- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Kız niyeki daha yarışma bitmedi,ne zaman bitiyor?
Tebrik ediyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız niyeki daha yarışma bitmedi,ne zaman bitiyor?
Tebrik ediyorum canım
Halbuki Nevreste uyarmıştı,zor olan daha kolay olur diye,Onu dinlemeliydim.ya okurken güldüm deynep,final cümlene koptum,okudum gerçekten kolay tarif diye gitmişsin koşa koşa
Yarın bitiyor canım1 gecede oylar artar mıKız niyeki daha yarışma bitmedi,ne zaman bitiyor?
Benimde kolay tarifleri yapınca böyle şeyler geliyorEn iyisi uğraşmakHalbuki Nevreste uyarmıştı,zor olan daha kolay olur diye,Onu dinlemeliydim.
Keşke onu dinleseydin haklı aslında,mesela karışık kızartma,kolay gibi görünür ama tüm yemeklerden çok yorar beni ve uzun sürer.Sen ne yapmaya kalkıştın,karnıyarık mı?Halbuki Nevreste uyarmıştı,zor olan daha kolay olur diye,Onu dinlemeliydim.
Ramazana daha 1 hafta var,o zamana kadar başlanacak mı yeni yarışmaBenimde kolay tarifleri yapınca böyle şeyler geliyorEn iyisi uğraşmak
Genelde 2 si 3'ü gibi başlıyoruzRamazana daha 1 hafta var,o zamana kadar başlanacak mı yeni yarışma
Evet ya kızartma yapmayı ben de sevmem,o yüzden başıma geldi ya,tavada kızartacağıma ,yağlı kağıtta ,fırında kızartayım dedim.Musakka yaptım.Keşke onu dinleseydin haklı aslında,mesela karışık kızartma,kolay gibi görünür ama tüm yemeklerden çok yorar beni ve uzun sürer.Sen ne yapmaya kalkıştın,karnıyarık mı?
Fırında kolay olsun diye değilde ben sağlıklı olsun diye yapıyorumKızartmaya karşıyım birazcıkEvet ya kızartma yapmayı ben de sevmem,o yüzden başıma geldi ya,tavada kızartacağıma ,yağlı kağıtta ,fırında kızartayım dedim.Musakka yaptım.
Kaptın 3.lüğü keyfin yerinde
Hoşgeldin canım
Ama tadı güzel oluyor yav,üzerine de sarmısaklı yoğurt.Ben tek kızartmam,yanında biber de kızartırım hep.Fırında kolay olsun diye değilde ben sağlıklı olsun diye yapıyorumKızartmaya karşıyım birazcık
Tadı güzel oluyor ama sık yapılınca bize dönüş yapıyorAma tadı güzel oluyor yav,üzerine de sarmısaklı yoğurt.Ben tek kızartmam,yanında biber de kızartırım hep.
Valla ilk gün normal olarak hızlı oylama olmuştu,ara ara bakıyorum sonuçlara 4 gündür tek tük artış oluyor herkeste,bir gecede 40 kusur yada 100 kusur oy gelmezse tabiiYarın bitiyor canım1 gecede oylar artar mı
ayy ben garanticiyim son ana kadar yok sevinmem yaaa sonra fenerbahçenin sevinci gibi olurum rezaletKaptın 3.lüğü keyfin yerinde
inşallah ama bakalım ben istiyormuyumHoşgeldin canım
Senin tarhana 3 olduAz kaldı bir kategoride 1. olacaksın inşaallah
Dedim ya ben bu gece 100 oy bekliyorumValla ilk gün normal olarak hızlı oylama olmuştu,ara ara bakıyorum sonuçlara 4 gündür tek tük artış oluyor herkeste,bir gecede 40 kusur yada 100 kusur oy gelmezse tabii
Sen ne yaptın nevoş,okullarda kapanmak üzere,ohhh bundan sonra sana sabahlar olmasın
selam
Ben de Fenerbahçeliyimayy ben garanticiyim son ana kadar yok sevinmem yaaa sonra fenerbahçenin sevinci gibi olurum rezalet
inşallah ama bakalım ben istiyormuyum