- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Sen de bırakıcam dedin yaBeni yalnız mı bırakıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de bırakıcam dedin yaBeni yalnız mı bırakıyorsun
Benim sağım solum belli olmaz çok kaile almayınSen de bırakıcam dedin ya
DiyorsunBenim sağım solum belli olmaz çok kaile almayın
Her inişin çıkışıda vardırBir kategori dinlene bilirsin sonra devam ederizDiyorsun
Bana da belli olmazdı aslında ama bu sefer fena tökezledim
Kendimi zabtedebilirsem dinlenicem Nevoşum Gerçi Ramazan sofraları olacak değil mi yeni kategoriHer inişin çıkışıda vardırBir kategori dinlene bilirsin sonra devam ederiz
Evet canım Ramazan Sofraları yapacağızKendimi zabtedebilirsem dinlenicem Nevoşum Gerçi Ramazan sofraları olacak değil mi yeni kategori
O zaman dinleneyimRakip olarak göremediğim sofra olursa katılırım belkiEvet canım Ramazan Sofraları yapacağız
Hayırlısı olsun canımO zaman dinleneyimRakip olarak göremediğim sofra olursa katılırım belki
Hayırlısı olsun canım
MerhabaBana dedin değil mi
Biz neyizSana didim tabi sekerler kralicesi Deynosa diyecek degilim ya
karışık duygular içerisindeyimSana didim tabi sekerler kralicesi Deynosa diyecek degilim ya
Uyuyordum canım günaydın ismim Fatma asfar kedimin ismi zamanla alıştı zayıflama grubundaki arkadaşlar inşallah burada da alışılirNasilsin asfarovski Kiz ne zor kullanici adin var ,olsem ezberleyemem
Biz neyiz
Uyuyordum canım günaydın ismim Fatma asfar kedimin ismi zamanla alıştı zayıflama grubundaki arkadaşlar inşallah burada da alışılir
Bizler de oy veriyoruz.o kadar hepsini inceliyoruz bence bize de pro uyelik verilmeli.
Ben de seni.Oylama bugün bitiyor,çok heyecanlı,ilk 3 değişecek mi acaba?Senin çorban güzel olmuş ta,ben dahil çoğu kişi tadını bilmiyor,o yüzden fazla oy almadın herhalde,belki de @nananais 'in nazarı değmiştir sanaSana seviyorum quzelim