümden diyorum,kendim için değil
Şehriye istedi yaptım,yayla çorbası,ısırgan yaptım,yarın kelle paça yapacağım(çorbanın ismi o da,paçası yok,sadece kelle)Kesin Nevoş şimdi yapmışken çek diyecek,benim sunum yapmak için kılıktan kılığa girdiğimi bilmiyor tabii.
Görmeden hayatta inanmamkim demişşş pehhh
yaparım da yarışma için çorba hiç çekmedi nasılsın nevroş
Salça da koyar mısın,ya et suyu
Günaydın Ablam hayırlı kandiller
Bak görüyor musun bizim kız evde kalacak bu sebepleDumam mı teee buralara gadar geldi
kuzummmm çok asortik ahım şahım değil ama yöresel bir çorba :)Dört gözle bekliyorum tarifini
İnşaallahŞimdilik öyle görünüyorMillet çorbaları bekliyormuş,En az 30 olur katılan ,güzel sohbetler çıkacak anlaşılan
yaparım tabiiii kuzum benımmmmm :)Tamam bende bizim için yapar mısın dedimUygun olursan bekliyoruz
yeni emojilere en sevinen ben oldum galibaGörmeden hayatta inanmam
İyiyim canımsın sen nasılsın
kuzummmm çok asortik ahım şahım değil ama yöresel bir çorba :)
Hiç belli olmaz bak deynepnaz sürpriz bir şekilde pro olduayyy ben de katılcam bu yarışmaya, gözüm prolukta sadece birinciye var öyle mi çok çalışmam lazım çokkk
acıtasyon yapma yapmaaaaaaaaaaaniye
nabtımki ben sana
Çorbanın asortigi de mi olurmus fallenkuzummmm çok asortik ahım şahım değil ama yöresel bir çorba :)
Bende çok sevindimyeni emojilere en sevinen ben oldum galiba
inşallah yaparım iyiyim bende şükür hayırlı kandiller
buralardan ayrılmayayım en iyisi belki bugün de bir yanlışlık olabilirHiç belli olmaz bak deynepnaz sürpriz bir şekilde pro oldu
Önce çorbanızı görelimburalardan ayrılmayayım en iyisi belki bugün de bir yanlışlık olabilir