Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .

Benim isyan ettiğime bakma canım imkan ve fırsat oldukça bütün yarişmalara katılmaya varim

Yav bu oylama bitmedimi
Ne zaman oylama tablosuna baksam senin oylar 3-5 artmış gibi gözüküyor bana
Niye sordun de bakayım,yoksa bir sonraki yarışmaya katılmak için gün mü sayıyorsun heCidden gel özledik seni kuzum ve bol ütülü güzel muhabbetlerini

Merhaba canım biz iyiyiz sen nasılsın
Merhaba aşkitellam ben de iyiyim,sen nasılsınValla şükür kavuşturana

Evet tüm tarifler gibi o da harika,hepsinde gözüm kaldı benim
Tebrik için erken kuzum,yarışma henüz bitmedi.Hem senin marifetli ellerini ne zaman göreceğiz,öyle oy atıp kaçmak yok

Merhaba canımİyiyim çok şükürEvet görüşemiyoruzGüzel haberlerini bekliyorum

Yok ben bele uğrayıp gözüküp Nevoşun hatırını sorup kaçıyorum
Şimdi çorbaya ben girseydim kesin 1. ciydim
Hemide sondan..
Kaldıki çorbanın tek değişik sunumu ekmekte..
Birde fincan da.. Hatta küçük fincanda sorbe olarak bile sunumlanıyor..
Şimdilik girmyeyim, siz madalyalılara kafa tutamam

Merhaba canımİyiyim çok şükürEvet görüşemiyoruzGüzel haberlerini bekliyorum
Valla bende güzel haberler bekliyorum nevoşum,ayın 9 unda ak kara belli olacakne yaptınız bensiz burada deyin bakayım,özlemediniz mi beni

Kız öyle deme,gördük seni de,çikilatalı baklavan hala gözümün önünde vallaGel gel,hatta nameaverle birlikte üçümüz kapışalım

Hakkınızda hayırlısı olsun canımBen unutkan biriyim unutursam haber verirsin
Senin çorbana sahip çıktık Oyları topladıkBir ara acaba görünmez mi yapsak diye düşündümAma 2. mercimek çorbasıda başını aldı gidiyor.Bizde akışına bıraktık
Senide özledik

Mutlaka haber veririm canım,hayırlısıçorbama sahip çıktığınız için ayrıca teşekkürederim

Emin değilim Ne oldu canım hayırdır
Senin dediğin gibi fırına koydum .Benim oğlan patlıcanı fazla sevmiyor,dedim patates ilavesi ve kıymalı soğanlı harç yapayım,fırın balkonda idi.Ben fırını sosu hazırlarken kapatmıştım,kızım mutfak işlerine meraklı,sana yardım edeyim dedi.Bazen Ona küçük görevler veriyorum seviniyor.Gerek yok ,sen oyna dedim.Fırın balkondaydı,ben uğraşırken fırının içine yemek yapıyorum diye,yoğurt kapağı koymuş,ben de tepsiyi koydum.Allahtan balkon kapısı açıktı.5 dk sonra plastik kokusu geldi,fırının içini açtım ki,plastik erimiş,fırına yapışmış,çabuk farkettiğim için yemeğe kokusu sıçramamıştı.Tekrar tencereye boşalttım,fırını temizleme,ızgaralarını temizleme ,bayağı kolay bir tarif oldu.

Çok geçmiş olsunAllah korumuş
Sana bugün kolay bir yemek yokmuş demek ki

ya okurken güldüm deynep,final cümlene koptum,okudum gerçekten kolay tarif diye gitmişsin koşa koşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…