Şurda 13-14 saat sonra anket kapanırayy ben garanticiyim son ana kadar yok sevinmem yaaa sonra fenerbahçenin sevinci gibi olurum rezalet
inşallah ama bakalım ben istiyormuyum
Ben fırında baharatlı patates yapıyorum kızartmak yerine Nevoş,haklısın fırın daha sağlıklı ama kızartmanın tadı da bir başka beeFırında kolay olsun diye değilde ben sağlıklı olsun diye yapıyorumKızartmaya karşıyım birazcık
Şurda 13-14 saat sonra anket kapanırO saate kadar değişiklik olacağını sanmıyorum
Madalya istemiyor musun
Onu bende yapıyorumBen fırında baharatlı patates yapıyorum kızartmak yerine Nevoş,haklısın fırın daha sağlıklı ama kızartmanın tadı da bir başka bee
Yok canımKazen bu kategoride mi demişti,sürpriz hediye vereceğim diye,yoksa 3.ye de mi madalya verecek?
Ayy gece gece yemek muhabbeti, valla canım ne alakaysa bol karabiberli soğanlı patatesli börek istediOnu bende yapıyorumÇoğunluk fırında yaparım sebzeleri
Ama sağlıksız canımAilece obez olmayalım
yaaa yok aslında isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre yokmuş öyle bişey... Evet evet isviçre bilim adamı değil ama bilim insanı.... hmmm... Olmadı değil miselam
kız gözümün önünde yalama şunu,bir aydır canım çekiyor korkuyorum almaya,geçen sene 1 ay bunun yüzünden bademciklerim şiş yattım
offff fena tosladımBen de Fenerbahçeliyim
kimseye söyleme amaŞurda 13-14 saat sonra anket kapanırO saate kadar değişiklik olacağını sanmıyorum
Madalya istemiyor musun
Çok yaklaşıyorsun eminim birgün olacakyaaa yok aslında isviçreli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmaya göre yokmuş öyle bişey... Evet evet isviçre bilim adamı değil ama bilim insanı.... hmmm... Olmadı değil mi
offff fena tosladım
kimseye söyleme amaistiyorum tabi ama Kaç yarışma oldu be nevrestem
Senin 17 oldu ise benimde olmuştur..@ Kazen bu sefer değişiklik yapsa, sonuncuya madalya verse
17 kez katılmışım, 1 madalya az kalıyor
Senin benden fazladırSenin 17 oldu ise benimde olmuştur..
Profilimde konu çok olduğu için sayamıyorum
Çok yaklaşıyorsun eminim birgün olacakBen senden daha çok katıldım bak sızlanıyor muyum
Bu kategoriden sonra ben de bıraktımBırakıyorum bir daha katılmayacağım
Ama ben 3.5 yıldır yarışmalara katılıyorum altı üstü 2 tane var.Eki Görüntüle 1840033 profilimin altında şöööyle Işıldayan madalyalar hiç yok hiç... Sen sızlanma tabi bak gözümüze girecek hepsi
Beni yalnız mı bırakıyorsunBu kategoriden sonra ben de bıraktım
Inşallah bakalım Allah ömür verirseAma ben 3.5 yıldır yarışmalara katılıyorum altı üstü 2 tane var.Oda olsun artık Sizde 3.5 yılı doldurun sonra konuşalım
İnşaallah canımInşallah bakalım Allah ömür verirse