-Karnıyarık yapabilirsin.Ben kolayını yapıyorumNevreste patlıcanla yapacağım kolay yemek ne önerirsin?Musakka düşünüyorum da kızartmadan yapsam olur mu veya daha basit bir şey
Hımmm.Ben de patlıcanıları doğrayıp,yağlayıp tepsiye dizeyim,biraz kızardıktan sonra diğer işleme devam edeyim,en kolay bu geldi-Karnıyarık yapabilirsin.Ben kolayını yapıyorum
Patlıcanları yıkayıp alacalı spyuyoruz.Sonra tepsiye dizip her tarafını yağlıyoruz.Sıvı yağ ile
Daha sonra fırında kızarana kadar pişiriyoruz..
İç harcını normal bir şekilde yapıyoruz.Ve pişen patlıcanlara koyuyoruz.Su veya sos ne ekliyorsan ekleyip fırına veriyorsun...
-Birde güvecin varsa en kolayı güveç tüm sebzeleri doğrayıp yağ,salça,tuz ekleyip karıştırıyorum.Alta etleri sonra karıştırdığım sebzeleri ekleyip direk fırına ..
-Ben kızartmayıda fırında yapıyorum..Sebzeleri doğrayıp yağlıyorum .Sonra pişirme kağıdı serip tepsiye diziyorum..Kızarana kadar pişiyor..Ocakta domates sosu yapıyorum.Kızaran sebzeleri borcama alıp üzerine sosu döküyorum..
Tavayı veya musakka içinde patlıcanları doğrayıp yağlıyorum tepsiye diziyorum Biraz fırında kızartıp diğer işlemleri devam ediyorum..
Közlenmiş patlıcanlarla ali nazik yapabilirsin veya hünkar beğendi..
Kolay gelsin canımHımmm.Ben de patlıcanıları doğrayıp,yağlayıp tepsiye dizeyim,biraz kızardıktan sonra diğer işleme devam edeyim,en kolay bu geldi,ben mutfağa gireyim
Ben hiç katılmayayım o zaman13-14 kez katıldım altı üstü 2 madalya
-Karnıyarık yapabilirsin.Ben kolayını yapıyorum
Patlıcanları yıkayıp alacalı soyuyoruz.Sonra tepsiye dizip her tarafını yağlıyoruz.Sıvı yağ ile
Daha sonra fırında kızarana kadar pişiriyoruz..
İç harcını normal bir şekilde yapıyoruz.Ve pişen patlıcanlara koyuyoruz.Su veya sos ne ekliyorsan ekleyip fırına veriyorsun...
-Birde güvecin varsa en kolayı güveç tüm sebzeleri doğrayıp yağ,salça,tuz ekleyip karıştırıyorum.Alta etleri sonra karıştırdığım sebzeleri ekleyip direk fırına ..
-Ben kızartmayıda fırında yapıyorum..Sebzeleri doğrayıp yağlıyorum .Sonra pişirme kağıdı serip tepsiye diziyorum..Kızarana kadar pişiyor..Ocakta domates sosu yapıyorum.Kızaran sebzeleri borcama alıp üzerine sosu döküyorum..
Tavayı veya musakka içinde patlıcanları doğrayıp yağlıyorum tepsiye diziyorum Biraz fırında kızartıp diğer işlemleri devam ediyorum..
Közlenmiş patlıcanlarla ali nazik yapabilirsin veya hünkar beğendi..
Valla korktum hatta depresyona girdimTamam ben arkandan korktu kaçtı demeyeceğim
Merhaba canımMerhabayun sekerler
Herkesin ilgi alanı farklı oluyorHer katılan birinci olması zaten olmazda bari oylar artsa moral olur
Hep aynı rakamlar arasında dolanıyorum
İşine yaradıysa ne mutlu banaBende bu patlıcanlar ne işe yarayacak diyordum kendi kendime
Güzel tesadüf olmuş
Bizim durum senden farklı değilValla korktum hatta depresyona girdimben ki çevremde yemekleri ile nam salmış biri ama sen git sonuncu ol
Ramazanda sofra bile kurmayız neredeyse hem kursam bile size göstermem bi daha Banane BananeBizim durum senden farklı değilAma ramazanda ne yapsam diye düşünüyorum
Yarışmaya eklemeyebilirsin ama Ramazan konumuza eklersinRamazanda sofra bile kurmayız neredeyse hem kursam bile size göstermem bi daha Banane Bananemahrum kalın işte yemeklerimden zaten bana oy veren çok ama çok sevgili gönül dostu arkadaşlarıma birer kavanoz çorba kargo yapacağım
Hmm buraya ekleyebilirim bak ana yapboz gibi merak uyandıran parçalarYarışmaya eklemeyebilirsin ama Ramazan konumuza eklersinBiz seni tahrik ederiz
Bilsem sana oyumu verirdimgitti çorba
Sen yapmazsın öyle şeyHmm buraya ekleyebilirim bak ana yapboz gibi merak uyandıran parçalarevet içimden canavar çıktı çirkeflik ruhumda var galiba
Yaradı valla aksama ne yapsam diye düşünüyordumİşine yaradıysa ne mutlu bana