Herkesin ilgi alanı farklı oluyorBen size strateji verdim sizde ona uygun yapın bundan sonra Klasikler vazgeçilmezdir
Ramazan sofralarına katılmak istemezsen ondan sonraki kategoriye katılırsınBelki makarnalar yaparız. İstek aldık
İnşaallah canımBenim isyan ettiğime bakma canım imkan ve fırsat oldukça bütün yarişmalara katılmaya varim
Niye sordun de bakayım,yoksa bir sonraki yarışmaya katılmak için gün mü sayıyorsun heYav bu oylama bitmedimi
Ne zaman oylama tablosuna baksam senin oylar 3-5 artmış gibi gözüküyor bana
Merhaba aşkitellam ben de iyiyim,sen nasılsın
Merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın
Merhaba canım çok teşekkür ederizMerhabaNevreste
Oyumu kullandım
Topik ilk açıldığında Mantı Çorbasını im yaparsa oyum ona demiştim.
Mantı Çorbasından yana kullandım oyumu
yamukprenses şimdiden tebrik ederim canım
Evet tüm tarifler gibi o da harika,hepsinde gözüm kaldı benimMerhabaNevreste
Oyumu kullandım
Topik ilk açıldığında Mantı Çorbasını im yaparsa oyum ona demiştim.
Mantı Çorbasından yana kullandım oyumu
yamukprenses şimdiden tebrik ederim canım
Merhaba canımNiye sordun de bakayım,yoksa bir sonraki yarışmaya katılmak için gün mü sayıyorsun heCidden gel özledik seni kuzum ve bol ütülü güzel muhabbetlerini
Merhaba aşkitellam ben de iyiyim,sen nasılsınValla şükür kavuşturana
Yok ben bele uğrayıp gözüküp Nevoşun hatırını sorup kaçıyorumNiye sordun de bakayım,yoksa bir sonraki yarışmaya katılmak için gün mü sayıyorsun heCidden gel özledik seni kuzum ve bol ütülü güzel muhabbetlerini
Merhaba aşkitellam ben de iyiyim,sen nasılsınValla şükür kavuşturana
Erken miEvet tüm tarifler gibi o da harika,hepsinde gözüm kaldı benim
Tebrik için erken kuzum,yarışma henüz bitmedi.Hem senin marifetli ellerini ne zaman göreceğiz,öyle oy atıp kaçmak yok
Anlatsam mı başıma geleni acaba?
Emin değilimAnlatsam mı başıma geleni acaba?
Valla bende güzel haberler bekliyorum nevoşum,ayın 9 unda ak kara belli olacakMerhaba canımİyiyim çok şükür Evet görüşemiyoruz Güzel haberlerini bekliyorum
Kız öyle deme,gördük seni de,çikilatalı baklavan hala gözümün önünde vallaYok ben bele uğrayıp gözüküp Nevoşun hatırını sorup kaçıyorum
Şimdi çorbaya ben girseydim kesin 1. ciydim
Hemide sondan..
Kaldıki çorbanın tek değişik sunumu ekmekte..
Birde fincan da.. Hatta küçük fincanda sorbe olarak bile sunumlanıyor..
Şimdilik girmyeyim, siz madalyalılara kafa tutamam
deynepçiğim nasılsınAnlatsam mı başıma geleni acaba?
Hakkınızda hayırlısı olsun canımValla bende güzel haberler bekliyorum nevoşum,ayın 9 unda ak kara belli olacakne yaptınız bensiz burada deyin bakayım,özlemediniz mi beni
Kız öyle deme,gördük seni de,çikilatalı baklavan hala gözümün önünde vallaGel gel,hatta nameaverle birlikte üçümüz kapışalım
Mutlaka haber veririm canım,hayırlısıHakkınızda hayırlısı olsun canımBen unutkan biriyim unutursam haber verirsin
Senin çorbana sahip çıktıkOyları topladık Bir ara acaba görünmez mi yapsak diye düşündüm Ama 2. mercimek çorbasıda başını aldı gidiyor.Bizde akışına bıraktık
Senide özledik
Senin dediğin gibi fırına koydum .Benim oğlan patlıcanı fazla sevmiyor,dedim patates ilavesi ve kıymalı soğanlı harç yapayım,fırın balkonda idi.Ben fırını sosu hazırlarken kapatmıştım,kızım mutfak işlerine meraklı,sana yardım edeyim dedi.Bazen Ona küçük görevler veriyorum seviniyor.Gerek yok ,sen oyna dedim.Fırın balkondaydı,ben uğraşırken fırının içine yemek yapıyorum diye,yoğurt kapağı koymuş,ben de tepsiyi koydum.Emin değilimNe oldu canım hayırdır
Mutlaka haber veririm canım,hayırlısıçorbama sahip çıktığınız için ayrıca teşekkürederim
Çok geçmiş olsunSenin dediğin gibi fırına koydum .Benim oğlan patlıcanı fazla sevmiyor,dedim patates ilavesi ve kıymalı soğanlı harç yapayım,fırın balkonda idi.Ben fırını sosu hazırlarken kapatmıştım,kızım mutfak işlerine meraklı,sana yardım edeyim dedi.Bazen Ona küçük görevler veriyorum seviniyor.Gerek yok ,sen oyna dedim.Fırın balkondaydı,ben uğraşırken fırının içine yemek yapıyorum diye,yoğurt kapağı koymuş,ben de tepsiyi koydum.Allahtan balkon kapısı açıktı.5 dk sonra plastik kokusu geldi,fırının içini açtım ki,plastik erimiş,fırına yapışmış,çabuk farkettiğim için yemeğe kokusu sıçramamıştı.Tekrar tencereye boşalttım,fırını temizleme,ızgaralarını temizleme ,bayağı kolay bir tarif oldu.
ya okurken güldüm deynep,final cümlene koptum,okudum gerçekten kolay tarif diye gitmişsin koşa koşaSenin dediğin gibi fırına koydum .Benim oğlan patlıcanı fazla sevmiyor,dedim patates ilavesi ve kıymalı soğanlı harç yapayım,fırın balkonda idi.Ben fırını sosu hazırlarken kapatmıştım,kızım mutfak işlerine meraklı,sana yardım edeyim dedi.Bazen Ona küçük görevler veriyorum seviniyor.Gerek yok ,sen oyna dedim.Fırın balkondaydı,ben uğraşırken fırının içine yemek yapıyorum diye,yoğurt kapağı koymuş,ben de tepsiyi koydum.Allahtan balkon kapısı açıktı.5 dk sonra plastik kokusu geldi,fırının içini açtım ki,plastik erimiş,fırına yapışmış,çabuk farkettiğim için yemeğe kokusu sıçramamıştı.Tekrar tencereye boşalttım,fırını temizleme,ızgaralarını temizleme ,bayağı kolay bir tarif oldu.